anetina 24.06.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 u nas w ogóle dzisiaj słonka nie widac buuuuuuuuuuuu ale póki co płytki dalej lecą - chyba tynki, gładzie się robią hydraulik mógłby się zgłosić, bo na razie go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.06.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 i dla Was życzę miłego i pogodnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Fajny sposób:D na sprawdzenie suchości. Ale pogoda teraz taka , że mi w mieszkaniu zamokły zapałki , sól i cukier w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.06.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 cukier mam w słoiku - ale też odczuwa wilgoć a te sposoby - jak sami kłądziemy parkiet - to trzeba wszystkich sposobów, by się upewnić, czy na pewno już można widze, ze u was pięknie idą postępy budowlane oby tak dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.06.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 to i ja sie trochę pochwalę-MAMY JUŻ TYNKI W CAŁYM DOMKU , jutro jedziemy zamawiać styro do ocieplenia i do środka, oraz wełnę mineralną do poddasza , słyszeliśmy że te produkty maja drożeć , pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.06.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 to i ja sie trochę pochwalę-MAMY JUŻ TYNKI W CAŁYM DOMKU , jutro jedziemy zamawiać styro do ocieplenia i do środka, oraz wełnę mineralną do poddasza , słyszeliśmy że te produkty maja drożeć , pozdrawiamy gratki wielkie a mozę byś jakiś dziennik założyła ??? albo dawaj tutaj fotki nie wiem, jak odnośnie cen, ale my póki co mamy częściowo styropian i watę kupioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.06.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kurdeee jak to się stało , że mi tam wylazł komentarz , przepraszammmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.06.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kurdeee jak to się stało , że mi tam wylazł komentarz , przepraszammmmmm nic się nie stało właśnie tak kompinuję, co zrobić, jeśli chcę tylko jedną scianę jednak zabudować a jakby od spiżarki - szyflady, kuchnia, zmywarka, zlew, lodówka? w takiej kolejności mogłoby być ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.06.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Wydaje mi się , że lepiej . W szuflady wrzucisz pierdółki , do szafki przyprawki i jakieś oleje oliwki, Naczynia podręczne do szafek . Tylko teraz tak jeszcze patrze , czy ten pociachany blat roboczy nie będzie za mały. Bo takie powierzchnie po 60 cm wyszły. A może zlewik w drugim rogu , potem zmywarka , ? Hmmmmmm, tylko trzeba by doświetlić pod szafką zlewik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.06.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wiad fotki , właśnie oglądam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.06.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wiad fotki , właśnie oglądam:) no to fajnie, ze widać witam w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.06.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Wydaje mi się , że lepiej . W szuflady wrzucisz pierdółki , do szafki przyprawki i jakieś oleje oliwki, Naczynia podręczne do szafek . Tylko teraz tak jeszcze patrze , czy ten pociachany blat roboczy nie będzie za mały. Bo takie powierzchnie po 60 cm wyszły. A może zlewik w drugim rogu , potem zmywarka , ? Hmmmmmm, tylko trzeba by doświetlić pod szafką zlewik. no właśnie myślę o tych małych powierzchniach między zlewem a kuchnią ale jak coś - będzie stół - no i ewentualnie stół składany, podwieszany na ściance pomiędzy drzwiami - tak mnie się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.07.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witam, dawno mnie tu nie było, fajne te wizualizacje-jeżeli mogę się wypowiedzieć odnośnie kuchni to mnie podobała się I wersja i ta ostateczna też jest fajna, ja też planowałam kuchenkę postawić bezpośrednio przy ścianie, ale czytając sugestie Delfiny doszłam do wniosku ze muszę troszku pozmieniać , mam tylko nadzieję że robota hydraulika nie pójdzie na marne , pozdrawiam Was dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.07.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Beti i na jakim etapie jesteście? chyba dawno nie zaglądałam tutaj chyba mam sporo zaległosci lecę do dziennika życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.07.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 prawda,dawno cie nie było ale nie dziwię się, praca do południa,po poludniu budowa ale znajdź czasami chwilkę i napisz coś w pracy 3mam kciuki za postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.07.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 w pracy chwilowo nie napiszę, bo mam urlop stąd te zaległości ale zdjęcia czekają do pokazania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.07.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 więc wszystko jasne w takim razie czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.07.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 dam dzieciakom obiad i biegnę z rewizytą a może i fotki bym dała radę międzyczasie co nieco wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nooooooooo nareszcie się pokazałaś. Nic tylko robota i robota u Ciebie. Już tynki i kanalizacja i wylewki. No nic tylko pozazdrościć. A jak sie obijałaś na urlopie to bierz się do roboty...... i zdjęcia dawaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.07.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Alez tempo No tak , ale ty na urolpie to po nocach tynkujesz:)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts