kawika 07.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dzień dobry. A Ty spisz jeszcze??? U lekarza byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Puk , puk SIOSTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , a ty gdzieeeeeee. Ja tym czasem lece zapisać się do fryzjera bom zarosła i tradycyjnie na plac zabaw. Narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.09.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 a co ona jeszcze tu nie zaglądnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Targi, targi i po targach. Jak to na jesiennych targach bywa prawie wszystko do zamknięcia stanu surowego. Mnóstwo firm z oknami, drzwiami, dachówką, betonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.09.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 a co ona jeszcze tu nie zaglądnęła Dzisiaj jeszcze też nie Może net jej się zbuntował? Co tam Pani u dworu słychać??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobry. a ty co się tak opuszczasz. Żeby gości nawet nie przywitać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dlaczego nie dostaję powiadomien ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Cóż mogę Ci powiedzieć? Mogę Cię tylko mocno przytulić, bądź tu z Nami, gdy będzie ci ciężko. Spotkasz się tu z ciepłem i zrozumieniem, to czasem bardzo pomaga. Ehhhhhhh , kofane , kcecie żebym ryczala jak bóbr ze wzruszenia z samego ranka. Oj nawet nie wiem jak napisać , naprawdę tacy ludzie jak Wy , choć bardzo anoimowi na pozór , pomagają bardzeij niż bliścy. Może dzieje się tak , że Wy jesteście w każdej chwili. Można w nocy sobie popisać , wyżalić się , a rankiem pocieszki i przytulaski gotowe. A tak , do przyjaciółki nie ma co dzwonić , bo usypia dziecko , małż ma tysiąc spraw na głowie ... Także wielkie dzieńki , że jesteście . masz rację Delfinko super, że ktoś wymyślił fora pamiętam, wiem, ile ja forumowiczom zawdzieczam fajnie że jesteście i Wy i tamte fora, prawda Delfinko ? chociaż wstyd się przyznać, ale praktycznie nie zaglądam tam ale po przeprowadzce nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Odpisałam. A gospodyni tego klubu gdzie??????Pracuje pewnie. wtedy? tak i zła na los łaziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Zaraz "pozabijam" te moje dzieciaki. Trzymajcie mnie Żeby tylko nie padało to wybiegją się trochę na dworze , a tak wieczna wojna. ale zobacz, jak po takiej wojnie się póxniej kochają te twoje chłopaki nie ma to jak miłość rodzeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 U nas zaczęły się targi budowlane, trzeba się tam wybrać i zobaczyć, co nowego mają. Dzisiaj już nici z wyprawy, ale jutro chciałabym się tam znaleźć. ja się już nie wybieram na takie atrakcje później coś by mi się spodobało i nie miałabym, jak tego ruszyć ehhh czy ktoś nie mógłby mi jakąś wygraną przepisać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ... Takie miałam uczucia, jak przeleciałam pobieżnie wątek od mojej niebytności. 1. Chciałam spytać, czy mogę się spóźniona do klubu zapisać? 3 z 2-ką się kulają + 3-ka pociech + chłop + kot Trzymam się jakoś, czasowo dalej nieudolna, ale wpadłam na chwilę i buziaki wszystkim zostawiam. możesz się zapisywać wszystkie mile widziane ja też chcę trójkę pociech - co najmniej za buziaki dziękuję i sama rozdaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dotarłam Witam serdecznie Byłam w dzienniczku.....było trochę czytania ....no i inspiracji nie trza będzie szukać po necie tylko do twojego dziennika skoczyć i wszystko na miejscu jest......i jeszcze w moim guście.....nio to oby tak dalej Wyczaiłam u Ciebie piękne kominki....strasznie mi się spodobały.....właśnie z takimi półeczkami planuję zrobić..... Domek bardzo ładny, ale się w tym sezonie rozpędziliście jak tak dalej pójdzie to wnet przeprowadzka będzie Mamy inwestorków w podobnym wieku To za pozwoleniem będę tu wstawiać swoje "trzy grosze" a tymczasem życzę miłej niedzieli wstawiaj swoje trzy grosze, a nawet więcej jak najbardziej zapraszam do czytania i uczestniczenia w rozmowach pozdrawiam ps. przeprowadzka planowana w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobry. A Ty spisz jeszcze??? U lekarza byłaś? nie spałam u lekarza nie byłam :( wiem, wstyd, bo trza się swoim zdrowiem zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Targi, targi i po targach. Jak to na jesiennych targach bywa prawie wszystko do zamknięcia stanu surowego. Mnóstwo firm z oknami, drzwiami, dachówką, betonem. Eeee to nie załuje , że nie trafiłam na takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Puk , puk SIOSTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , a ty gdzieeeeeee. Ja tym czasem lece zapisać się do fryzjera bom zarosła i tradycyjnie na plac zabaw. Narazie. jestem jestem jestem postaram sie być i pisać \i jak tam po fryzjerze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Fryzjer dopiero w czwartek na 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobry. A Ty spisz jeszcze??? U lekarza byłaś? nie spałam u lekarza nie byłam :( wiem, wstyd, bo trza się swoim zdrowiem zająć no mądra to chyba nie jeteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 a co ona jeszcze tu nie zaglądnęła a juz zaglądnęła i nadrabia a na weekendzie netu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Targi, targi i po targach. Jak to na jesiennych targach bywa prawie wszystko do zamknięcia stanu surowego. Mnóstwo firm z oknami, drzwiami, dachówką, betonem. czyli juz dla nas nic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts