anetina 03.02.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 oparcie mam ale jak mi cos odbija to czuje sie niezrozumiana ale jak mąż ma wiedzieć jak pomóc skoro sama nie wiem co mi jest?? na początku małżenstwa było tak że ja gadałam a on nie słuchał tzn, ja myslałam że nie słucha teraz siada gapi sie na mnie i cierpliwie słucha:) taki wyuczony co z tego, że słucha a pocieszy? a będzie wiedział chociaż, o czym tyle czasu mówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 idę sobie chyba popłakać nie pakaj Anetinka, weź się za chłopa ustal zasady, jak chcesz żeby wasze życie wyglądalo, czego oczekujesz bo przecież nie można życ męcząc sie z kimś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 też tak czasem mam, cała zimę był spokój ale teraz też mnie wszystko dobija, może to nie depresja ale taki ogólnie podły nastrój. to pogoda tak z nami robi wyjdzie słónko będzie lepiej ale kiedy Siostra to słonko wyjdzie ? zara za jakieś 1,5 miesiąca ale siostra pocieszyłaś :( :( :( poczekaj poczekaj zobaczysz jak szybko zleci tak, tylko skąd wziąść do tego czasu np. chociaż na opał :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no ile będzie odpoczywał do roboty won! łatwo powiedzieć - won mój nie słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no ile będzie odpoczywał do roboty won! łatwo powiedzieć - won mój nie słucha mój tez nie ale wiem że długo bez roboty nie usiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 idę sobie chyba popłakać nie pakaj Anetinka, weź się za chłopa ustal zasady, jak chcesz żeby wasze życie wyglądalo, czego oczekujesz bo przecież nie można życ męcząc sie z kimś. ja zasady wyznaczyłam on nie przestrzega ma wszystko w d... a najlepiej jakbym ja sie zarobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.02.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 no ile będzie odpoczywał do roboty won! łatwo powiedzieć - won mój nie słucha mój tez nie ale wiem że długo bez roboty nie usiedzi to chociaz to wiesz bo ja wiem, ze mój całymi dniami leży i nic nie robi a biedny stwierdza, ze się mocno narobił takimi drobiazgami których jakoś nigdzie nie widać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 idę sobie chyba popłakać :( http://emoty.blox.pl/resource/hug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.02.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a zasady wyznaczyłam on nie przestrzega ma wszystko w d... a najlepiej jakbym ja sie zarobiła Twoj mąż nie pracuje? No u nas była taka sytuacja jak wrócił z zagranicy, pieniadze byly wiec do pracy mu sie nie spieszyło, ja postawiłam sprawę jasno albo zaczyna pracowac albo sie rozstajemy, poskutkowało natychmiast znalazł prace, zaraz potem dodatkową i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.02.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 to chociaz to wiesz bo ja wiem, ze mój całymi dniami leży i nic nie robi a biedny stwierdza, ze się mocno narobił takimi drobiazgami których jakoś nigdzie nie widać :( Kochana zastrajkuj i zrób sobie tydzień nicnierobienia. Jak nie będzie miał ciepłego obiadku pod nosem, czystej koszuli do założenia itp. to się może zastanowi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.02.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Eh , bidulo z tym plecami to masakra jakaś . A aj przysiadłam z kawką , dzis na dwór nie wychodzę , bo wieje i czasem popaduje mokry śnieg. zupełnie jak u nas. Zawieja i pruszy, pruszy... Ale dzieciaki moze na kilka minut wyszły Pogoda się wyklarowała i zimowaliśmy dwie godzinki:DSanki , bałwanki , rozbieranie palet do palenia w kominku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 03.02.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Postaram sie potem nadrobić................... ale klikacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Eh , bidulo z tym plecami to masakra jakaś . A aj przysiadłam z kawką , dzis na dwór nie wychodzę , bo wieje i czasem popaduje mokry śnieg. zupełnie jak u nas. Zawieja i pruszy, pruszy... Ale dzieciaki moze na kilka minut wyszły Pogoda się wyklarowała i zimowaliśmy dwie godzinki:DSanki , bałwanki , rozbieranie palet do palenia w kominku:D a u nas padało, padało Przestało późnym popołudniem. Wieczorem krzyz mi pękał od odsniezania. U Was też tyle śniegu jest: http://lh6.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2nc4mAKPbI/AAAAAAAACKU/dLO7nEWIvkI/odsniezanie.jpg To dziś w trakcie mojej pracy. Ale na noc ma byc juz bez opadów. Całe szczęście bo moja ulica jest baardzo zasypana a na zakrętach zarzuca autem jak na rajdzie jakims. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 03.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 U nas jest tak............ foto z okna na podwórko :o : -? http://img203.imageshack.us/img203/4738/pagedl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.02.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No ładnie Agulka. U nas z tyłu, od tarasu podobnie. Ale ta moja fotka robiona od wyjazdu, tu gdzie na codzień odśneiżam Chodziło mi tak naprawde o to czy tyle cm napadało u Was przez wczorajszy dzień? Ja odgarniałam to praiwe godzinę. Dzień Dobry! Dziś nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.02.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 to chociaz to wiesz bo ja wiem, ze mój całymi dniami leży i nic nie robi a biedny stwierdza, ze się mocno narobił takimi drobiazgami których jakoś nigdzie nie widać :( Kochana zastrajkuj i zrób sobie tydzień nicnierobienia. Jak nie będzie miał ciepłego obiadku pod nosem, czystej koszuli do założenia itp. to się może zastanowi.... taaaaaaaa jak sobie zastrajkuję, nie będę miała co do garnka włożyć nie bedę miała za co opłacić przedszkola i zajęć dla dziecka nie będę miałą za co zatankować ja mu nie gotuję nie ma czystej koszuli ode mnie nic mu nie robię i co z tego? ps. "mieszkamy" osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.02.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 postawiłam sprawę jasno albo zaczyna pracowac albo sie rozstajemy, poskutkowało natychmiast znalazł prace, zaraz potem dodatkową i jest ok. nie skutkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.02.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Eh , bidulo z tym plecami to masakra jakaś . A aj przysiadłam z kawką , dzis na dwór nie wychodzę , bo wieje i czasem popaduje mokry śnieg. zupełnie jak u nas. Zawieja i pruszy, pruszy... Ale dzieciaki moze na kilka minut wyszły Pogoda się wyklarowała i zimowaliśmy dwie godzinki:DSanki , bałwanki , rozbieranie palet do palenia w kominku:D czyli pogoda wykorzystana na maksa fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.02.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Postaram sie potem nadrobić................... ale klikacie będziesz miała co po prostu czytać i komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.02.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 czee siostra mussze popracować później się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts