kawika 03.09.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ale ma to po mamie again Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no pewnie ale dobrze, że po ojcu ma sylwetkę i przemianę materii chociaż ... wiecie, jak trudno dopasować spodnie na takiego szczuplaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no pewnie ale dobrze, że po ojcu ma sylwetkę i przemianę materii chociaż ... wiecie, jak trudno dopasować spodnie na takiego szczuplaka mój Wiktor jest tak chudy że wszystkie spodnie są za duże w pasie. dobrze że siostra mi czasem prześle jakieś węższe, bo znaleźć takie żeby były odpowiednie na długosć graniczy z cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no pewnie ale dobrze, że po ojcu ma sylwetkę i przemianę materii chociaż ... wiecie, jak trudno dopasować spodnie na takiego szczuplaka mój Wiktor jest tak chudy że wszystkie spodnie są za duże w pasie. dobrze że siostra mi czasem prześle jakieś węższe, bo znaleźć takie żeby były odpowiednie na długosć graniczy z cudem a ja Wam powiem, że ostatnio troche się zdziwiłam bo na nogach moich chłopaków ściągacze od skarpet były za szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no pewnie ale dobrze, że po ojcu ma sylwetkę i przemianę materii chociaż ... wiecie, jak trudno dopasować spodnie na takiego szczuplaka mój Wiktor jest tak chudy że wszystkie spodnie są za duże w pasie. dobrze że siostra mi czasem prześle jakieś węższe, bo znaleźć takie żeby były odpowiednie na długosć graniczy z cudem hihihihi a mówią, że pokolenie tyje to gdzie ta siostra znajduje takie chude spodnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 to gdzie ta siostra znajduje takie chude spodnie ??? we Włoszech niestety, tyle że mój siostrzeniec też chudy był więc jak spodnie są jeszcze w miarę to mi przywozi. W sumie to chyba od 5 lat nie kupiłam żadnych spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ja taką teściową mam dzięki niej zakupów odzieżowych nie robię inwestorek też ma wujka ciut starszego, chudszego, więc ubrań mamy na zapas na kilka lat a to wielka oszczędność :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a ja Wam powiem, że ostatnio troche się zdziwiłam bo na nogach moich chłopaków ściągacze od skarpet były za szerokie skarpetki ??? wow ciekawe, jaka firma bo przewaznie robią bardzo mocno ściągające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.09.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 nie wiem jakiej firmy Ściągacze są dość grube,sztywne; jak będę pamiętac to zrobie fotkę w domu- dzieciaki wyglądają komicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 To jest to od takiej ilości głowa boli. Jak by było do wyboru trzy rodzaje to sprawa rozwiązana, a tak im dłużej człowiek wybiera tym bardziej zastanawia się czy dobrze robi decydując się na ten produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 oszczędność bardzo duża, na Sandrusię to praktycznie nic nie kupiłam, tyle od ciotek podostawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 nie wiem jakiej firmy Ściągacze są dość grube,sztywne; jak będę pamiętac to zrobie fotkę w domu- dzieciaki wyglądają komicznie. rzeczywiście - dziwnie to musi wyglądać, z takimi skarpetkami to się jeszcze nie spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 To komentarz do zakupów, bo z pośpiechu zapomniałam wkleić cytatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 nie wiem jakiej firmy Ściągacze są dość grube,sztywne; jak będę pamiętac to zrobie fotkę w domu- dzieciaki wyglądają komicznie. zrób koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Co do dzieci to dawniej można było na palcach policzyć otyłe skrzaty, a teraz wszystko się zmieniło szczupłych dzieci jest coraz mniej. Nie ma, co się smucić lepiej jak są szczupłe niż pucowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 To jest to od takiej ilości głowa boli. Jak by było do wyboru trzy rodzaje to sprawa rozwiązana, a tak im dłużej człowiek wybiera tym bardziej zastanawia się czy dobrze robi decydując się na ten produkt. oj tak a dawniej mniejszy wybór był i mówili, że to xle było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 oszczędność bardzo duża, na Sandrusię to praktycznie nic nie kupiłam, tyle od ciotek podostawała zgaaaaaaaaaaaaaaaaadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 oszczędność bardzo duża, na Sandrusię to praktycznie nic nie kupiłam, tyle od ciotek podostawała zgaaaaaaaaaaaaaaaaadzam się no prosze jak my się ze sobą zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Źle z wyborem nie było tylko jeden minus był tego. Wszyscy mieli to samo np. jak rzucili meble bieszczady to każdy je miał w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Co do dzieci to dawniej można było na palcach policzyć otyłe skrzaty, a teraz wszystko się zmieniło szczupłych dzieci jest coraz mniej. Nie ma, co się smucić lepiej jak są szczupłe niż pucowate. ja też wolę szczupłe ale np. w moim otoczeniu mimo wszystko bardzo wiele jest szczuplaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts