aniamar 10.09.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Zmykam, bo właśnie kluseczki rozgotowałam. Jeszcze coś porobię w mieszkanku i trzeba się szykować do roboty. Do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 nie tam wyrodna, my chcemy korzystać, póki w mieście mieszkamy póxniej nie wiadomo, czy damy radę szczęscie, ze karate jest zaraz po przedszkolu, wiec nie traci się czasu na dojazdy - jest niedaleko podobnie basen - jest obok karate ale w tym samym dniu już bym go nie dała, a nie wiemy jeszcze, w jakie dni będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Zmykam, bo właśnie kluseczki rozgotowałam. Jeszcze coś porobię w mieszkanku i trzeba się szykować do roboty. Do zobaczyska. czyżby na 10 ??? ja tam już prawie 3 godziny w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.09.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ale opis jaki piękny i realistyczny już widzę Delfinkę biegającą pomiędzy dzieciakami a no tak jest , a żebyś widzial mnie wczoraj jak szlam. O 10 poleciałam po 6 kg pomidorów i z 5 innych zakupow i lazłam obładowana z wózkiem , plecakiem na plecach z wystającymi łopatkami , bo na plac jeszcze szliśmy i popychając rower ze starszakiem pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.09.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 domyślam się bo ja pewnie podobnie wyglądam, gdy młodsze do mnie przyjedzie a faceci nie są w stanie połączyć faktu opieki nad dzieckiem z zakupami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 10.09.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a faceci nie są w stanie połączyć faktu opieki nad dzieckiem z zakupami :D podpisuję się pod tym dwoma rękami i nogami i dodam jeszcze że faceci ogólnie nie potrafią robić dwóch rzeczy jednocześnie , no ale nikt nie jest doskonały, ale są dobrzy w kilku innych ......., np. w kładzeniu kafelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a faceci nie są w stanie połączyć faktu opieki nad dzieckiem z zakupami :D dajcie spokój, wychodzi na to, ze mam jakis wyjątkowy egzemplarz Mogę wysłac moje Ł. z trójka na zakupy i nie dośc, ze kupią to co trzeba (i to co nietrzeba ) to jeszcze wracają cali i zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Eeeeeeee , nie to spokojnie mój też dale radę i jeszcze wraca zadowolony cały. Tylko czesu teraz brak ,więc sama pomykam i po trochę kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 a faceci nie są w stanie połączyć faktu opieki nad dzieckiem z zakupami :D podpisuję się pod tym dwoma rękami i nogami i dodam jeszcze że faceci ogólnie nie potrafią robić dwóch rzeczy jednocześnie , no ale nikt nie jest doskonały, ale są dobrzy w kilku innych ......., np. w kładzeniu kafelek racja ja zresztą na chłopa niby nie mogę narzekać ale tak naprawdę dwie czynności dla niego to dużo ale powiedzmy z dzieckiem zrobi zakupy, zajmie się nim, chodzą np. na basen czy na rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.09.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ale naprodukowałyście postów ... kurcze.... Ale jestem już na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 nie ma to jak luźna rozmowa o wszystkim i o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.09.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ale ja nie wychowana jestem nawet się nie przywitala. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 najwazniejsze, że ... się poprawiłaś dzień doberek siostrzyczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 To i ja lece , bo mi potem grube dupsko obrobicie. Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ciekawe, gdzie ty widzisz to grube ??? hę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ojjjjj , grubaśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.09.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 A w dupie ta grubość mieć byle zdrowie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 11.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Też prawda , chciaż zimą planuje zrzucić jeszcze 7 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Też prawda , chciaż zimą planuje zrzucić jeszcze 7 kg. a jak???? zapisuję się i ja na odchudzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.09.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 to nie lepiej na wiosnę zrzucać ??? mąż zimą będzie miał do jakiego cudownego ciała się przytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts