anetina 01.09.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 u nas niby też, ale jest już takie jesienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.09.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 no tak siostrunia przyszła i automatycznie na kolejną stronkę przeszłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 To ja też się zapisuję do klubu 30-stek, u mnie 31 wiosen i też dwójka dzieci, tylko opon brak - a szkoda -wiecznie niedowaga , przydałoby się trochę ciałka tu i ówdzie-dziewczyny, która pożyczy? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa też mogę dać i 15 kg weżmiesz ????????????????????????????? ja po porodzie ważyłam mniej chyba te 15 niż teraz :lol:dam radę i chętnie przyjmę , to kiedy robimy ten zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ja liczę na to, że i u mnie będzie pracowita jesień ale ... nie wiem jesień jesień Ty się już do roboty weź, toż to sama przyjemność przyjemność to ja mam co noc gorzej tylko uczuciowo (jak podzielić uczucia na kolejne) i finansowo ubrać się ubierze, jeść też się da ale jednak trzeba zapewnić to samo co inwestorkowi No wstydziłabyś się, jasne że obawy zawsze są, a przy pierwszym nie miałaś??, miłość matczyna jest niezmierzona, i starczy jej dla każdego dziecka a reszta zazwyczaj sama się układa. święta prawda , tylko teraz u mnie jest tak, że dla pierwszego dziecka prawie w ogóle czasu nie mam, a i cierpliwości też coraz mniej(wiek dojrzewania) cała uwaga na tym małym się skupia, powiem Wam że jest ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 I ja przyszłam się przywitać :) Ale w sprawie dzieci nie będę zabierać głosu, bo jż zapomniałam jak się wychowuje maluchy i nastolatki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 :lol:dam radę i chętnie przyjmę , to kiedy robimy ten zabieg? choćby i dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 ja liczę na to, że i u mnie będzie pracowita jesień ale ... nie wiem jesień jesień Ty się już do roboty weź, toż to sama przyjemność przyjemność to ja mam co noc gorzej tylko uczuciowo (jak podzielić uczucia na kolejne) i finansowo ubrać się ubierze, jeść też się da ale jednak trzeba zapewnić to samo co inwestorkowi No wstydziłabyś się, jasne że obawy zawsze są, a przy pierwszym nie miałaś??, miłość matczyna jest niezmierzona, i starczy jej dla każdego dziecka a reszta zazwyczaj sama się układa. święta prawda , tylko teraz u mnie jest tak, że dla pierwszego dziecka prawie w ogóle czasu nie mam, a i cierpliwości też coraz mniej(wiek dojrzewania) cała uwaga na tym małym się skupia, powiem Wam że jest ciężko buuuuuuuuuuuu i tego się też obawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 I ja przyszłam się przywitać :) Ale w sprawie dzieci nie będę zabierać głosu, bo jż zapomniałam jak się wychowuje maluchy i nastolatki :) no to tym bardziej jakieś rady poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Gratuluję anetina postępów, popindalacie na budowie,że nawet ja z Kujaw widzę ten tuman kurzu nad Waszą działką Mam pytanie jaką dajecie gruba wełnę do ocieplenia poddasza,o pustkę wentylacyjną się nie pytam, bo macie odeskowany dach,a my nie,tylko sama membrana pozdrawiam mama pod 40 z jednym 8 latkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 żeby nie skłamać, to nie wiem, czy mam odpowiadać na razie mamy 15 - chyba, albo 25 mamy blachodachówkę papę deskowanie stryropian - na pustki, zamiast sznurka wełna tak u nas jest czyli kolejna 30stka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 i z oponkami od kombajnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 oj te oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 02.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Fotki są świetne. Dawniej to tylko łóżka piętrowe były a oddzielnie szafki. Pokój był zawsze zagracony przez tyle mebli a teraz można wszystko połączyć razem. Zajmuje mniej miejsca a wszystko się pomieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 02.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Co do zakupów ja już jestem zmęczona a u mnie to dopiero początek. Szczerze to nawet końca nie widzę nawet przysłowiowego światełka w tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.09.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 I ja przyszłam się przywitać :) Ale w sprawie dzieci nie będę zabierać głosu, bo jż zapomniałam jak się wychowuje maluchy i nastolatki :) no to tym bardziej jakieś rady poprosimy Chyba byś nie chciała takich rad. Jestem bardzo stanowcza Ale dzieci to lubią i mnie też, więc stwierdzam, że słusznie postępuję Za to dorośli którzy jęczą nad dziećmi i we wszystkim ustępują, niestety nie mają mojego szacunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Fotki są świetne. Dawniej to tylko łóżka piętrowe były a oddzielnie szafki. Pokój był zawsze zagracony przez tyle mebli a teraz można wszystko połączyć razem. Zajmuje mniej miejsca a wszystko się pomieści. oj racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Co do zakupów ja już jestem zmęczona a u mnie to dopiero początek. Szczerze to nawet końca nie widzę nawet przysłowiowego światełka w tunelu. buuuu ja jestem załamana poszłam do sklepu wybrać panele do sypialni i ... zgłupiałam dla mnie za wielki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dzień dobry. trzeba iść do takiego sklepu gdzie wybór jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 taaa, a ja w tym sklepie - właściwie mój tato - załatwił wielki rabat więc ... nie mogę dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Chyba byś nie chciała takich rad. Jestem bardzo stanowcza Ale dzieci to lubią i mnie też, więc stwierdzam, że słusznie postępuję Za to dorośli którzy jęczą nad dziećmi i we wszystkim ustępują, niestety nie mają mojego szacunku no niestety, ale ja nie jestem ustępliwa i na każde zawołanie dziecka tez nie cierpię matek takich ciągle stojących nad swoimi dziećmi ja jestem bardzo za dzieckiem, ale równocześnie inwestorek jest bardzo samodzielny i naprawdę bystry ale ma to po mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts