Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja też się zapisuję do klubu 30-stek, u mnie 31 wiosen i też dwójka dzieci, tylko opon brak - a szkoda :cry:-wiecznie niedowaga , przydałoby się trochę ciałka tu i ówdzie-dziewczyny, która pożyczy?

ja, jaaaaaaaaaa! A bierz i 15 kg :wink:

U mnie tez przekroczona 30tka, dzieciarni trójka i oponek pod dostatkiem :evil:

Wiecie , problem w tym , że kuchnia z montażem , więc , żeby wrzucic zmywarkę do zabudowy to trzeba dopiero potem dac blat . Z piekarnikiem bożna sobie darować , bo b ędzie w słupku. Zlewozmywak , trzeba by wycinać dziurę , tak jak i pod indukcję. Pomyslę jeszcze , co i jak Mamy trzy tygodnie na decyzję.. Wiem , że zmywarkę na bank musza oni zamontować .

Wypad skończył się tańcami w barze :wink: . Odpoczęłam od dzici , dowrtościowalam się :lol: ( a jak nie powiem, bo stwierdziłybyście , że stara baba a cieszy się takimi pierdołami :wink: ) Góry to Sudety , a konkretnie Międzygórze , mamy tam 1,5 godzinki jazdy. Ehhhhhh . przydał by się taki siostrzany zjazd. :lol:

no to właściwie musi być koszt dodatkowy :(

a ten wypada - zazdraszczam :)

a siostrzany wyjazd - jak najbardziej :)

najchętniej góry, jakiś weekendzik :)

Wypad skończył się tańcami w barze :wink: . Odpoczęłam od dzici , dowrtościowalam się :lol: ( a jak nie powiem, bo stwierdziłybyście , że stara baba a cieszy się takimi pierdołami :wink: ) Góry to Sudety , a konkretnie Międzygórze , mamy tam 1,5 godzinki jazdy. Ehhhhhh . przydał by się taki siostrzany zjazd. :lol:

No z tym dowartościowaniem to sobie już wyobrażam.. :oops:

Jaka stara baba (a ile masz lat?)????

z tym zjazdem to jestem za tylko my chyba wszystkie dlaeko od siebie mieszkamy co?

a ciekawe, w jaki sposób się dowartościowałaś :oops: :oops: :oops:

rozumiem, że było na czym oko zawiesić :D :D :D

daleko od siebie to chyba tak nie mieszkamy :D

:lol: W najbliższym czsie udamy się na Śnieżnik . Wczoraj nie dało rady , bo na Marię szliśmy z dwojgiem łobuzkków 2 i 4 latka , pchając wózek , nosząc na barana , śpiewając , opowiadając niestworzone historie , żeby chętniej szły. Ale powim , że dzielne dziciaczki . Na szlaku piszą , że droga zajmuje 1 godzinkę , my dotarliśmy w 1,5 więc nie jest żle. NA Śnieżnik trzeba iść 1,5 także trzeba liczyć ponad dwie w jedną stronę. Kotlina kłodzka jak dla nas akurat do spacerów. Myślę , że po tej pierwszej górskiej wycieczce będziemy częściej robić spacery szlakami.

macie wytrzymałych chłopców :)

inwestorek też lubi chodzić po górach

dla niego nawet mamy takie specjalne nosidło górskie :)

No ja mieszkam 40 km od Wrocławia. :) Eeeeee , no dowartościowanie nie było jakieś szokujące , bo jak pisze, matce dwóch dziciarów, siedzącej w domu z oponą od traktora na brzuchyi 32 wiosenkami na karczychu trzeba nie wiele :D .

w dół kraju ??? :)

mnie się marzy pokazać dziecku Wrocław

może kiedyś - mam tam brata :D

ja rocznikowo rok młodsza :D

oponka też się znajdzie :D

ale dziecię jedno :D

A kto tu kurcze o starości mówi, ja najstarsza z Was , hmmm 34 wlasnie mi stuknęło, też dwójka dzieci i oponka(i), a młodo się czuję. Chociaż przez budowę przestałam tak dbać o siebie, bo kurde kiedy???

ja tam młodo i wyglądam

nadal się pytają o dowód :D

a dbać o siebie :oops: niestety nie mam kiedy

staram się jak mogę ukrywać swe paznokcie :D

To ja też się zapisuję do klubu 30-stek, u mnie 31 wiosen i też dwójka dzieci, tylko opon brak - a szkoda :cry:-wiecznie niedowaga , przydałoby się trochę ciałka tu i ówdzie-dziewczyny, która pożyczy?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

też mogę dać i 15 kg

weżmiesz ?????????????????????????????

ja po porodzie ważyłam mniej chyba te 15 niż teraz :(

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

też mogę dać i 15 kg

weżmiesz ?????????????????????????????

ja po porodzie ważyłam mniej chyba te 15 niż teraz :(

Kurde to tak jak ja :( :( :( :( :evil: :evil: :evil:

Dobrze że się nie przejmuje rozłąką z mamuśka :D

Ja idęz moim bo nie wiem co i jak, a z Panią to mam na pieńku, więc wolę iść, zresztą Wiktor wiecznie zakręcony jest i nigdy nic nie pamięta :D

a co ta Pani narozrabiała ????

czyli norma u chłopców i tych małych i tych dużych, że ta pamięć hmmm im nieco szwankuje :D

Dobrze że się nie przejmuje rozłąką z mamuśka :D

Ja idęz moim bo nie wiem co i jak, a z Panią to mam na pieńku, więc wolę iść, zresztą Wiktor wiecznie zakręcony jest i nigdy nic nie pamięta :D

a co ta Pani narozrabiała ????

czyli norma u chłopców i tych małych i tych dużych, że ta pamięć hmmm im nieco szwankuje :D

Opowiem Ci jak wrócę, teraz już idę