anetina 06.04.2010 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 przypomnienia nie przychodzą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.04.2010 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a poza tym forum ma opóxnienie 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a poza tym forum ma opóxnienie 2 godziny czas musisz sama ustawic, nie pamiętam tylko gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Zobacz u mnie godzina ok:http://img20.imageshack.us/img20/2219/godzina.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a jak w ogóle po świętach? sorry, ale nie wziełam ładowarki z pracy i nikomu nic nie wysłałam a mój telefon utonął w misce psa Po Świętach ok: jakos tak spokojnie i słonecznie A u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witam sie w nowej rzeczywistości powiadomienia przychodzą - trzeba tylko subskrybowac tematy. albo w swoim profilu zaznaczyc opcje automatyczne powiadomienia albo odpowiadając na posta w danym wątku kliknąc zaawansowana edycja i wybrac automatyczne powiadomienia na e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.04.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 to jest dzisiaj za ciężkie dla mnie na myślenie święta spokojnie powiedzmy że minęły ale ogólnie jestem zmęczona wszystkim i zarazem niczym marzy mi się samotny urlop z dala od wszystkiego i teraz jak dam radę - te żubry Anetka, do trzech razy sztuka minie tylko okres komunijny i weselny i ja chcę urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Trzymam Cię za słowo U mnie Komunia 2 maja i 30 maja A dlaczego weselny? Masz wesela w tym roku? Ja własnie dostałam dziś rano zaproszenie na 1 maja. Niestety, na weselu nie poszaleję bo Alicji Komunię trzeba przygotować i jeszcze jakos na nogach się trzymac, bo to jej wielki dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.04.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 koleżanki wesele w maju jest a poźniej w rodzinie są wesela - ale to już na jesień dopiero a wszystko już na komunię przygotowane? u nas w rodzinie 2 komunie są 2 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 nie wypisałam zaproszeń. Alicja nie ma butów. Upsss, moze nie pójdzie boso. A reszta? Nie wiem, nie wiem co nam zostało. NA pewno próby, próby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.04.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 czyli najlepiej ci życzyć czasu jak ten czas leci to już 2 klasa zleci pewnie i u mnie - za 2 lata u mnie będzie komunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.04.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 życzę miłego dnia idę trochę popracować a przypomnienia mi nie przychodzą nie wiem, co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 życzę miłego dnia idę trochę popracować a przypomnienia mi nie przychodzą nie wiem, co mam zrobić Anetinka, efilo Ci wyżej pisała jak jest z powiadomieniami: "powiadomienia przychodzą - trzeba tylko subskrybowac tematy. albo w swoim profilu zaznaczyc opcje automatyczne powiadomienia albo odpowiadając na posta w danym wątku kliknąc zaawansowana edycja i wybrac automatyczne powiadomienia na e-mail " Ja tez dziś ostro pracuję. Włąsnei drukuje mi się 245 faktur. Policzyłam. Idzie druga ryza papieru. A chcę wczesniej skończyć: Ł. dziś wyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 powiem wam jeszcze że ja rezygnuje z powiadomien - znacznie wygodniej jest korzystać z panelu uzytkownika - tam widac wszystkie subskrybowane tematy i można od razu przenosic sie do nowego postu jak tylko sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.04.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 no własnie czyli tylko tam w środku widać nowe odpowiedzi?a na pocztę moją własną prywatną nie przychodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 no własnie czyli tylko tam w środku widać nowe odpowiedzi? a na pocztę moją własną prywatną nie przychodzą? Anetinka, jak sobie zrobić powiadomiemia na swoją pocztę to przychodzą. Mi przychodza powiadomienia do subskrybowanych tematów. Pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.04.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 pokaż jak możeszbo jestem ciemna dzisiaj masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Pokaże: http://img519.imageshack.us/img519/7030/powiadomienie.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Anetinka, wejdź w swój profil. Masz go na górze pod paskiem UZYTKOWNICY.Tam wejdź dalej w ustawienia (na doel po lewej) a potem w zaawansowane.Pojawi Ci się możliwość edycji i zaznacz sobie tak:http://img190.imageshack.us/img190/1369/subskrypcja.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.04.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 no mam tak i nic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts