Karollinka 11.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 tez jestem takiego zdania że na zły humor wypieki własnej roboty najlepsze:) A wiesz , że ja teraz tez w jakimś maraźmie zimowym chodze? Wkur... na Sebe , dzieciaki drażnią i tylko czekam do wieczora jak ucichnie dom , a potem sen , a rano se myśle ku... znów trzeba wstawac:/Jakaś wypompowana , zniechęcona kompletnie do wszystkiego jestem , zła na siebie , że za dietę nie moge się zabrać porządnie ja mam to samo, brrrr sama jestem o to na siebie zła, jedynie wczoraj na trochę mi się humor poprawil bo byłam na zakupach walentynkowych, mam prezenty dla wszystkich przynajmniej z tym spokoj, mam tez sterte pączków i może do wieczora humor mi się nie zepsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.02.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czyli jestem normalna Wiecie , bo ja juz zastanawiałm się czy nie isc z tym do lekarza. Wim , wiem , mówi się , że zima , że brak światła , bla , bla , ale już nie pamiętam kiedy ostatnio chodziłam taka zrezygnowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 nie, jesteś całkiem normalna, ja mam DOKŁADNIE to samo, a najgorsze że bez jakiegos konkretnego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.02.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 OOOOOOOOO , tak. Niby dzieci zdrowe , domek jest , jakoś tam się pch do przodu , a ja se wynajduje jakieś pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 OOOOOOOOO , tak. Niby dzieci zdrowe , domek jest , jakoś tam się pch do przodu , a ja se wynajduje jakieś pierdoły. norma kochanie norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 OOOOOOOOO , tak. Niby dzieci zdrowe , domek jest , jakoś tam się pch do przodu , a ja se wynajduje jakieś pierdoły. norma kochanie norma dziewczyny jakie pierdoły? Macie na nie czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 aneta - a Ty nie miałaś spać???[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 aneta - a Ty nie miałaś spać???[/b] miałam i spałam. Ale ile mozna. Dzieciarnie własnei budze, przeciez juz 15-ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 aneta - a Ty nie miałaś spać???[/b] miałam i spałam. Ale ile mozna. Dzieciarnie własnei budze, przeciez juz 15-ta kurde zbieram się do domu do jutra laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.02.2010 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ja wklejam fotki, a wy juz mi tu uciekacie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ja wklejam fotki, a wy juz mi tu uciekacie :( nie nooo, ja poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.02.2010 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 już jestem co prawda nieco chwilę z nadal paskudnym humorem i nastrojem samochód mam już biały, mimo że w dowodzie jest inny kolor ja chce wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.02.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czy u Was tez pada pierd... śnieg?Chyba do tyłka pojade w weekned Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.02.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.02.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ja wklejam fotki, a wy juz mi tu uciekacie :( Ja tam siedze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.02.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ja jeszcze z 15 minut jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czy Wy już mieszkacie? I pudła, zabawki, i spanko. W łazience kosmetyki i reczniki a Ty nic o przeprowadzce nie pisałas? A jak ciasto i cebulaki? Smakowały? W wiatrołapie kuchenka czy lodówka? Pewnie lodówka dla tych na diecie bo odwrócona drzwiczkami do sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.02.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 nie mieszkamy żeby nie było ale po robocie można się spokojnie wykąpać ba nawet w sobotę firanki powiesiłam w salonie i w kuchni żeby sąsiedzi nie podglądali ciasto i cebulaki smakowały nie miałam tylko sera i za mało cebuli dodałam, to już wiem w wiatrołapie jest kuchnia trzeba ja wystawić do garażu, ale się nie zmieści drzwiami trza ją głównym, ale mąż sam nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czy u Was tez pada pierd... śnieg? Chyba do tyłka pojade w weekned u nas sypie cały dzień. Jak jutro tak będzie to mam w nosie: NIGDZIE nie wychodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts