Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kasy nigdy nie ma, a robota zawsze jest

Takie życie, tylko trezba własciwe proporcje znaleźć

świeta prawda!!

ja powiedziałam że niech sie wali i pali ale w lipcu nad morze jedziemy.

Nie po to człowiek haruje cały rok zeby nie móc sobie pozwolic na tygodniowy wyjazd.

no ale to w wakacje, teraz trzeba zarabiac, nie marudzic , nie narzekac i cieszyc sie ze ciągnie sie ta budowe za swoje pieniadze,

Ja to mam nadzieje ze do 30 wyrzeczenia a potem zacznie sie dopiero zycie:):):)

mi sie marzy morze, w ubiegłym roku nie bylismy nigdzie i bardzo mi brakowało słońca.

jeśli bedziemy jechać to nad Bałtyk, na inne narazie nas nie stać.

I lipiec musi byc bo wcześniej woda zimna a juz wsierpniu maliny sie zaczynają i do listopada z nich nie wyjdę.

jeśli jedziecie pod namiot, na kemping to moze i tak. Ale jesli pensjonat lub prywatna kwatera to się nei zgodze.

Pracowałam w biurze podróży, mozesz pojechać taniej w ciepłe miejsce na swiecie niz nad Bałtyk.

Zajrzyj do jakiegos biura, popros o przygotowanie ofert na określony termin. Zaznacz co Cię najbardziej interesuje. Oni się powysilają troche ale znajda tanio, zobaczysz. :wink:

jeśli jedziecie pod namiot, na kemping to moze i tak. Ale jesli pensjonat lub prywatna kwatera to się nei zgodze.

Pracowałam w biurze podróży, mozesz pojechać taniej w ciepłe miejsce na swiecie niz nad Bałtyk.

Zajrzyj do jakiegos biura, popros o przygotowanie ofert na określony termin. Zaznacz co Cię najbardziej interesuje. Oni się powysilają troche ale znajda tanio, zobaczysz.

właśnie mój brat wymyslił podróż do tunezji i namawia nas, mąż to juz najchetniej by sie zdecydował, ja twardo stapam po ziemi i jak wyjdzie niewielka różnica to jedziemy za granice, jak duża zostaje nasze morze.