kawika 31.08.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 profesorek fajnie, ze taki maluch - chociaż już nie mały, garnie się do nauki i cieszy się ze wszystkiego, co się nauczył no, oby mu to zastało na dalsze lata (w co szczerze wątpię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Tak. Dobrze kojarzysz. A więc: przeprowadzka, komunia, a od września nowa szkoła. Tym się martwię. mam nadzieję że się zaaklimatyzuje w nowej szkole, no to atrakcje ciekawe u mnie dobrze, że naukę zacznie już w nowej szkole z tym, ze dzieci się będą już znały z zerówki a Wiktor zaklimatyzuje się szybko pewnie to my rodzice, a szczególnie mamy, martwimy się wszystkim na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 profesorek fajnie, ze taki maluch - chociaż już nie mały, garnie się do nauki i cieszy się ze wszystkiego, co się nauczył no, oby mu to zastało na dalsze lata (w co szczerze wątpię ) jak to się mówi - CZEGO JAŚ SIĘ NIE NAUCZYŁ, TEGO JAN NIE BĘDZIE UMIAŁ jeśli od małego, lubi zdobywać nowe umiejętności, to naprawdę mu to zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a Wiktor zaklimatyzuje się szybko pewnie to my rodzice, a szczególnie mamy, martwimy się wszystkim na zapas Kurde jakbym mojego męża słyszała... kochanie to TY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 niestety nie to tylko ja ... twoja siostrzyczka z trojaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 całe szczęście, a nie niestety że to Ty trojaczku bo już myślałam że nawet tutaj spokoju nie będę miała przed ta moją połówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 aż tak cię prześladuje :D ??????? mój tu nie czyta mam spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 mój też nie czyta, nawet nie wie że założyłam dziennik.nie prześladuje, ale czasami mam go dosyć, szczególnie ostatnio (wiesz temat : schody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 wiem a u nas ..... tak nadzorował gospodarz, że .................... mamy różnicę między podłogami na dole nawet i 5 cm nie ma szans na panele w gabinecie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr domyślasz się, jaka jestem o to zła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 no domyślam się. Pewnie tak jak ja o schody Muszę teraz lecieć (komisję mam - trzeba coś popracować ) jak zdąże przed 15 to się odezwę. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 oby komisja jak najszybciej poszła , a ty jak najszybciej wróciła miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.08.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Kurcze ... nie poznaję..... anetina co wy z domkiem zrobiliście? Kurcze chwilkę mnie u Ciebie nie było, ale TEGO się nie spodziewałam. Płytki na podłodze, farba na ścianach.... SZOK!!! Wyczytałam, że urodziny miałaś 24.08. Ja dzień wcześniej, 23.08 się urodziłam. Najlepsze życzeniahttp://77.252.132.194/Guzmania/Inne/Rosliny_kwiaty/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Guzmanka witam w skromnych lekko wykońćzonych progach oj i dawno i ja nie zaglądałam do Ciebie ale jednak jak budowa się rozkręca, to i mnie czasu na wszystko a powiadomień nie ma i jakoś nigdy póxniej nie mogę zapamiętać, do kogo powinnam zajrzeć tak, urodzinki miałam dzień po Tobie a i dla Ciebie spóxnione ale szczere STO LAT i http://www.polishstyle.pl/media/Image/produkty/kat_402608.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jestem. po komisji, bleeee zmęczyło mnie to bredzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 31.08.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Jaka komisja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 i teraz już spokój ? ps. naszej siostrzyczki nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Jaka komisja? o witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 31.08.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A witam cioteczki po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 no gdzieś ty łazikowała od rana ???jakieś zakupy budowlane ???a może przedszkolne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Teraz chwila spokoju, jeszcze protokół i będzie. delfinko - gdzieś Ty była??? anetinko - Ty za chwilę pójdziesz już plecak do szkoły pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts