aneta-we 08.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dzień Dobry. Ale znikasz Anetinko Kiedy w końcu uda sie dłużej pogadać, co???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.03.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 będę będę kochane jesteście ale chyba o tym wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.03.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 będę będę kochane jesteście ale chyba o tym wiecie wiemy, wiemy I skromne jestesmy. Nie znikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.03.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 normalnie wysiadam ale może wiosna przyjdzie i będzie już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 normalnie wysiadam ale może wiosna przyjdzie i będzie już dobrze będzie. U nas dziś -10 Trzymam kciuki za optymizm i nowe siły http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.03.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 zawsze trzeba byc optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.03.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zawsze trzeba , ale czy suię daaaaaaaaaa JA znalazłam sobie nowa pasje i oddaje się jej do reszty normalnie . A mąż , hmmmmmmm , ehhhhhhhhh .... Zamęczonam , tymi moimi chłopami , tymi pracami do mowymi , tą obsługą całej trójeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.03.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Zawsze trzeba , ale czy suię daaaaaaaaaa JA znalazłam sobie nowa pasje i oddaje się jej do reszty normalnie . A mąż , hmmmmmmm , ehhhhhhhhh .... Zamęczonam , tymi moimi chłopami , tymi pracami do mowymi , tą obsługą całej trójeczki no wiem ale przecież to skarby Twoje taki czas przesilenie wiosenne że wszystkiego ma się dosyć wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Zawsze trzeba , ale czy suię daaaaaaaaaa JA znalazłam sobie nowa pasje i oddaje się jej do reszty normalnie . A mąż , hmmmmmmm , ehhhhhhhhh .... Zamęczonam , tymi moimi chłopami , tymi pracami do mowymi , tą obsługą całej trójeczki no wiem ale przecież to skarby Twoje taki czas przesilenie wiosenne że wszystkiego ma się dosyć wszystko wróci do normy na przesilenie wiosenne upiekłam wczoraj marchewkowy piernik A poza tym spacerki wskazane i duzo uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.03.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ja spacerki urządzam ale czas to totalnie się marnuje bo szybciej samochodem by człowiek załatwił, a tu musi łazić miłego dnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a któż to nas zaszczycił swoją obecnością? Jak tam samopoczucie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a któż to nas zaszczycił swoją obecnością? Jak tam samopoczucie??? no właśnie????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.03.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Hopppppppppppp , hoooooooooooooooooooooop:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.03.2010 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Haaaaaalooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.03.2010 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Przybiegłam się przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.03.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 czy ktoś mi powie, gdzie jest ... wioooooooooooooooooooosnaaaaaaaaaaaaaaaaa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 czy ktoś mi powie, gdzie jest ... wioooooooooooooooooooosnaaaaaaaaaaaaaaaaa ? Ja Jest 10 dni drogi od nas. Będzie 21 marca, jak co roku U mnie już wiosenne słonko zagląda i mówi : pracuj szybko i na spacer zmykaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.03.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wioooooooooooooooooosnoooooooooooo , kurczaki przyjdzie na bank , ale jaka będzie?Przesyłam buziaczki i ciepłe uściski:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.03.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Anetinka, przestraszyłaś się sniegu i schowałaś???Hooop, hoooop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.03.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dzien Dobry.Wysyłam do Ciebie słoneczko:http://www.sunshine-orchester.de/LogoGIF.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts