anetina 21.07.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Nooooooooo nareszcie się pokazałaś. Nic tylko robota i robota u Ciebie. Już tynki i kanalizacja i wylewki. No nic tylko pozazdrościć. A jak sie obijałaś na urlopie to bierz się do roboty...... i zdjęcia dawaj.. nawet mnie się nie chce zdjęć dać chyba muszę się sprężyć proszę o kopniaka mobilizującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.07.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Alez tempo No tak , ale ty na urolpie to po nocach tynkujesz:)))))) szczerze, to ja się chyba co nieco na tym urlopie obijałam własciwie to ja zasłużyłam na odpoczynek, więc z inwestorkiem wycieczki rowerowe sobie robiliśmy a teraz mnie się nic nie chce robić chyba te pogody jeszcze bardziej dobijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Z re-wizytą przyszłam Podczytywałam wcześniej no i muszę przyznać, że poszłaś z budową piorunem. Aż miło patrzeć jak domek rośnie w oczach A ja karczuję chwaściska Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.07.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 i ja pozdrawiam robota tak idzie, że jakoś nawet nie mam kiedy fotek zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.07.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 To na górze już Wam niewiele zostało Dół ma więcej do życzenia. To co w planach? Wprowadzacie się na Boże Narodzenie, czy wcześniej? Takim ekspresem to jest na prawdę do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.07.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 To na górze już Wam niewiele zostało Dół ma więcej do życzenia. To co w planach? Wprowadzacie się na Boże Narodzenie, czy wcześniej? Takim ekspresem to jest na prawdę do zrobienia dół więcej, ale jak zejdzie się z góry, to ten dół chyba szybciej pójdzie taką mam oczywiście nadzieję na spokojnie jednak na Boże Narodzenie jak się uda - to wcześniej ale oczywiście święta u nas będą, przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.07.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Kominek to była jedna z pierwszych rzeczy, które wymusiłam, że będą w domu Duży za to wymyślił, że dla zachowania klimatu, będzie otwarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.07.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Kominek to była jedna z pierwszych rzeczy, które wymusiłam, że będą w domu Duży za to wymyślił, że dla zachowania klimatu, będzie otwarty... otwarty ? ale czy naprawdę nie ma stracha, że ogień wymsknie się poza niego ? mnie się podoba, ale jednak przy małych dzieciach ... się nie skusze na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Noooo!!!! się zawziął Duży ale moja w tym głowa, żeby był z płaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.07.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ważne, żeby było ładnie i funcjonalnie, a to na pewno będzie chyba i ja już powinnam za kominkiem się rozglądać chociaz my nawet pieca nie mamy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 cześć.... Anetinko Idziecie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.08.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 chyba jak te, co przechodzą nad naszym domkiem woda płynie jak szybki strumyczek ale rzeczywiście tempo spore jak na własnoręczną pracę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.08.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 chyba jak te, co przechodzą nad naszym domkiem woda płynie jak szybki strumyczek ale rzeczywiście tempo spore jak na własnoręczną pracę pozdrawiam rewelacja. Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Łojjjjjjjj , ale wy już prawie możecie na gorze mieszkac Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.08.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Łojjjjjjjj , ale wy już prawie możecie na gorze mieszkac Super. oj tak tempo leci w tym tygodniu chcemy zamknąć ten malutki pokoik z garderobą wstawimy tam łóżko, jakieś półki i inwestorek na czas budowy będzie miał pokój do zabawy czy odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.08.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jak zawsze jestem pełna uznania dla tempa Waszych prac A inwestorek siedzi w dziurze/dołku czy jak to tam można jeszcze nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 W Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A inwestorek siedzi w dziurze/dołku czy jak to tam można jeszcze nazwać zgadłaś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 W Warszawie pierwsze - brawo stawiam: http://www.onlinephotographers.org/pics/6149_b.jpg a druga fotka? skąd? czy ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No kurde dwa tygodnie urlopu, wracam zaglądam a tu co??????????????? I płytki i kolorki. Kurde jak ten czas zapierdziela, o robocie u Was nie wpomnę.. Zazdroszczę, szczerze zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts