jolapp2 14.08.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dzięki anetina za ciepłe pozdrowienia. Urlopek zasłużony się kończy, wróciliśmy jednak do domu wypoczęci i pełni zapału na kolejne miesiące (mam nadzieję) Domek pięknie wam rośnie, tylko pozazdrościć. Pozdrwiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.08.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam cieplutko http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/sm-c__2_.gif No nooooooooooo... ciut mnie nie było i tylko patrzeć jak przeczytam: PRZEPROWADZAMY SIĘ Czego Wam z całego serducha życzę... Na BN napewno zamieszkacie, chociaż przy tym tempie to i jesień się sprawdzi Ale super, że tak posuwają się u Was prace... tylko gratulować Wam i życzyć pogody i siły Ukłony w stronę TATY Inwestorek to ma raj na budowie i widzę, że wszędzie go pełno..jak nie w piachu, to w dziurach (chyba rowie przy ulicy )... tylko biały łepek widać ahaha... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/sm-b__2_.gif No i czekam na nowe foteczki... Pozdrawiam WAS cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.08.2009 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Moja najstarsza pytała o niektóre rzeczy później. W związku z tym młodsi co nieco już się dowiedzieli, gdy usłyszeli jak jej tłumaczę. Chyba się wyrównuje oj tak młodsze przy starszym szybciej się uczą mam przykład w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.08.2009 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzięki anetina za ciepłe pozdrowienia. Urlopek zasłużony się kończy, wróciliśmy jednak do domu wypoczęci i pełni zapału na kolejne miesiące (mam nadzieję) Domek pięknie wam rośnie, tylko pozazdrościć. Pozdrwiam - Jola i ja pozdrawiam najważniejsze, ze wypoczynek się udał a teraz ... na budowę :0 gratki wielkie za zdobycie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.08.2009 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam cieplutko http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/sm-c__2_.gif No nooooooooooo... ciut mnie nie było i tylko patrzeć jak przeczytam: PRZEPROWADZAMY SIĘ Czego Wam z całego serducha życzę... Na BN napewno zamieszkacie, chociaż przy tym tempie to i jesień się sprawdzi Ale super, że tak posuwają się u Was prace... tylko gratulować Wam i życzyć pogody i siły Ukłony w stronę TATY Inwestorek to ma raj na budowie i widzę, że wszędzie go pełno..jak nie w piachu, to w dziurach (chyba rowie przy ulicy )... tylko biały łepek widać ahaha... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/sm-b__2_.gif No i czekam na nowe foteczki... Pozdrawiam WAS cieplutko dzięki wielkie ukłony tacie przekazane tynki może dzisiaj się skończą - zostało ciut salonu i ciut gabinetu gładź już w kuchni jest - nawet fotki otynkowanej kuchni nie mam jeszcze trochę tej brudnej roboty zostało a później już tylko wykańczanie i przeprowadzka oj fajnie już by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.08.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ty leniu śmierdzący. Zdjęcia dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 tak jest dzisiaj będę fotki będę robić jutro zamelduję się z fotkami obiecuję chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.08.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no. To jutro widzę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no. To jutro widzę zdjęcia. postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.08.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no. To jutro widzę zdjęcia. postaram się Taaaaaaaaaa. Widząc ten zapał, na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 buu idę popłakać , że we mnie nie wierzysz sama sobie nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.08.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Popłacz popłacz to motywacja jakaś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 motywacja była zdjęcia są - tyle że3 w komórce, więc jakoś trochę nie za dobra ale co nieco pokazuje jak tylko ściągnę, to wkleję postaram się niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Taaaaaaaaaa jak zobaczę to uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 hihihihihihi musze poczekac na zwolnienie się drugiego kompa, by ściągnąć zdjęcia wtedy będą postaram się dzisiaj do 15 je ukazać światu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzięki Ci o Pani... O 15 sprawdzę, a jak nie tohttp://www.clik24.pl/images/gify/emocje26.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 czyżbyś groziła ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Nieeeeeeeeeeeeee Ja nie grożę ja obiecuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 obiecujesz ... powiadasz ??? no toś ty groźba dziewuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A jak!! Góralica przecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts