Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no tak, ale po cichu mam takiego stracha, że jednak biologicznie to juz ... starość :D

łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłoooooooooooooooooooooooooooo matko ale jesteś staruszka, tylko jeszcze laseczki Co trzeba (wiem nawet kto ją ma) :oops: :oops:

:oops: :oops: :oops: czy o tym, o czym myslę ??? :oops: :oops: :oops:

no właśnie nie wiem :D

na razie zamówione drzewo i jak się uda, to najpóxniej na początku tygodnia będą materiały i będziemy robić juuuuuupi

o tym marzyłam sama w dzieciństwie :D

i uda mi się zrealizować w domu - inwestorek na razie nie załapuje do końca, o co chodzi z tą antresolą

on marzył o łóżku piętrowym, ale ... antresola będzie na pewno lepszym pomysłem

Nie , no jak marzy o piętrowym to antresolka bedzie ekstra. Ja planuję w pokoju na górze chłopaków zrobić im taką kryjóweczkę z oknem . Odziele kawałek pokoju , coś jak garderoba i tam lamki , pudła na skarby , poduchy itp . A jak wyrosna okienko się zlikwiduje , powiększy wejście i będzie garderoba.

ja tam codziennie :oops: :oops: :oops: i cały czas :oops: :oops: :oops:

A my siły nie mamy :lol: :lol: Po nocach śnią mi się lazienki i kuchnie i kłopoty budowlane :lol:

my tam też siły nie mamy :D

ale potrzeby są, no i my bądź co bądź to młodziutkie małżeństwo :)

prawda ? ma to na pewno znaczenie :D

a budowlanka powiedzmy, że mi się nie śni :D :D :D

Nie , no jak marzy o piętrowym to antresolka bedzie ekstra. Ja planuję w pokoju na górze chłopaków zrobić im taką kryjóweczkę z oknem . Odziele kawałek pokoju , coś jak garderoba i tam lamki , pudła na skarby , poduchy itp . A jak wyrosna okienko się zlikwiduje , powiększy wejście i będzie garderoba.

no super pomysł :)

ale to na dole by było ? czy już na górze ?

jak zrobię swoje, to fotki pokażę

a na twoje ja będę czekać :)