aneta-we 04.03.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Anetina, odezwij się jak z weekendem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dzień dobry normalnie lanie Ci się należy i to takie porządne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No własnie. Ja juz nie dzownię. Ale jak cos to trzeci raz z propozycją nie wyjde. To się dobrze zastanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Sioooooooooooooooooooooostraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Sioooooooooooooooooooooostraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ssiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooooooooooooosttraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 05.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ateina nie zazdroszczę przeżyć................ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 jestem jeszcze żyję ale biurokracja mnie zabija gówniara mi zniszczyła samochóda kuźwa ubezpieczyciel kasy nie chce płacić wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normalnie jak tą dziewczynę spotkam, zabiję jąpublicznie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Aneta, nici z weekendu ja nawet nie mam czym do domu jeżdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 jestem jeszcze żyję ale biurokracja mnie zabija gówniara mi zniszczyła samochód a kuźwa ubezpieczyciel kasy nie chce płacić wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr normalnie jak tą dziewczynę spotkam, zabiję ją publicznie mówię a dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.03.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Aneta, nici z weekendu ja nawet nie mam czym do domu jeżdzić nie możecie do mnie PKP? A ja dziś dla odmiany tłumik urwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 samochód jest wart powiedzmy kwotę 10 tys. szkoda według mechanika to 8 tys. a ubezpieczyciel chce dać 3 tys. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a na koncie mam 1,2 zł dosłownie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak że PKP nawet nie wypali małża też wykończę, żeby nie było będę podwójnie siedzieć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 samochód jest wart powiedzmy kwotę 10 tys. szkoda według mechanika to 8 tys. a ubezpieczyciel chce dać 3 tys. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a na koncie mam 1,2 zł dosłownie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak że PKP nawet nie wypali małża też wykończę, żeby nie było będę podwójnie siedzieć :P no to słabo. Na pocieszenie ja pierwszego miałam 0,59 zł i dług 62 zł Musze na czyms oszczędzać. Wczoraj wpadłam na pomysł, ze zaczne od niani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 to tylko ja taka bogata????dostałam zwrot podatku z US tego z PIT-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 to tylko ja taka bogata???? dostałam zwrot podatku z US tego z PIT-u chyba tak. Mi ostatnio co miesiąc brakuje kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.03.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 niani nie mam na szczęście moje dziecko ma dziadków, którzy go żywią a do US jeszcze nie dałam, bo małzu przecież pita nie mógł ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.03.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 niani nie mam na szczęście moje dziecko ma dziadków, którzy go żywią a ja mam babcię i nianię, którą tez czasami żywię W weekend obgadam z Ł. zmiany. Tylko z dnia na dzień nie zwolnię kobiety, ale dwa m-ce chyba wystarczy wypowiedzenia, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.03.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 KAsa , pirdz... kasa:/ My musieliśmy pozyczyć po ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.03.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 KAsa , pirdz... kasa:/ My musieliśmy pozyczyć po ludziach http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glasiu.gif w końcu musi być lepiej, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.03.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 witam się popołudniowo, tak czytam co u Was i coraz bardziej boję sie tego kredytu bo to cholerne zobowiązanie nie na rok, 2 czy 5 lat w końcu musi być lepiej, no nie? będzie lepiej jak dadzą podwyżki, jak w domu wszystko się wykończy i nie bedzie trzeba nic juz dokupować itd itp. w tym wszystkim wybudować dom to najmniejszy problem, potem go urządzić i spłacić kredyt to już większe wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 czee siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts