Karollinka 19.02.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no własnie nie bardzo, dla dzieci nie przewidziano atrakcji, dlatego uważam ze góry najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 co ty chłopa nikomu zabierać nie będę - tym bardziej, że mqało czasu spędzacie razem ale ja się nie nadaję na towarzystwo zrobił się ze mnie mruk totalny nastrojem wszystko bym zepsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dlatego ja jestem za Białowieżą na przykład. Jest muzeum, rezerwat zubrów. Jest gdzie pospacerować. Zaraz wrzuce "moej " miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 myślałam, że może coś, co dla dziecka by byłono nie wiem, jak to wyrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dlatego ja jestem za Białowieżą na przykład. Jest muzeum, rezerwat zubrów. Jest gdzie pospacerować. Zaraz wrzuce "moej " miejsce no to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 to ja myslę że oprócz dziecka powinnaś zapewnic sobie dobre towarzystwo. moze jakaś koleżanka pojedzie z którą wieczorem siadziesz z kieliszkiem wina w ręku, albo może mąż, taki wyjazd jest idealny na pobycie ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Anetina, do Białowieży dwa razy jeździłam tu:http://www.chatka.bialowieza.pl/index.html Bardzo mili właściciele. Ognisko u nich można zrobic, wypożyczyc rowery jak pogoda dopisze, zamówic jakies posiłki - ja nie korzystałam. W pokojach na dole jest kuchnia kaflowa mozna napalić jak w kominku. Ja polecam. I cena nie jest jakas wygórowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja chyba od męża to ja potrzebuję odpocząć najlepiej - to ja nawet telefonu ze sobą nie wezmę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 to ja myslę że oprócz dziecka powinnaś zapewnic sobie dobre towarzystwo. moze jakaś koleżanka pojedzie z którą wieczorem siadziesz z kieliszkiem wina w ręku, albo może mąż, taki wyjazd jest idealny na pobycie ze sobą. a mi się wydaje, ze chodzi bardziej o samotną wycieczkę, zeby bez męża pobyć i pomyślec trochę. Zgadza sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a zimą jakieś ciekawe atrakcje by były? ale adres sobie zapisuje na pewno na wakacje dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja chyba od męża to ja potrzebuję odpocząć najlepiej - to ja nawet telefonu ze sobą nie wezmę :D no, mam rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no to koleżanka albo siostra do towarzystwa niezbędna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a zimą jakieś ciekawe atrakcje by były? ale adres sobie zapisuje na pewno na wakacje dzięki muzeum, rezerwat zubrów i ognisko to można cały rok przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja jestem typem samotnika i chyba tak powinnam do końca życia zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja jestem typem samotnika i chyba tak powinnam do końca życia zostać tak, tak samotnik. Od razy widac po ilości Twoich postów na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no to koleżanka albo siostra do towarzystwa niezbędna!!! ale akurat wszystkie tak, zeby najchętniej męża się trzymały :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale akurat wszystkie tak, zeby najchętniej męża się trzymały tak jak ja sama to najwyzej gdzieś na 1 dzień, do koleżanki albo spa, ale na noc bez niego nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale akurat wszystkie tak, zeby najchętniej męża się trzymały :D ??? ja bym chętnie sama gdzies wyjechała. Także daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja jestem typem samotnika i chyba tak powinnam do końca życia zostać tak, tak samotnik. Od razy widac po ilości Twoich postów na FM :D jakieś aluzje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale akurat wszystkie tak, zeby najchętniej męża się trzymały tak jak ja sama to najwyzej gdzieś na 1 dzień, do koleżanki albo spa, ale na noc bez niego nie lubie. no a ja tak nie chcę chyba za długo byłam sama -a to się odbiło na psychice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts