anetina 31.08.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 właściwie worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 wow i sobie stronkę strzeliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 31.08.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Do przedszkola nie idzie młody , bo wymagań nie spełniamy , może za rok sie uda. A ja w sobote olałam budowe , poszlam z koleżankami na pifo , mąłz siedział z dziećmi . Wczoraj zdobyliśmy z łobuzkami górę Marji Śnieżnej. Tak czytam co nakupiłaś kawika i normalnie chyba musze sie tez jakoś spiąć , tylko czasu brak i dzieciary , z nimi to nic nie wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jakich wymagań nie spełniacie ??? zmykam do domujutro pogadam z Wami siostrzyczki miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 31.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ale wieczorami , a raczej nocami szperam i szukam agd do domku , bo w salonie meblowym zaprponowali swój z darmowym monatażem . J|eśli dam swój sprzęt to 200 od sztuki montaż wyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 na wszystkim wyciągają kasę eh te budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kurcze takie kwoty za podłączenie??? a znajomego jakiegoś nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Do przedszkola nie idzie młody , bo wymagań nie spełniamy , może za rok sie uda. A ja w sobote olałam budowe , poszlam z koleżankami na pifo , mąłz siedział z dziećmi . Wczoraj zdobyliśmy z łobuzkami górę Marji Śnieżnej. Tak czytam co nakupiłaś kawika i normalnie chyba musze sie tez jakoś spiąć , tylko czasu brak i dzieciary , z nimi to nic nie wybierzemy. ale ci dobrze - wypad się udał z koleżanką? a kiedy z siostrzyczkami się umówisz? ale wam fajnie - gdzie się w te góry wybraliście? a kwestia zakupów - mnie się nie chce :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.08.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kurcze takie kwoty za podłączenie??? a znajomego jakiegoś nie masz? no właśnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a kwestia zakupów - mnie się nie chce :( a komu się chce??????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 31.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wiecie , problem w tym , że kuchnia z montażem , więc , żeby wrzucic zmywarkę do zabudowy to trzeba dopiero potem dac blat . Z piekarnikiem bożna sobie darować , bo b ędzie w słupku. Zlewozmywak , trzeba by wycinać dziurę , tak jak i pod indukcję. Pomyslę jeszcze , co i jak Mamy trzy tygodnie na decyzję.. Wiem , że zmywarkę na bank musza oni zamontować . Wypad skończył się tańcami w barze . Odpoczęłam od dzici , dowrtościowalam się ( a jak nie powiem, bo stwierdziłybyście , że stara baba a cieszy się takimi pierdołami ) Góry to Sudety , a konkretnie Międzygórze , mamy tam 1,5 godzinki jazdy. Ehhhhhh . przydał by się taki siostrzany zjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Góry to Sudety , a konkretnie Międzygórze , mamy tam 1,5 godzinki jazdy. wow, Kotlina Kłodzka. Ja zazdoszczę. mam tam rodzinę a tak dawno nie byłam, że aż wstyd. Międzygórze podbiło moje serce, pamiętam jak pierwszy raz wysiadłam z autobusu a tam taaakie widoki, ach......!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wypad skończył się tańcami w barze . Odpoczęłam od dzici , dowrtościowalam się ( a jak nie powiem, bo stwierdziłybyście , że stara baba a cieszy się takimi pierdołami ) Góry to Sudety , a konkretnie Międzygórze , mamy tam 1,5 godzinki jazdy. Ehhhhhh . przydał by się taki siostrzany zjazd. No z tym dowartościowaniem to sobie już wyobrażam.. Jaka stara baba (a ile masz lat?)???? z tym zjazdem to jestem za tylko my chyba wszystkie dlaeko od siebie mieszkamy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 31.08.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 W najbliższym czsie udamy się na Śnieżnik . Wczoraj nie dało rady , bo na Marię szliśmy z dwojgiem łobuzkków 2 i 4 latka , pchając wózek , nosząc na barana , śpiewając , opowiadając niestworzone historie , żeby chętniej szły. Ale powim , że dzielne dziciaczki . Na szlaku piszą , że droga zajmuje 1 godzinkę , my dotarliśmy w 1,5 więc nie jest żle. NA Śnieżnik trzeba iść 1,5 także trzeba liczyć ponad dwie w jedną stronę. Kotlina kłodzka jak dla nas akurat do spacerów. Myślę , że po tej pierwszej górskiej wycieczce będziemy częściej robić spacery szlakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 31.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No ja mieszkam 40 km od Wrocławia. Eeeeee , no dowartościowanie nie było jakieś szokujące , bo jak pisze, matce dwóch dziciarów, siedzącej w domu z oponą od traktora na brzuchyi 32 wiosenkami na karczychu trzeba nie wiele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 No ja mieszkam 40 km od Wrocławia. Eeeeee , no dowartościowanie nie było jakieś szokujące , bo jak pisze, matce dwóch dziciarów, siedzącej w domu z oponą od traktora na brzuchyi 32 wiosenkami na karczychu trzeba nie wiele . ja też matka dwóch dzieciaków, też opona na brzuchu i 33 wiosny. Kurde jak nic trojaczki (mnie też niewiele trzeba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ja z okolic Nowego Sącza, a ta trzecia to skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 31.08.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Widze , że uczyłaię w Piotrkowie trybunalskim i w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 kurde. daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.08.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzięki anetinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts