aneta-we 19.02.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no w zasadzie to zawsze mozna, ale teraz zaczna się roboty to i czasu i pieniedzy brak. kasy nigdy nie ma, a robota zawsze jest Takie życie, tylko trezba własciwe proporcje znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Anetko, pracuj ale pisząc i na forum a czas goni szybko to już 6 tygodni zleciało??????????????? od mojego ostatniego fryzera ponad 6, a od tego kiedy wklejałam Wam zdjecie to pewnie ze 3 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no właśnie ja proporcje zgubiłam zarabiając na chleb i nadal kasy nie mając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no w zasadzie to zawsze mozna, ale teraz zaczna się roboty to i czasu i pieniedzy brak. kasy nigdy nie ma, a robota zawsze jest Takie życie, tylko trezba własciwe proporcje znaleźć święta prawda siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.02.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cześć kobietki..... Jak mnie tutaj dawno nie było.... anetinko...ale u Ciebie się już domowo robi...... Superowo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cześc GLAMOURMUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.02.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cześc GLAMOURMUM hejka...hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cześc GLAMOURMUM hejka...hejka a czy kolezanka nie wybiera sie do Wisły na koniec miesiąca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 nadrabiam - mało powiedziane ale nie mam siły na inne wejść w tym wasze przepraszam za to ale wejdź niedługo do mojego dziennika, co? Dużo sie ostatnio z fotkami napracowałam i jest co ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 postaram się zajrzeć chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 kasy nigdy nie ma, a robota zawsze jest Takie życie, tylko trezba własciwe proporcje znaleźć świeta prawda!! ja powiedziałam że niech sie wali i pali ale w lipcu nad morze jedziemy. Nie po to człowiek haruje cały rok zeby nie móc sobie pozwolic na tygodniowy wyjazd. no ale to w wakacje, teraz trzeba zarabiac, nie marudzic , nie narzekac i cieszyc sie ze ciągnie sie ta budowe za swoje pieniadze, Ja to mam nadzieje ze do 30 wyrzeczenia a potem zacznie sie dopiero zycie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 nad nasze morze? Ja nie lubię latem: tłok, drogo i z pogoda ciężko trafic. ALe wiosna czemu nie? Niestety, u nas nie w tym roku Ale pewnie góry latem. Kto jest z okolic Kotliny Kłodzkiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 mi sie marzy morze, w ubiegłym roku nie bylismy nigdzie i bardzo mi brakowało słońca. jeśli bedziemy jechać to nad Bałtyk, na inne narazie nas nie stać. I lipiec musi byc bo wcześniej woda zimna a juz wsierpniu maliny sie zaczynają i do listopada z nich nie wyjdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja to mam nadzieje ze do 30 wyrzeczenia a potem zacznie sie dopiero zycie:):) chciałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 mi sie marzy morze, w ubiegłym roku nie bylismy nigdzie i bardzo mi brakowało słońca. jeśli bedziemy jechać to nad Bałtyk, na inne narazie nas nie stać. I lipiec musi byc bo wcześniej woda zimna a juz wsierpniu maliny sie zaczynają i do listopada z nich nie wyjdę. jeśli jedziecie pod namiot, na kemping to moze i tak. Ale jesli pensjonat lub prywatna kwatera to się nei zgodze. Pracowałam w biurze podróży, mozesz pojechać taniej w ciepłe miejsce na swiecie niz nad Bałtyk. Zajrzyj do jakiegos biura, popros o przygotowanie ofert na określony termin. Zaznacz co Cię najbardziej interesuje. Oni się powysilają troche ale znajda tanio, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 i ja bym chciała ale w zyciu to różnie bywa.jednak teraz wole zacisnąć pasa, zrobic jak najwięcej to i potem z czystym sumieniem mozna korzystać z życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.02.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cześc GLAMOURMUM hejka...hejka a czy kolezanka nie wybiera sie do Wisły na koniec miesiąca? chyba nie.... a coś ciekawego w tej Wiśle ma się dziać....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 jeśli jedziecie pod namiot, na kemping to moze i tak. Ale jesli pensjonat lub prywatna kwatera to się nei zgodze. Pracowałam w biurze podróży, mozesz pojechać taniej w ciepłe miejsce na swiecie niz nad Bałtyk. Zajrzyj do jakiegos biura, popros o przygotowanie ofert na określony termin. Zaznacz co Cię najbardziej interesuje. Oni się powysilają troche ale znajda tanio, zobaczysz. właśnie mój brat wymyslił podróż do tunezji i namawia nas, mąż to juz najchetniej by sie zdecydował, ja twardo stapam po ziemi i jak wyjdzie niewielka różnica to jedziemy za granice, jak duża zostaje nasze morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cześc GLAMOURMUM hejka...hejka a czy kolezanka nie wybiera sie do Wisły na koniec miesiąca? chyba nie.... a coś ciekawego w tej Wiśle ma się dziać....???? jest impreza PLAY, myślałam, ze tez będziesz. Moja siostra z mężem sie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cześc GLAMOURMUM hejka...hejka a czy kolezanka nie wybiera sie do Wisły na koniec miesiąca? chyba nie.... a coś ciekawego w tej Wiśle ma się dziać....???? jest impreza PLAY, myślałam, ze tez będziesz. Moja siostra z mężem sie wybiera aaaa, to taka regionalna chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts