Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to i ja sie trochę pochwalę-MAMY JUŻ TYNKI W CAŁYM DOMKU , jutro jedziemy zamawiać styro do ocieplenia i do środka, oraz wełnę mineralną do poddasza , słyszeliśmy że te produkty maja drożeć , pozdrawiamy

gratki wielkie :)

a mozę byś jakiś dziennik założyła :) ???

albo dawaj tutaj fotki :)

nie wiem, jak odnośnie cen, ale my póki co mamy częściowo styropian i watę kupioną

:oops: :oops: :oops: Kurdeee jak to się stało , że mi tam wylazł komentarz , przepraszammmmmm :oops: :oops: :oops:

nic się nie stało :)

właśnie tak kompinuję, co zrobić, jeśli chcę tylko jedną scianę jednak zabudować

a jakby od spiżarki - szyflady, kuchnia, zmywarka, zlew, lodówka?

w takiej kolejności mogłoby być ????

Wydaje mi się , że lepiej . W szuflady wrzucisz pierdółki , do szafki przyprawki i jakieś oleje oliwki, Naczynia podręczne do szafek . Tylko teraz tak jeszcze patrze , czy ten pociachany blat roboczy nie będzie za mały. Bo takie powierzchnie po 60 cm wyszły. A może zlewik w drugim rogu , potem zmywarka , ? Hmmmmmm, tylko trzeba by doświetlić pod szafką zlewik.

Wydaje mi się , że lepiej . W szuflady wrzucisz pierdółki , do szafki przyprawki i jakieś oleje oliwki, Naczynia podręczne do szafek . Tylko teraz tak jeszcze patrze , czy ten pociachany blat roboczy nie będzie za mały. Bo takie powierzchnie po 60 cm wyszły. A może zlewik w drugim rogu , potem zmywarka , ? Hmmmmmm, tylko trzeba by doświetlić pod szafką zlewik.

no właśnie myślę o tych małych powierzchniach :( między zlewem a kuchnią

ale jak coś - będzie stół - no i ewentualnie stół składany, podwieszany na ściance pomiędzy drzwiami - tak mnie się wydaje

Witam, dawno mnie tu nie było, fajne te wizualizacje-jeżeli mogę się wypowiedzieć odnośnie kuchni to mnie podobała się I wersja i ta ostateczna też jest fajna, ja też planowałam kuchenkę postawić bezpośrednio przy ścianie, ale czytając sugestie Delfiny doszłam do wniosku ze muszę troszku pozmieniać :lol: , mam tylko nadzieję że robota hydraulika nie pójdzie na marne :roll: , pozdrawiam Was dziewczyny :lol: