anetina 05.08.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kawika, nie ma czego zazdraszczać goni się robotę a właściwie wykańcza sie siebie pewnie inaczej by było z firmami wynajętymi ale niestety nie stać , więc trza samemu robić dobrze, że dziadek - mój tato bardzo dużo pomaga a babcia popilnuje śpiącego wnuka a inwestorek dobra dusza, bo i się sam zabawi, no i wczesnie chodzi spać, dzięki temu matka może jechac jeszcze wieczorem na 3 godziny na budowę, a to już dużo jest teraz przez tydzień będziemy gonić - korzystamy z tego, że inwestorek na wakacjach z dziadkami, więc my - wykańczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no wiem wiem.Mi teraz ściany tynkują. Gdyby nie kredyt to mie nie byłoby stać. Małż nie może się doczekać kiedy zacznie dłubać tym bardziej,że musimy sie wprowadzić do 7 listopadfa 2009r. Fajnie nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 taki szybki termin? wydaje mi się, że dacie radę, o ile tynki będą schły ładnie nie zamykać okien - ciągle wietrzyć i będzie dobrze my śmialiśmy się, że przeprowadzimy się na jesień pewnie by się udało, ale na spokojnie na święta BN chcemy - rodzinna Wigilia będzie już u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 05.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam !! Tak jak obiecałam wpadłam z rewizytą. Widzę, że jesteśmy na dość podobnym etapie choć Wy parę kroków przed nami Pozdrawiam i wracam do dalszej lektury Twojego dziennika A..... drugie zdjęcie jest zrobione w Stańczykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No właśnie tak szybko, że sami nie spodziewaliśmy się. Ale skoro trafił się kupiec na mieszkanie to nie ma co zwlekać. Co do schnięcia tynków. No własśnie dzisiaj leje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam !! Tak jak obiecałam wpadłam z rewizytą. Widzę, że jesteśmy na dość podobnym etapie choć Wy parę kroków przed nami Pozdrawiam i wracam do dalszej lektury Twojego dziennika A..... drugie zdjęcie jest zrobione w Stańczykach. dziękuję za wizytę piwko dla Ciebie http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy_m/grzane_piwo_2.jpg tak, Stańczyki - z ciekawostek - skakałam z nich na bungy jakieś 8-9 lat temu zapraszam do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No właśnie tak szybko, że sami nie spodziewaliśmy się. Ale skoro trafił się kupiec na mieszkanie to nie ma co zwlekać. Co do schnięcia tynków. No własśnie dzisiaj leje!!!!!!!!! no super, że się udało z mieszkaniem a deszcz - przestanie niedługo padać niech pada teraz, później ma zakazane, bo trza słoneczka do suszenia ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 05.08.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 tak, Stańczyki - z ciekawostek - skakałam z nich na bungy jakieś 8-9 lat temu No proszę, to może nawet widziałam jak skakałaś, bo właśnie jakieś 8-9 lat temu tam byłam Odważna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wszystko mozliwe Pajogor ale ja tam co roku jestem albo i nawet częściej to nasze rodzinne strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 05.08.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No to pozazdrościć bo to naprawdę piękne okolice.Ja dokładnie byłam w Gołdapi z kolonią jako wychowawca i jeździliśmy z każdym turnusem na wycieczkę do Stańczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Gołdap jest piękna a okolice jeszcze piękniejsze nie każdy np. wie, że mosty Stańczyki to nie tylko w Stańczykach, ale i np. w Kiepojciach czy też w lesie bliżej Gołdapii ps. mosty w Stańczykach "grały" w filmie "Dlaczego nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 05.08.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No tego nie wiedziałam, że są tam inne mosty ale oglądając film wyczaiłam ze to Stańczyki Kolonia stacjonowała w ośrodku OSIR-u wiec ja w tamtą okolice zwieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 sorry pomyłka mosty w Kiepojciach grały w tym filmie aktorka szła drogą kilkunastometrową z pół godziny w filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.08.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dzień dobry. No prosze prosze dwa pomieszczenia gotowe do zamieszkania. Nie za szybko Wam to idzie.????? (żartuję). Superowo. U mnie też prace postępują ale gdzie mi do ciebie. Buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.08.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 no nie skłamę, jesli powiem, że szybko idzie ale fajnie byłoby w końcu zamieszkać w nowym domku więc i tempo robót szybkie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.08.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kawika chyba nie dogonimy jej Idą jak burza O kurde mięso mi się pali Ufffffff , udało się uratować kolejny raz . A wszystko przez forum, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.08.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 przez forum to i ja zupę potrafię przypalić a u was też tempo Delfinka nieziemskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 10.08.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 anetina,zaglądam to Twojego dziennika i jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego przygotowania do budowy. BRAWO!Jeśli pozwolisz będę czerpać od Ciebie wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.08.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jak tylko będę mogła w czymś pomóc, to będę rada pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć! Widzę, że też nie leżysz, tylko rękawy podwinięte i pracujesz na nowym Jaką to satysfakcję przynosi Tylko czy przy takim tempie, masz czas aby się tym nacieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts