anetina 08.09.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 a co ona jeszcze tu nie zaglądnęła Dzisiaj jeszcze też nie Może net jej się zbuntował? Co tam Pani u dworu słychać??????? a słychac wiele chyba trza dziennik może ciut uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobry. a ty co się tak opuszczasz. Żeby gości nawet nie przywitać? już nadrabiam i witam DZIEŃ DOBRY :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Przynajmniej nie musimy żałować , że takie targi nas ominęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Targi, targi i po targach. Jak to na jesiennych targach bywa prawie wszystko do zamknięcia stanu surowego. Mnóstwo firm z oknami, drzwiami, dachówką, betonem. Eeee to nie załuje , że nie trafiłam na takie. człowiek by później załował, że co innego wybrał ja wybrałam dachówkę brąz, a na dachu wygląda jak wiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Fryzjer dopiero w czwartek na 10 widzisz, jaka ja zakręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobry. A Ty spisz jeszcze??? U lekarza byłaś? nie spałam u lekarza nie byłam :( wiem, wstyd, bo trza się swoim zdrowiem zająć no mądra to chyba nie jeteś wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Przynajmniej nie musimy żałować , że takie targi nas ominęły. no ale jeśli chodzi o wykończeniówkę, wolę na żadne targi nie chodzić ja już wysiadam, a po sklepach jeszcze nie łaziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A powiem ci , ze w necie to nie oglądanie , i to zarówno glazura jak i sprzęt . Wyglądu nie oddają fotki . Trzeba pomacać , zobaczyć w różnym świetle. Ja tam z kafelkiem latałam na dwór , żeby zobaczyć normalny odcień ,a nie w świetle sklepowym . I dobrze , że tak robiłam , bo jak wyszliśmy na dwórek to z Sebą jednogłośnie krzykneliśmy nieeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 to nieeeeeeeeee jest dobre ja jeszcze nie wiem, co chcę paranoja była, gdy wybierałam panele do pokoju inwestorka jak ja nie cierpię tych .... zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja po ogladaniu tysiąca inspiracji bylam przerażona wyborem przy każdej wizycie w marketach , a bylo ich całe mnóstwo , macałam , oglądałam , kalkulowalam , bo i cena u mnie jest ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ceny i mnie rozwalają dlatego mam za co dziekować tacie, że chociaż na robociźnie kupę kasy oszczędzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Oj , gdyby nie budujący znajomy też cieniutko by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 chociaż dzięki temu masz pewność, że zrobią, jak ty chcesz no i wiadomo, gdzie póxniej ich szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 No , czas na kawusię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.09.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 właśnie zrobiłam niedługo koniec pracy później karate, angielski i do domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Targi, targi i po targach. Jak to na jesiennych targach bywa prawie wszystko do zamknięcia stanu surowego. Mnóstwo firm z oknami, drzwiami, dachówką, betonem. Eeee to nie załuje , że nie trafiłam na takie. Targi, targi i po targach. Jak to na jesiennych targach bywa prawie wszystko do zamknięcia stanu surowego. Mnóstwo firm z oknami, drzwiami, dachówką, betonem. czyli juz dla nas nic :( Ale wam dobrze ja jeszcze muszę się z tym oswoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja tam lubię wiedzieć, co nowego piszczy w trawie. Nowości uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! By utwierdzić się w przekonaniu, że dobrze wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A powiem ci , ze w necie to nie oglądanie , i to zarówno glazura jak i sprzęt . Wyglądu nie oddają fotki . Trzeba pomacać , zobaczyć w różnym świetle. Pomacać trzeba, bo różne później historie wychodzą. Macanki fajna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja tam z kafelkiem latałam na dwór , żeby zobaczyć normalny odcień ,a nie w świetle sklepowym . I dobrze , że tak robiłam , bo jak wyszliśmy na dwórek to z Sebą jednogłośnie krzykneliśmy nieeeeeee. Dobrze, że cię ochrona nie zwinęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.09.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 właśnie zrobiłam niedługo koniec pracy później karate, angielski i do domciu To plan napięty i to wszystko w jeden dzień Ci wypada. Rajuśku chyba bym padła ze zmęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts