aneta-we 19.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja jestem typem samotnika i chyba tak powinnam do końca życia zostać tak, tak samotnik. Od razy widac po ilości Twoich postów na FM :D jakieś aluzje ??? ciesze sie, ze nadrabiasz stracony tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Anetka, ja tam do dyspozycji jestem wzięłabyś dzieciaki? a może córcię samą? - taki weekend babski pewnie wam by sie przydał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 nadrabiam - mało powiedziane ale nie mam siły na inne wejść w tym wasze przepraszam za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Anetka, ja tam do dyspozycji jestem wzięłabyś dzieciaki? a może córcię samą? - taki weekend babski pewnie wam by sie przydał? dzieciakami to niech się Ł. nacieszy noo, ewentualnie nad młodą bym się zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 hihihi no to już etap pierwszy jest czyli .... skuszasz się na jakąś wyprawę? ja ze swoim, ty ze swoją? córcia chyba by się ucieszyła, gdyby miała mamę tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 nadrabiam - mało powiedziane ale nie mam siły na inne wejść w tym wasze przepraszam za to nie ma sprawy Ale teraz lecę zjeśc sniadako bo mnie ssie. I będę musiała popracowac, bo wczoraj wyszłam wcześniej. Byłam pewna, ze mam fryzjera- wpadam a Sławek myje włosy jakiejś dziewczynie. I wtedy do mnie dotarło, ze to w piatek mam przyjść Więc dzis zaległości i tez wczesniejszy wypad z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 matko ale jesteście szybkie chwilkę mnie nie ma i 2 strony heja siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 hihihi no to już etap pierwszy jest czyli .... skuszasz się na jakąś wyprawę? ja ze swoim, ty ze swoją? córcia chyba by się ucieszyła, gdyby miała mamę tylko dla siebie nie mówię nie, troche relaksu by mi się przydało. Oby kasa była. Coś moze wymyslimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ps. będę podpuszczać może inne też sie skuszą na taki wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 matko ale jesteście szybkie chwilkę mnie nie ma i 2 strony heja siostra teraz ja spadam więc nadrobisz I moze tez się skusisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cześć Kawika a ty Anetko pracuj niefajnie ci wyszło z tym fryzjerem ja chyba nie mam siły a roboty pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale wam dobrze dziewczyny ze możecie sobie wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Anetina - udawaj że pracujesz, humor si epoprawi to i chęci do roboty też Aneta - to już miesiąc minął że do fryzjera lecisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale wam dobrze dziewczyny ze możecie sobie wyjechać a dlaczego nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 humor mi sie poprawił, bo jestem z Wami kochane jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no w zasadzie to zawsze mozna, ale teraz zaczna się roboty to i czasu i pieniedzy brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Anetina - udawaj że pracujesz, humor si epoprawi to i chęci do roboty też Aneta - to już miesiąc minął że do fryzjera lecisz???? ponad 6 tygodni Juz nie mogę patrzec Wiem, wiem, pracowac miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale wam dobrze dziewczyny ze możecie sobie wyjechać a dlaczego nie można? no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 mnie się roboty nie zaczynajączasu nie mam w ogólezaiwaniam na 3 etatydziecka nie widujękasy nie mam ale stanę na głowie i wyjadę gdzieś z inwestorkiem reszta mi zaczyna wisieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Anetko, pracuj ale pisząc i na forum a czas goni szybko to już 6 tygodni zleciało??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts