Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie tam wyrodna, my chcemy korzystać, póki w mieście mieszkamy

póxniej nie wiadomo, czy damy radę

szczęscie, ze karate jest zaraz po przedszkolu, wiec nie traci się czasu na dojazdy - jest niedaleko

podobnie basen - jest obok karate :)

ale w tym samym dniu już bym go nie dała, a nie wiemy jeszcze, w jakie dni będzie :(

ale opis jaki piękny i realistyczny :D

już widzę Delfinkę biegającą pomiędzy dzieciakami :)

a no tak jest :lol: , a żebyś widzial mnie wczoraj jak szlam. O 10 poleciałam po 6 kg pomidorów i z 5 innych zakupow i lazłam obładowana z wózkiem , plecakiem na plecach z wystającymi łopatkami , bo na plac jeszcze szliśmy i popychając rower ze starszakiem pod górę :wink:

a faceci nie są w stanie połączyć faktu opieki nad dzieckiem z zakupami :D :D :D

podpisuję się pod tym dwoma rękami i nogami i dodam jeszcze że faceci ogólnie nie potrafią robić dwóch rzeczy jednocześnie :lol: , no ale nikt nie jest doskonały, ale są dobrzy w kilku innych :oops:......., np. w kładzeniu kafelek :lol:

a faceci nie są w stanie połączyć faktu opieki nad dzieckiem z zakupami :D :D :D

podpisuję się pod tym dwoma rękami i nogami i dodam jeszcze że faceci ogólnie nie potrafią robić dwóch rzeczy jednocześnie :lol: , no ale nikt nie jest doskonały, ale są dobrzy w kilku innych :oops:......., np. w kładzeniu kafelek :lol:

racja

ja zresztą na chłopa niby nie mogę narzekać

ale tak naprawdę dwie czynności dla niego to dużo

ale powiedzmy z dzieckiem zrobi zakupy, zajmie się nim, chodzą np. na basen czy na rowery