Guzmanka 31.08.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A kto tu kurcze o starości mówi, ja najstarsza z Was , hmmm 34 wlasnie mi stuknęło, też dwójka dzieci i oponka(i), a młodo się czuję. Chociaż przez budowę przestałam tak dbać o siebie, bo kurde kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 31.08.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 To ja też się zapisuję do klubu 30-stek, u mnie 31 wiosen i też dwójka dzieci, tylko opon brak - a szkoda -wiecznie niedowaga , przydałoby się trochę ciałka tu i ówdzie-dziewczyny, która pożyczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 To ja też się zapisuję do klubu 30-stek, u mnie 31 wiosen i też dwójka dzieci, tylko opon brak - a szkoda -wiecznie niedowaga , przydałoby się trochę ciałka tu i ówdzie-dziewczyny, która pożyczy? ja, jaaaaaaaaaa! A bierz i 15 kg U mnie tez przekroczona 30tka, dzieciarni trójka i oponek pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 a kwestia zakupów - mnie się nie chce :( a komu się chce??????????????????????????????? a już myślałam, ze to ja tak naprawdę mocno odstaję od ogółu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Wiecie , problem w tym , że kuchnia z montażem , więc , żeby wrzucic zmywarkę do zabudowy to trzeba dopiero potem dac blat . Z piekarnikiem bożna sobie darować , bo b ędzie w słupku. Zlewozmywak , trzeba by wycinać dziurę , tak jak i pod indukcję. Pomyslę jeszcze , co i jak Mamy trzy tygodnie na decyzję.. Wiem , że zmywarkę na bank musza oni zamontować . Wypad skończył się tańcami w barze . Odpoczęłam od dzici , dowrtościowalam się ( a jak nie powiem, bo stwierdziłybyście , że stara baba a cieszy się takimi pierdołami ) Góry to Sudety , a konkretnie Międzygórze , mamy tam 1,5 godzinki jazdy. Ehhhhhh . przydał by się taki siostrzany zjazd. no to właściwie musi być koszt dodatkowy a ten wypada - zazdraszczam a siostrzany wyjazd - jak najbardziej najchętniej góry, jakiś weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Wypad skończył się tańcami w barze . Odpoczęłam od dzici , dowrtościowalam się ( a jak nie powiem, bo stwierdziłybyście , że stara baba a cieszy się takimi pierdołami ) Góry to Sudety , a konkretnie Międzygórze , mamy tam 1,5 godzinki jazdy. Ehhhhhh . przydał by się taki siostrzany zjazd. No z tym dowartościowaniem to sobie już wyobrażam.. Jaka stara baba (a ile masz lat?)???? z tym zjazdem to jestem za tylko my chyba wszystkie dlaeko od siebie mieszkamy co? a ciekawe, w jaki sposób się dowartościowałaś rozumiem, że było na czym oko zawiesić :D daleko od siebie to chyba tak nie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 W najbliższym czsie udamy się na Śnieżnik . Wczoraj nie dało rady , bo na Marię szliśmy z dwojgiem łobuzkków 2 i 4 latka , pchając wózek , nosząc na barana , śpiewając , opowiadając niestworzone historie , żeby chętniej szły. Ale powim , że dzielne dziciaczki . Na szlaku piszą , że droga zajmuje 1 godzinkę , my dotarliśmy w 1,5 więc nie jest żle. NA Śnieżnik trzeba iść 1,5 także trzeba liczyć ponad dwie w jedną stronę. Kotlina kłodzka jak dla nas akurat do spacerów. Myślę , że po tej pierwszej górskiej wycieczce będziemy częściej robić spacery szlakami. macie wytrzymałych chłopców inwestorek też lubi chodzić po górach dla niego nawet mamy takie specjalne nosidło górskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 No ja mieszkam 40 km od Wrocławia. Eeeeee , no dowartościowanie nie było jakieś szokujące , bo jak pisze, matce dwóch dziciarów, siedzącej w domu z oponą od traktora na brzuchyi 32 wiosenkami na karczychu trzeba nie wiele . w dół kraju ??? mnie się marzy pokazać dziecku Wrocław może kiedyś - mam tam brata ja rocznikowo rok młodsza oponka też się znajdzie ale dziecię jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.09.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień dobry.Wpadłam się przywitać bo za chwilę do szkoły lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ja z okolic Nowego Sącza, a ta trzecia to skąd? Delfinka odpowiedziała a wioska już dosłownie 3 km dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 kurde. daleko jakie daleko ejjjjjjjjjjj bo się zezłoszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzięki anetinko nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień dobry. Wpadłam się przywitać bo za chwilę do szkoły lecę. i ja witam u mnie inwestorek odprowadzony ledwo się z matką pożegnał, tak się spieszył do grupy styarszaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 A kto tu kurcze o starości mówi, ja najstarsza z Was , hmmm 34 wlasnie mi stuknęło, też dwójka dzieci i oponka(i), a młodo się czuję. Chociaż przez budowę przestałam tak dbać o siebie, bo kurde kiedy??? ja tam młodo i wyglądam nadal się pytają o dowód a dbać o siebie niestety nie mam kiedy staram się jak mogę ukrywać swe paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dobrze że się nie przejmuje rozłąką z mamuśka Ja idęz moim bo nie wiem co i jak, a z Panią to mam na pieńku, więc wolę iść, zresztą Wiktor wiecznie zakręcony jest i nigdy nic nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 To ja też się zapisuję do klubu 30-stek, u mnie 31 wiosen i też dwójka dzieci, tylko opon brak - a szkoda -wiecznie niedowaga , przydałoby się trochę ciałka tu i ówdzie-dziewczyny, która pożyczy? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa też mogę dać i 15 kg weżmiesz ????????????????????????????? ja po porodzie ważyłam mniej chyba te 15 niż teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ja tam młodo i wyglądam nadal się pytają o dowód a dbać o siebie niestety nie mam kiedy staram się jak mogę ukrywać swe paznokcie No prosze prosze jak się przechwalamy, a paznokcciami się nie przejmuj Kobieta pracująca jesteś nie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 To ja też się zapisuję do klubu 30-stek, u mnie 31 wiosen i też dwójka dzieci, tylko opon brak - a szkoda -wiecznie niedowaga , przydałoby się trochę ciałka tu i ówdzie-dziewczyny, która pożyczy? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa też mogę dać i 15 kg weżmiesz ????????????????????????????? ja po porodzie ważyłam mniej chyba te 15 niż teraz Kurde to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dobrze że się nie przejmuje rozłąką z mamuśka Ja idęz moim bo nie wiem co i jak, a z Panią to mam na pieńku, więc wolę iść, zresztą Wiktor wiecznie zakręcony jest i nigdy nic nie pamięta a co ta Pani narozrabiała ???? czyli norma u chłopców i tych małych i tych dużych, że ta pamięć hmmm im nieco szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dobrze że się nie przejmuje rozłąką z mamuśka Ja idęz moim bo nie wiem co i jak, a z Panią to mam na pieńku, więc wolę iść, zresztą Wiktor wiecznie zakręcony jest i nigdy nic nie pamięta a co ta Pani narozrabiała ???? czyli norma u chłopców i tych małych i tych dużych, że ta pamięć hmmm im nieco szwankuje Opowiem Ci jak wrócę, teraz już idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts