kawika 09.09.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 haaaa swintucho mam cie. a ja mam potrzeby ale męża nie, bo na budowie śpi i śnią mi się kabiny prysznicowe i płytki moje dzieciaki też mają duże pokoje, chwilowo będą jeszcze w jednym razem, ale potem każde pójdzie do swojego. a w ogóle znając życie to Sandra będzie spała w naszym pokoju. anetinko - do domku won! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.09.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 tttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm nowa stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 już uciekam odpiszę ci jutro gratki za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no i miłego wieczorku życzę siostrzyczkom i pozostałym czytającym i piszącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 wyjda tak ok 25 metrów , a do wiosny zamieszkają w 16 Własnie my góre chcemy zrobic samodzilenie , ale teraz Seba nie ma jak , bo pełno zleceń . Gdybyśmy mieli wykańczać jak wy to nie wprowadziłabym się i za dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A ja jak zwykle cicho - ciemna myślałam , że poszłyście , a tu poprostu kolejna stronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 haaaa swintucho mam cie. a ja mam potrzeby ale męża nie, bo na budowie śpi on tam śpi ??? mój od czasu do czasu ale wiadomo, że jak będzie już sprzęt w domu, to będzie tam co noc i śnią mi się kabiny prysznicowe i płytki i chociaż coś ciekawego ci się śni ??? moje dzieciaki też mają duże pokoje, chwilowo będą jeszcze w jednym razem, ale potem każde pójdzie do swojego. a w ogóle znając życie to Sandra będzie spała w naszym pokoju. jak to małe, nie potrzebuje samotności a ty pewnie będziesz spokojniejsza, gdy ona będzie obok mój nie może narzekać na mały pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 wyjda tak ok 25 metrów , a do wiosny zamieszkają w 16 Własnie my góre chcemy zrobic samodzilenie , ale teraz Seba nie ma jak , bo pełno zleceń . Gdybyśmy mieli wykańczać jak wy to nie wprowadziłabym się i za dwa lata. my chcieliśmy tylko dół, ale z drugiej strony nigdy byśmy góry nie zrobili a zależało nam - tam będzie pokój inwestorka, więc najważniejszy pokój w całym domu a wielkościowo ma jakieś 22 m i małą garderobę ale dojdzie antresola - to będzie jakieś 9-10 metrów dodatkowo będzie miał gdzie się ganiać z siostrzyczką, gdy przyjedzie, bądź z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A ja jak zwykle cicho - ciemna myślałam , że poszłyście , a tu poprostu kolejna stronka. rozkręcamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 dzień dobry haaaa swintucho mam cie. a ja mam potrzeby ale męża nie, bo na budowie śpi on tam śpi ??? mój od czasu do czasu ale wiadomo, że jak będzie już sprzęt w domu, to będzie tam co noc i śnią mi się kabiny prysznicowe i płytki i chociaż coś ciekawego ci się śni ??? śpi na budowie - bo pilnuje wszystkiego, i piec jest i grzejniki, strach to zostawić nic ciekawego mi się nie śni, jakieś pierdoły, raz kabina półokrągła raz kwadratowa, piron wiec co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no u mnie pieca, grzejników jeszcze nie ma chcemy dlatego na prawie sam koniec to zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 My piec chcieliśmy wcześniej, żeby przepalić domek żeby szybciej wszystko schło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no chyba że tak chociaż odpukać, u nas nie możemy narzekać, zeby coś nie schło ale wentylacja jest non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 poza tym - w garażu grasują myszki co na nie można zaradzić ? pułapki wystarczą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ooooo , piękna sprawa Nie wiesz czy lapać szkraba wspinającego się na meble , czy przewijać dalej wrzeszczącego noworodka. Potem wysadzasz starszego na nocnik , karmiąc jednocześnie malucha. Jak jedno usnie to drugie się budzi i tak calą noc. Ja tam podziękuję już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ale opis jaki piękny i realistyczny już widzę Delfinkę biegającą pomiędzy dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja mojemu też plan napięty zrobiłam, tyle tylko, że zajęcia są w przedszkolu to mi odpada jeżdżenie tu i tam. Jednie jedne ma poza przedszkolne i to też jest karate. karateki i jak mu idzie ??? mój chce jeszcze na basen chodzić poza przedszkolem - w przedszkolu ma Dopiero zaczął, więc to jego początki. Jak na razie jest wniebowzięty padając na łóżko mówi do siebie „ale fajne to karate”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no to fajnie mojemu zajęcia bardzo sie podobają, ale chodzi już drugi rok przeszedł już 2 egzaminy państwowe, ma obecnie już żółty pas fajnie takie szkraby wyglądają a trener jaki ma pośród nich posłuch i autorytet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 To prawda posłuch jest, mój to w miejscu nie usiedzi buzia mu się wiecznie nie zamyka a tutaj. Musi siedzieć jak mysz pod miotłą i wykonywać pilnie polecenia. Ta dyscyplina bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Na basen tez ma chodzić, ale tylko w przedszkolu. Poza przedszkolem to mi się nie chce, bo nic innego bym nie robiła tylko latała z jednych zajęć na drugie. A co zresztą obowiązków. Ale ze mnie wyrodna matka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts