anetina 11.08.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 nie narzekam na nadmiar obowiązków mam to szczęście, że dziecko duże - jak z nim jesteśmy, to zajecie sobie znajdzie albo nam pomaga ewentualnie jadę na działkę po 19, gdy on już śpi a cieszymy się na bieżąco z każdej części pracy zakońćzonej ps. wczoraj pierwsze okno umyłam wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kurde już mycie okien???? delfinko - chyba jej nie dogonimy, masz rację. tempo zawrotne http://www.clik24.pl/images/gify/tazgo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dogonicie korzystam z braku dziecia - jest na wakacjach a umyte okno - naprawdę wielka satysfakcja w pokoju trzeba tylko założyć kontakty kupić jakieś światełko założyć firaneczkę i listwy przy podłodze w garderobie półki zrobić i koniec tych 2 pomieszczeń ale jak się uda, dzisiaj wstawiam tam łóżko i biurko inwestorka, a jego pokój będziemy wykańczać ale czekamy na niego, bo sam wybiera farby i sam będzie malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No proszę - "sam będzie malować". To już pomału zaczyna przypominać przeprowadzkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 tak patrząc - to już przyjemny etap ale nie cierpię tego wybierania dla mnie za dużo tego wszystkiego jest a dziecko - no cóż to już 6 letni kawaler żonę ma , no to niech i sam swój pokój urządza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a dziecko - no cóż to już 6 letni kawaler żonę ma , no to niech i sam swój pokój urządza A wesele już było czy czekają do pełnoletności Moje pociechy też się pędzla nie boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 podobno ślub był - w przedszkolu tylko jakoś matka po się dowiedziała ps. to już jego druga żona ma chłopak powodzenie i ... gust, naprawdę najładniejsze i najrozsądniejsze dziewczynki wybiera ps. uświadomił mnie, że zostanę młodą babcią zanim będzie miał 18 lat, będzie już tatą mąż stwierdził, że wcześnie z nim zacznie rozmawiać o seksie i antykoncepcji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Radziłabym baaardzo wcześnie te rozmowy rozpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 tylko ... o czym te dzieciaki się uczą w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 podobno ślub był - w przedszkolu tylko jakoś matka po się dowiedziała ps. to już jego druga żona ma chłopak powodzenie i ... gust, naprawdę najładniejsze i najrozsądniejsze dziewczynki wybiera ps. uświadomił mnie, że zostanę młodą babcią zanim będzie miał 18 lat, będzie już tatą mąż stwierdził, że wcześnie z nim zacznie rozmawiać o seksie i antykoncepcji :D Kurde ja jakaś zacofana jeste. ja jak byłam w tym wieku to lakami sie bawiłam a nie brałam ślubu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kurde ja jakaś zacofana jeste. ja jak byłam w tym wieku to lakami sie bawiłam a nie brałam ślubu... ja też ale ja nie chodziłam do przedszkola - może przez to dzieci się szybciej uświadamiają ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Kurde ja jakaś zacofana jeste. ja jak byłam w tym wieku to lakami sie bawiłam a nie brałam ślubu... ja też ale ja nie chodziłam do przedszkola - może przez to dzieci się szybciej uświadamiają ??? Ja chodziłam, ale na pewno żadna Pani nas nie uświadamiała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a może u nich wpływ ma to, ze ich grupa liczy 9 chłopców i ... 28 dziewczynek za moich czasów w mojej klasie w szkole podstawowej było 12 dziewczyn i 24 chłopców - to było super a dziecku - współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No faktycznie z tymi proporcjami coś jest. Aaaaaa, bylebyś babcią zbyt wcześnie nie została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.08.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 nawet jak zostanie tatą w wieku 18 lat, to nie będę taka młoda już a tak powaznie - wie (matka mu truje ) - że to jego życie, od niego samego zależy jak to wykorzysta , wie, że po prostu nie wolno mu skrzywdzić nikogo oj, mam nadzieję, ze tak wcześnie nad tym się nie będę zastanawiać ps. ale wie, że ślubu z powodu ciąży nie trzeba brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.08.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No to chociaż tyle, jakas pociecha jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.08.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ps. ale wie, że ślubu z powodu ciąży nie trzeba brać Nooo, ile ten Twój Geniusz-Podrywacz ma latek? Nie za wcześnie na TAKIE.....rozmowy?.....chociaż....hmmm....czym skorupka za młodu /znaczy wiedzą/ nasiąknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.08.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ma 6 lat czy nie za wcześnie ? pyta się, trzeba odpowiadać wie, że chrzestna brała ślub, gdy siostrzyczka (tak mówi na kuzynkę) była w brzuszku - łączy wiec fakty poza tym przeżył ślub własnych rodziców więc lubi śluby i wesela a młody jest, ale naprawdę inteligentne dziecko nie zebym chwaliła, każde dla mamy jest najcudowniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.08.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a tak na marginesie - życzę wszystkim miłego dnia i super pogody na budowy zrymowało mi się co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.08.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ma 6 lat czy nie za wcześnie ? pyta się, trzeba odpowiadać wie, że chrzestna brała ślub, gdy siostrzyczka (tak mówi na kuzynkę) była w brzuszku - łączy wiec fakty poza tym przeżył ślub własnych rodziców więc lubi śluby i wesela a młody jest, ale naprawdę inteligentne dziecko nie zebym chwaliła, każde dla mamy jest najcudowniejsze Jak sie sam pyta, to co innego. Moja najstarsza pytała o niektóre rzeczy później. W związku z tym młodsi co nieco już się dowiedzieli, gdy usłyszeli jak jej tłumaczę. Chyba się wyrównuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts