delfina7 09.09.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No wiesz co????????/ A co ja taka staraaaaaa????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 mnie bardziej chodzi o to macierzyństwo ale Delfinka - na nowy dom trza nowego potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.09.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 mnie bardziej chodzi o to macierzyństwo ale Delfinka - na nowy dom trza nowego potomka to tak najbardziej z nas się postaraj bo my dwójeczkę mamy, już ci kiedyś pisałam. A ja ani jednej nocki (no może kilka) nie przespałam od dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no tak, ale po cichu mam takiego stracha, że jednak biologicznie to juz ... starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A no to jesli chodzi o macierzyństwo to jeszcze masz chwilkę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.09.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no tak, ale po cichu mam takiego stracha, że jednak biologicznie to juz ... starość łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłoooooooooooooooooooooooooooo matko ale jesteś staruszka, tylko jeszcze laseczki Co trzeba (wiem nawet kto ją ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A no to jesli chodzi o macierzyństwo to jeszcze masz chwilkę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no tak, ale po cichu mam takiego stracha, że jednak biologicznie to juz ... starość łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłoooooooooooooooooooooooooooo matko ale jesteś staruszka, tylko jeszcze laseczki Co trzeba (wiem nawet kto ją ma) czy o tym, o czym myslę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Świntuchy. Chyba bacię chetke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja tam codziennie i cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A ile antresolka kosztuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja tam codziennie i cały czas A my siły nie mamy Po nocach śnią mi się lazienki i kuchnie i kłopoty budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no właśnie nie wiem na razie zamówione drzewo i jak się uda, to najpóxniej na początku tygodnia będą materiały i będziemy robić juuuuuupi o tym marzyłam sama w dzieciństwie i uda mi się zrealizować w domu - inwestorek na razie nie załapuje do końca, o co chodzi z tą antresolą on marzył o łóżku piętrowym, ale ... antresola będzie na pewno lepszym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nie , no jak marzy o piętrowym to antresolka bedzie ekstra. Ja planuję w pokoju na górze chłopaków zrobić im taką kryjóweczkę z oknem . Odziele kawałek pokoju , coś jak garderoba i tam lamki , pudła na skarby , poduchy itp . A jak wyrosna okienko się zlikwiduje , powiększy wejście i będzie garderoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja tam codziennie i cały czas A my siły nie mamy Po nocach śnią mi się lazienki i kuchnie i kłopoty budowlane my tam też siły nie mamy ale potrzeby są, no i my bądź co bądź to młodziutkie małżeństwo prawda ? ma to na pewno znaczenie a budowlanka powiedzmy, że mi się nie śni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nie , no jak marzy o piętrowym to antresolka bedzie ekstra. Ja planuję w pokoju na górze chłopaków zrobić im taką kryjóweczkę z oknem . Odziele kawałek pokoju , coś jak garderoba i tam lamki , pudła na skarby , poduchy itp . A jak wyrosna okienko się zlikwiduje , powiększy wejście i będzie garderoba. no super pomysł ale to na dole by było ? czy już na górze ? jak zrobię swoje, to fotki pokażę a na twoje ja będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Pokoje dla nich beda na górze i myślę , że na początek razem w jednym zamieszkają.Pokoje są bardzo duże. I tam zrobię im ten kącik. Ale to jeszcze chwila zanim to wykonamy , bo góre bedziemy wykańczać zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no u nas, gdybyśmy najpierw dół robili, to dawno byśmy się wprowadzili a tak lecimy hurtem a duże pokoje tam dla nich będziecie mieć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts