anetina 28.08.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No to jak skończą to flaszka... (co by nie spękały) oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.08.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Miłego weekendu, bo Ty już do domku pędzisz. tak, już lecę a że nie mam chwilowo w żadnym domu netu, to musicie scierpieć beze mnie do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.08.2009 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Rany julek kiedy ja to wszystko nadrobię Będę miała czytania na cały wekend A właściwie to Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.08.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Witaj anetina Nu proszę, proszę praca się pali chłopakom w rękach tynki, wylewki... Tak tak -koniecznie chłopaki muszą łyknąć za robótkę taką cieżką, bo faktycznie spęka. Inwestorek dobrze, że ma pokoik do zabawy... A jak ma laptopa, to ma zajęcie Jak ładnie tam u WAS się robi, już tak domowo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Rany julek kiedy ja to wszystko nadrobię Będę miała czytania na cały wekend A właściwie to Dzień Dobry dzień dobry po weekendzie miłego i spokojnego dnia życzę no i przy okazji tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witaj anetina Nu proszę, proszę praca się pali chłopakom w rękach tynki, wylewki... Tak tak -koniecznie chłopaki muszą łyknąć za robótkę taką cieżką, bo faktycznie spęka. Inwestorek dobrze, że ma pokoik do zabawy... A jak ma laptopa, to ma zajęcie Jak ładnie tam u WAS się robi, już tak domowo... Pozdrawiam tak domowo taaaaaaaaaaaaaaaaa aż się nie chce do miasta wracać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witaj anetina Nu proszę, proszę praca się pali chłopakom w rękach tynki, wylewki... Tak tak -koniecznie chłopaki muszą łyknąć za robótkę taką cieżką, bo faktycznie spęka. Inwestorek dobrze, że ma pokoik do zabawy... A jak ma laptopa, to ma zajęcie Jak ładnie tam u WAS się robi, już tak domowo... Pozdrawiam tak domowo taaaaaaaaaaaaaaaaa aż się nie chce do miasta wracać pozdrawiam Witam i ja Anetina, a od kiedy do miasta nie będziesz wracać, kiedy przeprowadzka? Jak przejrzałam Twój dziennik (własciwie ostatnie dwie strony tylko) to wydaje mi się, ze tempo mazie niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam i ja Anetina, a od kiedy do miasta nie będziesz wracać, kiedy przeprowadzka? Jak przejrzałam Twój dziennik (własciwie ostatnie dwie strony tylko) to wydaje mi się, ze tempo mazie niezłe. WCZEŚNIEJ myśleliśmy o jesieni, ale jednak na spokojnie do Świąt BN chociazby ze względu na dziecku, nie warto na świeże mury oid razu wchodzić do zamieszkania więc spokojnie dajemy sobie jeszcze czas do jakiegoś listopada, by zamieszkać miłego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.08.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Anetina, gdzie Ty wynajdujesz te inspiracje....???? Są super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 mnie też się podobają uwielbiam ten styl a gdzie ... ? tu i ówdzie ktoś jakiego linka podsunie inwestorek będzie miał antresolę gdyby nie to, miałby coś też w tym stylu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 inspiracje bardzo fajne.U nas na antresolę nie ma szans. Pokoje dzieciarni sa na poddaszu. Ale może skorzystam chociaż z inspiracji kolorystycznych np. ten pokój moro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 inwestorka pokój też jest na poddaszu miał być nad nim strych ale doszłam do wniosku, że po co tyle strychów - że wolę dla chłopaka antresolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 anetinko - a czy Twój inwestorek to nie idzie teraz do zerówki ???(przyznaję że trochę się pogubiłam przy tych dzieckach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobrze pamiętasz to jest ten pechowy rocznik (jeśli chodzi o początek reformy szkolnictwa) - 2003 z tym, że idzie Młody do przedszkolnej zerówki ale wolałby iść do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Noo dobrze zapamiętałam, a już myślałam że dałam plamę. Mój też chodził do przedszkolnej zerówki - nie przejmuj się Ale będziesz jutro dumna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja tam cały czas dumna jestem udał mi się syn , ale nie tylko to moja opinia naprawdę mam powód do dumy chociaż pewnie każda mama tak mówi o swoim dziecku a jutro no cóż jak będę szła na 7, to już będzie w przedszkolu 6.50 ehhh życie przedszkolaka mamy pracującej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Kawika, a ty w tym roku będziesz miała już komunistę? dobrze ja znowu kojarzę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja tam cały czas dumna jestem udał mi się syn , ale nie tylko to moja opinia naprawdę mam powód do dumy chociaż pewnie każda mama tak mówi o swoim dziecku a jutro no cóż jak będę szła na 7, to już będzie w przedszkolu 6.50 ehhh życie przedszkolaka mamy pracującej Faktycznie każda matka ze swoje dziecka dumna jest. Ja z mojego Wiktora też bardzo. Mam nadzieję że zapał do nauki mu taki zostanie, bo ogólnie to on taki profesor jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Tak. Dobrze kojarzysz.A więc: przeprowadzka, komunia, a od września nowa szkoła.Tym się martwię. mam nadzieję że się zaaklimatyzuje w nowej szkole, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 profesorek fajnie, ze taki maluch - chociaż już nie mały, garnie się do nauki i cieszy się ze wszystkiego, co się nauczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts