anetina 02.03.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 jestem żyję ale gówniara pier.... rozwaliła mi wczoraj auto z inwestorkiem jechałam nam na szczęście nic się nie stało ale auto skasowane gówniara mandat i punkty dostała - ale jedno super - policjanci konkretni ehhhhhhhhhh wszystko się piep..., nie w tą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.03.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 siostra!!! nareszcie kurde ale wieści od rana całe szczęście że WAM nic się nie stało...nie rozpaczaj nad autem, wiem że ząl i złość ale z drugiej strony lepiej że autko ucierpiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.03.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no nam nic odebrałam inwestorka z przedszkolamiałam go przesadzić do przodu, ale ... został z tyłu jestem już prawie pod domem, przejeżdżam przez światła i czuję, że ktoś wali mnie w bok, mój bokkierownicą tylko tak lawirowałam, by nie wjechać w słupy i ludzi stojących na przejściuże też człowiek na tyle jest świadomy ale samochód nie wiem, czy warto robić - ale z drugiej strony - to jest na jej koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.03.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 pozwolicie, że jeszcze na dłuzej nie zostanęmuszę skończyć pracę - za dużo sobie na głowę wzięłam Aneta - dzieki za telefonmiło cie było usłyszeć dzieki Siostry za troskę i pamięćpostaram się chociaż dzisiaj jeszcze zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.03.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dawaj samochód do roboty - jej z ubezpieczenia ściągną ale co drzwi wgięte i zrysowane, chyba osie nie przestawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.03.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 pozwolicie, że jeszcze na dłuzej nie zostanę muszę skończyć pracę - za dużo sobie na głowę wzięłam Aneta - dzieki za telefon miło cie było usłyszeć dzieki Siostry za troskę i pamięć postaram się chociaż dzisiaj jeszcze zajrzeć nromalnie załamujesz mnie smutno bez ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.03.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 cały przód ścięty właściwie róg koła się nie toczą coś tam urwane olej leci mechanik ma wycenę zrobić z jej ubezpieczenia też ktoś przyjedzie gów.... jechała tatuśka autem jej tatuś póżniej przyjechał, też myślał, żem chyba gówniara - moja wina że wyglądam na nieletnią ale policjanci nie w ciemię bici - tym bardziej, że ja z dzieckiem jechałam, własnym autem, ze stażem za kółkiem 15 letnim alem już stara ok idę teraz popracować zajrzę później obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 obiecuję obiecanki cacanki cześć Anetina. Przezyc nie zazdroszczę. Nerwy, kłopot z dojazdami i z ubezpieczycielami. A jak inwestorek to przezył, nie najadł się strachu? Buziaki zostawiam na reszte dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 - moja wina że wyglądam na nieletnią ale policjanci nie w ciemię bici - tym bardziej, że ja z dzieckiem jechałam, własnym autem, ze stażem za kółkiem 15 letnim alem już stara ok idę teraz popracować zajrzę później obiecuję no to zajrzyj będę czekać nie jesteś stara (bo jak ty stara to ja już calkiem wiekowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 nie jesteś stara (bo jak ty stara to ja już calkiem wiekowa) i ja tez z ubiegłego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.03.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 inwestorek uradowany, bo i wypadek i policja i lawetadla dzieciaka to wielka atrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.03.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 inwestorek uradowany, bo i wypadek i policja i laweta dla dzieciaka to wielka atrakcja dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 inwestorek uradowany, bo i wypadek i policja i laweta dla dzieciaka to wielka atrakcja dobrze, ze się nie przestraszył. Pamiętam jak mój młodszy brat wracał autokarem z kolonii w Czechach i autokar zsunął sie na bok do rowu. Brat długo nie jeździł autobusami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.03.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 on tam niestrachliwy a wrecz nawet opowiadał, że mama na dwóch kołach jechała - co wcale nie oznacza prawdy ale policjanci się śmiali, bo godzinę później zobaczyli mnie w drugim aucie za kółkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 witaj Anetinka, ale miałaś przeżycia, na szczęście Wam sie nic nie stało- to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.03.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 jestem żyję ale gówniara pier.... rozwaliła mi wczoraj auto z inwestorkiem jechałam nam na szczęście nic się nie stało ale auto skasowane gówniara mandat i punkty dostała - ale jedno super - policjanci konkretni ehhhhhhhhhh wszystko się piep..., nie w tą stronę Ło matki , bidulki Dobrze , że z wami oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Anetko współczuję przeżyć teraz trochę spraw do załatwienia będziecie mieli a bez samochodu jak bez ręki ale najważniejsze że wam nic nie jest pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 czee siostra jak dzisiaj nastrój?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dziendoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.03.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Bry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts