anetina 19.02.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 i ja bym chciała ale w zyciu to różnie bywa. jednak teraz wole zacisnąć pasa, zrobic jak najwięcej to i potem z czystym sumieniem mozna korzystać z życia. ta ale ja już dawno po 30stce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 to zrob sobie takie samo założenie tylko od 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ta do 35 inwestorka to aj kredyt będę spłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 to zrob sobie takie samo założenie tylko od 35 chyba od 60 tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 my tez mamy w planach kredyt ale posadzimy jeszcze troche czegos żeby rosło i zarabiało na spłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 my tez mamy w planach kredyt ale posadzimy jeszcze troche czegos żeby rosło i zarabiało na spłatę taaa, ale ktos musi tego doglądac, zrywac i spzredawac. A to juz nie jest słodki spokój i błogie lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a no wiadomo że tak, ale to nie jest ciężkie ani pracochłonne w utrzymaniu, zrywa sie 3-4 miesiące ale jak sie podliczy zysk to sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a no wiadomo że tak, ale to nie jest ciężkie ani pracochłonne w utrzymaniu, zrywa sie 3-4 miesiące ale jak sie podliczy zysk to sama radość hmmm. aż sie boję zapytać co to jest . Mój sąsiad... z przeszłości.... też mial jakieś roślinki, od których miał duzo radości... ale z tego co mi wiadomo to własnie za te roślinki do dzisiaj za kratkami siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 hihihi to spore rośliny bo maliny:) a planujem wsadzić porzeczki:) ale miedzy rzedami kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.02.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 a jest na to zbyt duży? ja mam sporo metrów i muszę też coś pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no jest, my nie mamy kontraktowanych odbiorców bo na to to trzeba hektary sadzic, sprzedajemy na skupie i nie powiem żeby sie nie opłacało. To są rosliny potrzebujące najmniej oprysków, pielęgnacji, sa bezproblemowe. ja bardzo lubie rwac więc dla mnie to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 hihihi to spore rośliny bo maliny:) a planujem wsadzić porzeczki:) ale miedzy rzedami kto wie.... kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 20.02.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 cześć obiecałam ze Cię zaczepię to ja z WM m55 rozumiesz te skróty? nie rozwijaj ich szczegółowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.02.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 witam czarna-mamba ciebie również a może dziennik byś jakiś założyła? pochwal się, co tam u was w srodku miłego dnia życzę będę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.02.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 hej, hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 miłego dnia życzę będę później heeej! Byle nie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.02.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 wpadłam powiedzieć...miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.02.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 jeśli jedziecie pod namiot, na kemping to moze i tak. Ale jesli pensjonat lub prywatna kwatera to się nei zgodze. Pracowałam w biurze podróży, mozesz pojechać taniej w ciepłe miejsce na swiecie niz nad Bałtyk. Zajrzyj do jakiegos biura, popros o przygotowanie ofert na określony termin. Zaznacz co Cię najbardziej interesuje. Oni się powysilają troche ale znajda tanio, zobaczysz. właśnie mój brat wymyslił podróż do tunezji i namawia nas, mąż to juz najchetniej by sie zdecydował, ja twardo stapam po ziemi i jak wyjdzie niewielka różnica to jedziemy za granice, jak duża zostaje nasze morze. my bylismy w Tunezji wzeszłym roku................w Polsce jest drożej W tym roku chyba nigdzie bo jak do roboty pójdę to urlopu nie dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 22.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 witam czarna-mamba ciebie również a może dziennik byś jakiś założyła? pochwal się, co tam u was w srodku no,wypada co? na dziennik to już za pózno ale przymierzam się galerie otworzyć tylko muszę fotek napstrykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 witam czarna-mamba ciebie również a może dziennik byś jakiś założyła? pochwal się, co tam u was w srodku no,wypada co? na dziennik to już za pózno ale przymierzam się galerie otworzyć tylko muszę fotek napstrykać eee taaam, za późno. Ja zaczęłam pisac jak się przeprowadziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts