Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a u nas padało, padało

Przestało późnym popołudniem. Wieczorem krzyz mi pękał od odsniezania.

U Was też tyle śniegu jest:

http://lh6.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S2nc4mAKPbI/AAAAAAAACKU/dLO7nEWIvkI/odsniezanie.jpg

To dziś w trakcie mojej pracy.

Ale na noc ma byc juz bez opadów. Całe szczęście bo moja ulica jest baardzo zasypana a na zakrętach zarzuca autem jak na rajdzie jakims. :wink:

ale pięknie u ciebie na podówrku jest

gorzej pewnie pracować, by to odśnieżyć

do tego jednak facet by sie przydał :D

cześć laski:)

to co ten Twój chłop jakiś niepoważny jest czy co?

taka fajną kobitkę chce stracić?

Anetinka podziwiam Cię że to wytrzymujes ale i podziwiam że tak świetnie dajesz sobie radę ze wszystkim, pracujesz, dorabiasz, wychowujesz dziecko i jeszcze budujesz dom, zaradna z Ciebie kobitka.

A chłop no cóż nieodpowiedzialny, w dzisiejszych czasach nie można sobie pozwolić żeby facet nie zarabiał, chociaż na podstawowe wydatki, na dziecko... :cry: :cry:

my to rozumiemy

inni rozumieją

a on nie chce :( :( :(

a odnośnie podziwiania - nie ma za co i kogo :D

sporo przeszłam i wiem, jak różnie w życiu może bywać

ale ja z natury samodzielna

po co mi był chłop na stałe ??? :o :o :o :o

właśnie. A potem to okazuje się, ze dziecko jest niegrzeczne. :roll: Nudzi sie to rozrabia :evil:

Moja ALicja czytała książki pod ławką. W I klasie. Pani sama sie dziwiła :roll: , bo takie rzeczy to raczej z liceum pamiętamy, no nie?

idento mój Wiktor tylko ciągle Pani narzekała że przeszkadza i czyta podręcznik "do przodu"

nawet uwagi mu za to dawała głupia baba

więc podstawą jest po prostu nauczyciel z powołania

trzymajcie kciuki, by na takiego nauczyciela natrafił inwestorek

a ogólnie - ja byłam taka sama

ale sama teraz nie wiem, jak pracować dalej z dzieckiem :(

Anetina współczuje i PODZIWIAM.

Skąd Wy bierzecie inne minki niz są po lewje stronie jak piszemy posta???? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

dużo jest na przykład tu:

http://emoty.blox.pl/html

Tylko więcej z tym zachodu bo trzeba wklejać jak każdą grafikę czy fotkę, między a :wink:

http://emoty.blox.pl/resource/friends.gif

ale jak go podejść?

co zrobić, by się wziął w garść i do roboty?

porozmawiaj, niech Ci powie szczerze dlaczego nie chce, nie ma żadnych ambicji, nie zależy mu na was, na dziecku, na tym żeby w życiu coś osiągnąć?

może boi sie że nie znajdzie pracy, może to lazenie od zakladu do zakladu jest dla niego jakąś ujma? może poprowadź go za reke jak dziecko, napisz cv, pojezdzij z nim na rozmowy, moze jak znajdzie jakąś robote to doda mu skrzydeł, może bedzie czul sie doceniony i w jakis sposob dowartosciowany...

sama nie wiem ale skoro z nim jestes to musisz coś do niego czuc a skoro cos do niego czujesz to nie możesz się męczyć w takim związku i każdy sposób na rozwiązanie problemu będzie dobry.