anetina 03.09.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no prosze jak my się ze sobą zgadzamy toż to genetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Źle z wyborem nie było tylko jeden minus był tego. Wszyscy mieli to samo np. jak rzucili meble bieszczady to każdy je miał w domu. pamiętam, jak się szło do znajomych, do rodziny, do kolegów ze szkoły - wszystko było na jedno kopyto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 U mojego synka w przedszkolu jest odwrotnie, aż nie wiedziałam, co dziecku odpowiedzieć jak się mnie zapytał, dlaczego inne dzieci są takie grube a on nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 U mojego synka w przedszkolu jest odwrotnie, aż nie wiedziałam, co dziecku odpowiedzieć jak się mnie zapytał, dlaczego inne dzieci są takie grube a on nie. przemiana materii dziecko, a co to ta materia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Gdy spytałam czy chce tak wyglądać to stwierdził, że jemu jest tak dobrze, bo przynajmniej się tak nie poci i nikt go nie dogoni, bo jest najszybszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 U mojego synka w przedszkolu jest odwrotnie, aż nie wiedziałam, co dziecku odpowiedzieć jak się mnie zapytał, dlaczego inne dzieci są takie grube a on nie. przemiana materii dziecko, a co to ta materia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Na to by nie poszedł, zadaje tyle pytań, że nie zdążyłabym z odpowiedziami. muszę go zainteresować czymś innym to w tedy mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Na to by nie poszedł, zadaje tyle pytań, że nie zdążyłabym z odpowiedziami. muszę go zainteresować czymś innym to w tedy mam spokój. trzeba stwierdzić że dzieci są teraz bardzo wszystkiego ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 U mojego synka w przedszkolu jest odwrotnie, aż nie wiedziałam, co dziecku odpowiedzieć jak się mnie zapytał, dlaczego inne dzieci są takie grube a on nie. Gdy spytałam czy chce tak wyglądać to stwierdził, że jemu jest tak dobrze, bo przynajmniej się tak nie poci i nikt go nie dogoni, bo jest najszybszy. w grupie inwestorka jest jedynie 8 chłopców i tak naprawdę tylko dwóch jest nabitych, jeden ewidentnie otyły dziewczynki właściwie wszystkie normalne, szczupłe ale na szczęście się nie pyta, dlaczego kto jest gruby ale ma kolegę rówieśnika, który już na 2 lata ważył 20 kg a mój - marzenie, by taką wagę osiągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Na to by nie poszedł, zadaje tyle pytań, że nie zdążyłabym z odpowiedziami. muszę go zainteresować czymś innym to w tedy mam spokój. trzeba stwierdzić że dzieci są teraz bardzo wszystkiego ciekawe. podobno pokolenie bardziej dociekliwe i nowoczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ciekawe, oj ciekawe i choć nie zdajemy sobie sprawy z tego, że bacznie nas obserwują i słuchają, o czym rozmawiamy z innymi osobami a później zadają mnóstwo pytań albo same wyciągają wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Uciekam do roboty, fajnie się z wami pogawędziło z rańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Uciekam do roboty, fajnie się z wami pogawędziło z rańca. miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 mój już sam wyciąga wnioski ale buzia ... mu się nie zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Uciekam do roboty, fajnie się z wami pogawędziło z rańca. miłęj pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dzięki dziewczęta, do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 nasza siostrunia Delfinka jest proszOna do własnych komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.09.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Moi chłopcy też chudzi jak patyki. Jak byłam w ich wielku tez byłam "szczypiorkiem". Rozweseliły mnie te ściągacze od skarpetek za duże, Jestem ciekawa zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 czyli ... przypominamy o zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts