aneta-we 04.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 spadam stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Cóż mogę Ci powiedzieć? Mogę Cię tylko mocno przytulić, bądź tu z Nami, gdy będzie ci ciężko. Spotkasz się tu z ciepłem i zrozumieniem, to czasem bardzo pomaga. Ehhhhhhh , kofane , kcecie żebym ryczala jak bóbr ze wzruszenia z samego ranka. Oj nawet nie wiem jak napisać , naprawdę tacy ludzie jak Wy , choć bardzo anoimowi na pozór , pomagają bardzeij niż bliścy. Może dzieje się tak , że Wy jesteście w każdej chwili. Można w nocy sobie popisać , wyżalić się , a rankiem pocieszki i przytulaski gotowe. A tak , do przyjaciółki nie ma co dzwonić , bo usypia dziecko , małż ma tysiąc spraw na głowie ... Także wielkie dzieńki , że jesteście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dzień dobry. deprechę mam przez to wszystko Oj , nie smuć się . Ale czemu ta deprecah , przez nasza zadumę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Przepraszam, przyszłam się przywitać i zrobiło mi się smutno Delfinko mogę ? http://republika.pl/blog_pg_3827153/4908625/tr/znicz_1_.gif światełko dla Julci ode mnie. Przyjmij proszę ! Dziękuję za świtełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dobra , czas się pozbierać do kupy . Jest nowa gazetka obi , trzeba przejżeć , może cóś fajnego mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 delfinko - poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dobra , czas się pozbierać do kupy . Jest nowa gazetka obi , trzeba przejżeć , może cóś fajnego mają? Ja najbliżej OBI mam w Krakowie. czasem maja fajne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Odpisałam. A gospodyni tego klubu gdzie??????Pracuje pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A gospodyni tego klubu gdzie??????Pracuje pewnie. Albo udaje że pracuje. ja dzisiaj udaję. kierownika nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A ja gotuje barszcz na obiad , na drugie jak wróce z placu poczynie naleśniki ze srem:) Dzieciary robią rozpierduszke na maxa , a tyle co poodkurzałma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A ja gotuje barszcz na obiad , na drugie jak wróce z placu poczynie naleśniki ze srem:) Dzieciary robią rozpierduszke na maxa , a tyle co poodkurzałma. o widzisz zjadłabym naleśniki. I barszcz też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Zaraz "pozabijam" te moje dzieciaki. Trzymajcie mnie Żeby tylko nie padało to wybiegją się trochę na dworze , a tak wieczna wojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 u nas padało , teraz przestało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 U nas wieje , chłodno i pochmurno. Na szczęście plac pod domem , jak co zwinę ich i do domku wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 04.09.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 U nas zaczęły się targi budowlane, trzeba się tam wybrać i zobaczyć, co nowego mają. Dzisiaj już nici z wyprawy, ale jutro chciałabym się tam znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ooooooo , takie cóś by mi się zdało , takie targi znaczy sięęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.09.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 ... Takie miałam uczucia, jak przeleciałam pobieżnie wątek od mojej niebytności. 1. Chciałam spytać, czy mogę się spóźniona do klubu zapisać? 3 z 2-ką się kulają + 3-ka pociech + chłop + kot Trzymam się jakoś, czasowo dalej nieudolna, ale wpadłam na chwilę i buziaki wszystkim zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 05.09.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dotarłam Witam serdecznie Byłam w dzienniczku.....było trochę czytania ....no i inspiracji nie trza będzie szukać po necie tylko do twojego dziennika skoczyć i wszystko na miejscu jest......i jeszcze w moim guście.....nio to oby tak dalej Wyczaiłam u Ciebie piękne kominki....strasznie mi się spodobały.....właśnie z takimi półeczkami planuję zrobić..... Domek bardzo ładny, ale się w tym sezonie rozpędziliście jak tak dalej pójdzie to wnet przeprowadzka będzie Mamy inwestorków w podobnym wieku To za pozwoleniem będę tu wstawiać swoje "trzy grosze" a tymczasem życzę miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts