Malutka_ 25.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 e no elegancko, oczyszczalnia by się przydała jak do zamieszkania.Ale i tak jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 i jak już lepiej się na budowę jeżdzi, jak się widzi takie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.08.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ciekawe, o którym cieście piszesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no dobra wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.08.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 anetina, czy planujecie kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tak, planujemy panowie hydraulicy miejsce na niego mi zostawili spytali się tylko, gdzie go chcę - z przodu czy z boku komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.08.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 witam w ten pochmurny dzionek , odnośnie kominka to my też mieliśmy w planach ale chyba zrezygnujemy(przynajmniej na jakiś czas) bo to wydatek , może później sobie zrobimy jak pieniędzy starczy, no sama nie wiem , buuu zawsze chciałam mieć kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.08.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 To co pijemy kawkę? A trzecia z zakupów jeszcze nie wróciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.08.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ehhhhhhhhh , ciotki pracują chyba namiętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ehhhhhhhhh , ciotki pracują chyba namiętnie. tak, tak zarabiają na te piękne kafelki i balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.08.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ehhhhhhhhh , ciotki pracują chyba namiętnie. Dzień dobry. Pracowałam , pracowałam ale namiętności w tym tyle ile w wysuszonej sliwce. Zła jestem. Ale jak Was czytam to od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.08.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 witam w ten pochmurny dzionek , odnośnie kominka to my też mieliśmy w planach ale chyba zrezygnujemy(przynajmniej na jakiś czas) bo to wydatek , może później sobie zrobimy jak pieniędzy starczy, no sama nie wiem , buuu zawsze chciałam mieć kominek buuu, a dlaczego ja później powiadomień nie dostawałam ?? no u nas miejsce na kominek jest cegła na kominek jest nie ma wkłądu ale liczę na to, zę kominek damy radę przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.08.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ehhhhhhhhh , ciotki pracują chyba namiętnie. Dzień dobry. Pracowałam , pracowałam ale namiętności w tym tyle ile w wysuszonej sliwce. Zła jestem. Ale jak Was czytam to od razu mi lepiej no to w dodatku dodam jeszcze http://mycuisine.blox.pl/resource/kawapiernikowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.08.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 To co pijemy kawkę? A trzecia z zakupów jeszcze nie wróciła? Ehhhhhhhhh , ciotki pracują chyba namiętnie. taaaaaaa, powiadomień nie dostawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.08.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ehhhhhhhhh , ciotki pracują chyba namiętnie. tak, tak zarabiają na te piękne kafelki i balustrady no ciekawe, gdzie tekst napisany mi zniknął napisałam, ze skądś taka dodatkowa kasa by się przydała nie ma kto na zbyciu ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Jestem na kawusi:D Dzieńdoberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A trzecia siostra miała brać urlop i śmigać po sklepach chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.08.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Jestem na kawusi:D Dzieńdoberek. proszę się częstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.08.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A trzecia siostra miała brać urlop i śmigać po sklepach chyba. znowu ??? i dzisiaj ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 27.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 witam w ten pochmurny dzionek , odnośnie kominka to my też mieliśmy w planach ale chyba zrezygnujemy(przynajmniej na jakiś czas) bo to wydatek , może później sobie zrobimy jak pieniędzy starczy, no sama nie wiem , buuu zawsze chciałam mieć kominek buuu, a dlaczego ja później powiadomień nie dostawałam ?? no u nas miejsce na kominek jest cegła na kominek jest nie ma wkłądu ale liczę na to, zę kominek damy radę przed przeprowadzką witam , nam wyliczyli kominek na 8500 brutto z robocizną-trochę dla mnie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts