anetina 16.09.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ja te miałam od ręki miałam zamawiać od razu do trzech pokoi na górze, ale doszłam do wniosku, że najpeirw musze płytki na dole mieć, by meblować górę więc tylko pokój dziecka skończymy na górze, a później zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja jeszce nie mam paneli bo poczatkowo myślałam o wykładzinie dywanowej, ale mieniłam zdanie i teraz muszę się rozglądnąć za podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja chciałabym mieć wszystkie, można by było wtedy jakies graty rzucić na górze. A tak wszędzie kurz i brud. Na dole niezafugowane podłogi Co do zdjęć to ja mam teraz problem z aparatem i fotki strzelam tez tylko telefonem. Wychodza różnie ale raczej lepiej niż gorzej. Chyba, że jest ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a panele już macie połóżone, bo na jednej fotce są. Jaki to kolor, firma? to coś w tym stylu http://www.buduj.com.pl/pliki/image/news_foto/panele_listone_bianco_z_kolekcji_extreme_aranzacyjne_srednie.jpg http://img.autokram.pl/images/panele_podlogowe_listone_bianco.jpg http://www.parkietydrewniane.pl/galeria_panele/panele1.jpg http://www.wnetrzeiogrod.pl/notki/ruckzuck/26/panele_listone_bianco_z_kolekcji_extreme_male.jpg http://www.parkietydrewniane.pl/galeria_panele/panele2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja jeszce nie mam paneli bo poczatkowo myślałam o wykładzinie dywanowej, ale mieniłam zdanie i teraz muszę się rozglądnąć za podłogą ja tylko w sypialni widziałabym wykładzinę, tak samo jak tapetę Ale to kwestia bardzo zróżnicowana, no nie? Teraz panele sa śliczne i za przyzwoita cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 e no te na samym koncu są super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja jeszce nie mam paneli bo poczatkowo myślałam o wykładzinie dywanowej, ale mieniłam zdanie i teraz muszę się rozglądnąć za podłogą ja od razu wiedziałam, ze wykłądzin nie chcę nie planuję nawet odkurzacza posiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 fajna ta podłoga, choć moja będzie zupełnie inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 e no te na samym koncu są super !!! a dla mnie ta druga fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja jeszce nie mam paneli bo poczatkowo myślałam o wykładzinie dywanowej, ale mieniłam zdanie i teraz muszę się rozglądnąć za podłogą ja tylko w sypialni widziałabym wykładzinę, tak samo jak tapetę Ale to kwestia bardzo zróżnicowana, no nie? Teraz panele sa śliczne i za przyzwoita cenę. u mnie mąż nie chce tapet cenowo nie wiem, jak się rózni wykłądzina od płytek czy paneli, ale wiem, że później czas sprzątania to na pewno jest rózny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja jeszce nie mam paneli bo poczatkowo myślałam o wykładzinie dywanowej, ale mieniłam zdanie i teraz muszę się rozglądnąć za podłogą ja od razu wiedziałam, ze wykłądzin nie chcę nie planuję nawet odkurzacza posiadać jak to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 e no te na samym koncu są super !!! fajne są ale ja chyba zamówiłam te cieńsze teraz wydaje mi się, ze może za bardzo rzucające się w oczy ale z drugiej strony - sufit jasny - inwestorek ma pokój cały ścięty - nie ma sufity, nie ma strychu, będzie antresola ciemna, więc wydaje mi się, że będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 fajna ta podłoga, choć moja będzie zupełnie inna. a jaka będzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 e no te na samym koncu są super !!! a dla mnie ta druga fota coś w tym stylu u nas będzie włąsnie tylko jeszcze tego są kilka odcieni makabra tak stać przed wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.09.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Będzie pasować. Te cieńsze bardziej mi sie podobają- fajne zamóiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 e no te na samym koncu są super !!! fajne są ale ja chyba zamówiłam te cieńsze teraz wydaje mi się, ze może za bardzo rzucające się w oczy ale z drugiej strony - sufit jasny - inwestorek ma pokój cały ścięty - nie ma sufity, nie ma strychu, będzie antresola ciemna, więc wydaje mi się, że będzie pasować czy ja wiem czy sie tak strasznie rzucają w oczy ,ogólnie bardzo a to bardzo mi sie podobają są takie"pogodne " hihi fajna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja jeszce nie mam paneli bo poczatkowo myślałam o wykładzinie dywanowej, ale mieniłam zdanie i teraz muszę się rozglądnąć za podłogą ja od razu wiedziałam, ze wykłądzin nie chcę nie planuję nawet odkurzacza posiadać jak to ? nie cierpię odkurzać a z mopą mogę polatać planuję jedynie małe dywaniki w sypialniach i w salonie szypciej to mąż czy dziecko wytrzepie niż odkurzymy prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Będzie pasować. Te cieńsze bardziej mi sie podobają- fajne zamóiłaś a zobaczymy, jak będą wyglądały w całości aż sama jestem teraz ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 e no te na samym koncu są super !!! fajne są ale ja chyba zamówiłam te cieńsze teraz wydaje mi się, ze może za bardzo rzucające się w oczy ale z drugiej strony - sufit jasny - inwestorek ma pokój cały ścięty - nie ma sufity, nie ma strychu, będzie antresola ciemna, więc wydaje mi się, że będzie pasować czy ja wiem czy sie tak strasznie rzucają w oczy ,ogólnie bardzo a to bardzo mi sie podobają są takie"pogodne " hihi fajna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 fajna ta podłoga, choć moja będzie zupełnie inna. a jaka będzie ??? babcia na dół do pokoju wybrała dąb szlachetny (nie wiem jakiej firmy ), ja do naszej sypialni akację wiejską bo sie zakochałam od pierwszego wejrzenia (chyba egger), a na resztę podłogi na górze dąb bezowy bo chciałam, żeby było jasno. Moja akacja: http://a.swistak.pl/000/241/241206_400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts