kawika 19.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 U mnie też pełno badziewia.Tak jakoś łyso i beznadziejnie... ale kiedyś, kiedyś będzie pięknie.U Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 mam nadzieję chciałabym jeszcze co nieco wokół domu zrobić, ale nie wiem, czy dam rade w tym roku ale na wiosnę będzie już pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jak uszczęśliwić kobietę? Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne...Należy tylko być: 1. przyjacielem2. partnerem3. kochankiem4.. Bratem5. ojcem6. nauczycielem7. wychowawcą8. spowiednikiem9. powiernikiem10. kucharzem11. mechanikiem12. monterem13. elektrykiem14. szoferem15. tragarzem16. sprzątaczką17. stewardem18. hydraulikiem19. stolarzem20. modelem21. architektem wnętrz22. seksuologiem23. psychologiem24. psychiatrą25. psychoterapeutą Ważne też są cechy osobowości. Należy być: 1.sympatycznym2. wysportowanym3. inteligentnym4.silnym5. kulturalnym6. twardym ale7. łagodnym8.czułym ale9.zdecydowanym10. romantycznym ale11. męskim12. dowcipnym i wesołym ale14. poważnym i dystyngowanym16. odważnym17. misiem ale18.energicznym19. zapobiegawczym20. kreatywnym21.pomysłowym22. zdolnym ale23. skromnym i wyrozumiałym25. eleganckim26. stanowczym27. ciepłym ale28. zimnym29. namiętnym30.tolerancyjnym ale31. zasadniczym32. honorowym i szlachetnym ale34. praktycznym i pragmatycznym36. praworządnym ale gotowym zrobić dla niej wszystko np. skok na bank38. zdesperowanym [ z miłości, ]39. opanowanym40. szarmanckim ale41. stałym i wiernym43. uważnym, ale44. rozmarzonym,45. ambitnym46. godnym zaufania i szacunku48 gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, wypłacalnym Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowanyb) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobieciec) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiład) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. Ważne jest, aby nie zapominać jej: 1. urodzin2. imienin3. daty ślubu4 daty pierwszego pocałunku5. daty okresu6. wizyty u stomatologa7. rocznic8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się, bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się przez niego zdominowaną i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu.Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym. Ponieważ: Mężczyzna potrzebuje: 1. seksu2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań.Wniosek: Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A teraz druga strona medalu.Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym. Ponieważ: Mężczyzna potrzebuje: 1. seksu 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek: Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę! Padłam na kolana, oplułam komputer i stwierdziłam że to wszystko prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.08.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 mało powiedziane - prawda toż to swięta prawda miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.08.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 dzień dobry. Miłego dnia również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 20.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Przywitać się wpadłam , dawno mnie tu nie było , ale zrobiłam sobie małą przerwę od tematów budowlanych, ale za to teraz całą parą... gratuluję postępów na budowie-nie długo zamieszkacie, abstrahując od tematów budowlanych to fajny tekst o potrzebach kobitek i męzczyznów i jakże prawdziwy , pozdrawiam koleżanki i miłego dzionka zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 20.08.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A tu macie dziewczyny coś do porannej kawki na jutro;-)http://.html?a=v&k=0&f=0&ui=18071658&s=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 20.08.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 i jeszcze jedno ciacho..html?a=v&k=0&f=0&ui=18071658&s=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 21.08.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Sorki dziewczynki ale cos chyba nie tak wkleiłam , a miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.08.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 No miało być ale Ci nie wyswzło. Ale mamnadzieję że sie poprawisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 21.08.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 No miało być ale Ci nie wyswzło. Ale mamnadzieję że sie poprawisz.. Obiecuję sobie poprawę już od kilku lat i co.. i nic , muszę bardziej nad sobą popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.08.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Nie becz nie becz, chciałaś to masz ( ) Było mniejsze powklejać. A Pani to się chyba już wyurlopowała co? Nie za dużo tego wolnego??? Trzy dni- tożto rozpusta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.08.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 buuuuuuuu a dlaczego ja powiadomień nie dostaję ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.08.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No właśnie nie wiedziałam czy się obraziłaś czy co, że się nie odzywasz 9do mnie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.08.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Przywitać się wpadłam , dawno mnie tu nie było , ale zrobiłam sobie małą przerwę od tematów budowlanych, ale za to teraz całą parą... gratuluję postępów na budowie-nie długo zamieszkacie, abstrahując od tematów budowlanych to fajny tekst o potrzebach kobitek i męzczyznów i jakże prawdziwy , pozdrawiam koleżanki i miłego dzionka zyczę i nawzajem a budowa ciągle do przodu ale wykończeniówka daje popalić trzymajcie kciuki, byśmy się nie rozwiedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.08.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A tu macie dziewczyny coś do porannej kawki na jutro;-) http://.html?a=v&k=0&f=0&ui=18071658&s=3 za bardzo nie wiem, co to jest ale ... przy okazji postawię http://www.arionpolbak.com.pl/images/ciasta02a.jpg z okazji mojej 18stki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.08.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 za bardzo nie wiem, co to jest ale ... przy okazji postawię http://www.arionpolbak.com.pl/images/ciasta02a.jpg z okazji mojej 18stki A to dzisiaj masz tą 18-tkę czy jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.08.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No miało być ale Ci nie wyswzło. Ale mamnadzieję że sie poprawisz.. Obiecuję sobie poprawę już od kilku lat i co.. i nic , muszę bardziej nad sobą popracować popracuj popracuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.08.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A to dzisiaj masz tą 18-tkę czy jutro?? dzisiaj pssssssssst ciekawe, czy mąż będzie pamiętał inwestorkowi wczoraj przypomniałam, podpowiedział wczoraj tacie i ... cisza ale rano inwestorek spał, więc może dlatego ta cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts