anetina 09.09.2009 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja tam lubię wiedzieć, co nowego piszczy w trawie. Nowości uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! By utwierdzić się w przekonaniu, że dobrze wybrałam. ja już wolę się nie przekonywać gorzej, że się by okazało, że źle wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 właśnie zrobiłam niedługo koniec pracy później karate, angielski i do domciu To plan napięty i to wszystko w jeden dzień Ci wypada. Rajuśku chyba bym padła ze zmęczenia. ja tam nie padam dziecko samo sobie wybrało - ale chyba mu z tego angielskiego zrezygnujemy, bo wracamy o 18, a on już o 19 śpi, więc czasu dla siebie nie ma wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 właśnie zrobiłam niedługo koniec pracy później karate, angielski i do domciu To plan napięty i to wszystko w jeden dzień Ci wypada. Rajuśku chyba bym padła ze zmęczenia. ja tam nie padam dziecko samo sobie wybrało - ale chyba mu z tego angielskiego zrezygnujemy, bo wracamy o 18, a on już o 19 śpi, więc czasu dla siebie nie ma wcale Ale masz fajowo , ze o 19 śpi , moi wstają o 7 i kladą się ok 21 , a nawet 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 mój tam taki od urodzenia w poniedziałek po przedszkolu nawet poszedł spać o ... 16 i spałby do rana, ale obudziłam go o 18, bo chciałam pojechać na działkę, więc już z powrotem zaraz po 20 spał dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nie dogadam się z tym moim chlopem. Dzwonie , pytam czy przyjedzie . No, będe ok 12 . Kurde , a potem jak mam położyć Piotrka spać , jak dać im obiad ? On miałby nas zostawić samych na budowie , a odebrać po 15 , a znając jego to z godzine trzeba dodać . A co teraz z dzieciarami robić? Nie , no lece chyba zaraz z nimi , bo okaze się , że wogle jeszcze nie przyjedzie, oooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jak to wszystkie chłopy dlatego my zrobiliśmy juz gotowy pokój na wypadek właśnie, gdy np. dziecko będzie chciało się przespac, gdy jest brzydka pogoda na zabawę na dworze i co zrobisz ostatecznie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.09.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja mojemu też plan napięty zrobiłam, tyle tylko, że zajęcia są w przedszkolu to mi odpada jeżdżenie tu i tam. Jednie jedne ma poza przedszkolne i to też jest karate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mój to żywioł nie usiedzi minuty w miejscu, spać chodzi, po 20, czyli nie jest jeszcze tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 09.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mój chłop też się zawsze ze mnie śmieje że ja to nie lubię jak on się nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 09.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 właśnie zrobiłam niedługo koniec pracy później karate, angielski i do domciu To plan napięty i to wszystko w jeden dzień Ci wypada. Rajuśku chyba bym padła ze zmęczenia. ja tam nie padam dziecko samo sobie wybrało - ale chyba mu z tego angielskiego zrezygnujemy, bo wracamy o 18, a on już o 19 śpi, więc czasu dla siebie nie ma wcale Ale masz fajowo , ze o 19 śpi , moi wstają o 7 i kladą się ok 21 , a nawet 22. a ja od jedenastu m-cy nocki całej nie przespałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a ja od jedenastu m-cy nocki całej nie przespałam witaj w klubie, u mnie to ponad 2 lata Przespane moge na palcach policzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja mojemu też plan napięty zrobiłam, tyle tylko, że zajęcia są w przedszkolu to mi odpada jeżdżenie tu i tam. Jednie jedne ma poza przedszkolne i to też jest karate. karateki i jak mu idzie ??? mój chce jeszcze na basen chodzić poza przedszkolem - w przedszkolu ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mój chłop też się zawsze ze mnie śmieje że ja to nie lubię jak on się nudzi no, mój to samo mówi ja tam twierdzę, że ponudzi się, jak sie przeprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a ja od jedenastu m-cy nocki całej nie przespałam a ja mam za co dziękować - nie mam pojęcia, co oznacza noc nieprzespana od urodzenia spał pieknie, na karmienie musiałam go budzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 09.09.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a ja od jedenastu m-cy nocki całej nie przespałam a ja mam za co dziękować - nie mam pojęcia, co oznacza noc nieprzespana od urodzenia spał pieknie, na karmienie musiałam go budzić to szczęściara z Ciebie, ale każde dziecko jest inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 i chyba to jest najpiękniejsze, ze każde dziecko jest inne, ale ... tak samo kochane przez rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 właśnie zrobiłam niedługo koniec pracy później karate, angielski i do domciu To plan napięty i to wszystko w jeden dzień Ci wypada. Rajuśku chyba bym padła ze zmęczenia. ja tam nie padam dziecko samo sobie wybrało - ale chyba mu z tego angielskiego zrezygnujemy, bo wracamy o 18, a on już o 19 śpi, więc czasu dla siebie nie ma wcale Ale masz fajowo , ze o 19 śpi , moi wstają o 7 i kladą się ok 21 , a nawet 22. Spokojnie , mjeszcze się wyśpisz , juz niedługo. Chyba , że fundniesz sobie drugą dzidzie jak ja i tak zaczęłam odsypiać od czerwca dopiero , a wcześniej 3 lata nocki calej nie przespalam. a ja od jedenastu m-cy nocki całej nie przespałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 mnie się marzą dzieci rok po roku może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ooooo , piękna sprawa Nie wiesz czy lapać szkraba wspinającego się na meble , czy przewijać dalej wrzeszczącego noworodka. Potem wysadzasz starszego na nocnik , karmiąc jednocześnie malucha. Jak jedno usnie to drugie się budzi i tak calą noc. Ja tam podziękuję już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 hihihihihi ja już za stara na dużą róznicę wieku wystarczy, żę już jedynak będzie więc ... marzy mi się z jak najmniejszą różnicą wieku tak samo mi się marzy możliwość bycia kurą domową ratunku, ja się starzeję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts