kamlotek 27.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Macie rację to" domowy parowóz" ale posiadacie już takie cudo? czy zamierzacie się do wykonania? Podobno część materiałów już jest i czeka na swój czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 no ja ławy od razu wylewałam pod wszystkie ściany - czy to nośne czy to działowe, no i pod kominy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.05.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 miałam napisać,że nie mamy I stronkę ustrzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Macie rację to" domowy parowóz" ale posiadacie już takie cudo? czy zamierzacie się do wykonania? Podobno część materiałów już jest i czeka na swój czas no to czekamy na fotorelacje my na razie pseudo zjeżdzalnię mamy az muszę później fotki poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.05.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 miałam napisać,że nie mamy I stronkę ustrzeliłam gratki się należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 28.05.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dzień Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.05.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dzień Doberek witam i ja i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 witam i co tam nowego na budowie? bo u nas właśnie dziś skończyli dach , wygląda cudnie-jak bym miała dziennik to bym pokazała-może założę? nie , za bardzo leniwa jestem wolę podglądać innych , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 01.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 witam i co tam nowego na budowie? bo u nas właśnie dziś skończyli dach , wygląda cudnie-jak bym miała dziennik to bym pokazała-może założę? nie , za bardzo leniwa jestem wolę podglądać innych , pozdrawiam To może chociaż foto-dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 witam i co tam nowego na budowie? bo u nas właśnie dziś skończyli dach , wygląda cudnie-jak bym miała dziennik to bym pokazała-może założę? nie , za bardzo leniwa jestem wolę podglądać innych , pozdrawiam To może chociaż foto-dziennik? to jest myśl-bo zdjęć mam mnóstwo, ale czasu mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 anetinko już blacha !!!!?????No super. wszystko nabrało jeszcze większego tempa. Oby tak dalej. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 08.06.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 anetina, idziecie jak burza w szoku jestem -tynki i gładzie? u nas narazie kończy się hydraulika, elektrykę też już mamy, okna juz zamówione-czekamy, no i potem tynki, pozdrawiamy z pomorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.06.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 witam i co tam nowego na budowie? bo u nas właśnie dziś skończyli dach , wygląda cudnie-jak bym miała dziennik to bym pokazała-może założę? nie , za bardzo leniwa jestem wolę podglądać innych , pozdrawiam no mnie to forum kiedyś dosłownie wk... żadnych info, ze ktoś napisał załóż dziennik wpadłabym z rewizytą u mnie dach jest, cop prawda nie cały, bo ciut zabrakło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.06.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 anetinko już blacha !!!!????? No super. wszystko nabrało jeszcze większego tempa. Oby tak dalej. Pozdrowionka tak u nas w ogóle jakoś tempo jest ale mamy super pomocnika, a właściwie głównego wykonwcę w osobie mojego taty 3 miesiace już budujemy no i plus wcześniejsze fundamenty na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.06.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 anetina, idziecie jak burza w szoku jestem -tynki i gładzie? u nas narazie kończy się hydraulika, elektrykę też już mamy, okna juz zamówione-czekamy, no i potem tynki, pozdrawiamy z pomorza no tynki są na górze na ponad połowie metrów chodziło o to, żeby jednak okna później nie napaćkać pozdrawiam z centrum kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.06.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Zdjęcia, zdjęcia poproszę !!!! Stwierdzam, że ojcowie to najlepszy wynalazek (jeżeli chodzi o budowę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.06.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Zdjęcia, zdjęcia poproszę !!!! będą będą będą Stwierdzam, że ojcowie to najlepszy wynalazek (jeżeli chodzi o budowę) zgadzam się w 100000000000000000 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 TO już wiem czemu nei masz czasu na pisanie dziennika. A może uda ci śie juterkiem wrzuci fotkę okna tarasowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.06.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 TO już wiem czemu nei masz czasu na pisanie dziennika. A może uda ci śie juterkiem wrzuci fotkę okna tarasowego? już wrzucam fotki tarasu bodajże to jest 2,25 m wys. i 2,35 m szerokość jedne drzwi na stałe, dwa otwierane na oścież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 gratulacje-tempo zawrotne, bardzo ładne drzwi wejściowe, i widzę, że kuchnia już częściowo wyposażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts