Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cóż mogę Ci powiedzieć? Mogę Cię tylko mocno przytulić, bądź tu z Nami, gdy będzie ci ciężko. Spotkasz się tu z ciepłem i zrozumieniem, to czasem bardzo pomaga.

Ehhhhhhh , kofane , kcecie żebym ryczala jak bóbr ze wzruszenia z samego ranka. :cry: :) Oj nawet nie wiem jak napisać , naprawdę tacy ludzie jak Wy , choć bardzo anoimowi na pozór , pomagają bardzeij niż bliścy. Może dzieje się tak , że Wy jesteście w każdej chwili. Można w nocy sobie popisać , wyżalić się , a rankiem pocieszki i przytulaski gotowe. A tak , do przyjaciółki nie ma co dzwonić , bo usypia dziecko , małż ma tysiąc spraw na głowie ...

Także wielkie dzieńki , że jesteście . :lol:

... :o :roll: :wink: :cry: :-? Takie miałam uczucia, jak przeleciałam pobieżnie wątek od mojej niebytności.

1. Chciałam spytać, czy mogę się spóźniona do klubu zapisać? 3 z 2-ką się kulają + 3-ka pociech + chłop + kot :roll: :wink:

Trzymam się jakoś, czasowo dalej nieudolna, ale wpadłam na chwilę :lol: i buziaki wszystkim zostawiam. :wink:

Dotarłam :D

Witam serdecznie

Byłam w dzienniczku.....było trochę czytania :D ....no i inspiracji nie trza będzie szukać po necie tylko do twojego dziennika skoczyć i wszystko na miejscu jest......i jeszcze w moim guście.....nio to oby tak dalej :lol:

Wyczaiłam u Ciebie piękne kominki....strasznie mi się spodobały.....właśnie z takimi półeczkami planuję zrobić.....

Domek bardzo ładny, ale się w tym sezonie rozpędziliście :o jak tak dalej pójdzie to wnet przeprowadzka będzie :D

Mamy inwestorków w podobnym wieku :D

To za pozwoleniem będę tu wstawiać swoje "trzy grosze" :D a tymczasem życzę miłej niedzieli :D