anetina 16.09.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ładna ja nie mam pojęcia, co chciałabym, jaki wystrój robić itp. sugeruję się jedynie jasnością i żeby brud nie był widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.09.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a ja jeszce nie mam paneli bo poczatkowo myślałam o wykładzinie dywanowej, ale mieniłam zdanie i teraz muszę się rozglądnąć za podłogą ja od razu wiedziałam, ze wykłądzin nie chcę nie planuję nawet odkurzacza posiadać jak to ? nie cierpię odkurzać a z mopą mogę polatać planuję jedynie małe dywaniki w sypialniach i w salonie szypciej to mąż czy dziecko wytrzepie niż odkurzymy prawda ??? ale paprochy, okruchy jakoś trzeba z podłogi podnieść Mi wczoraj przywieźli nowy odkurzacz i nie wyobrażam sobie go nie mieć Myślę nawet o jeszcze jednym, takim akumulatorowym na dłuższej raczce do schodów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 niby masz rację jak najbardziej ale mając płytki czy panele w domu szybciej ze szczotką i mopą można sobie oblatać szczotkę mam na długim kiju, mop również i zajmuje mi to mniej czasu a tam, gdzie są wykłądziny - no jednak trzeba się odkurzaczem co nieco pomęczyć a że nie planuję wykłądzin, odkurzacz nie potrzebny chyba że zmienię zdanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 niby masz rację jak najbardziej ale mając płytki czy panele w domu szybciej ze szczotką i mopą można sobie oblatać szczotkę mam na długim kiju, mop również i zajmuje mi to mniej czasu a tam, gdzie są wykłądziny - no jednak trzeba się odkurzaczem co nieco pomęczyć a że nie planuję wykłądzin, odkurzacz nie potrzebny chyba że zmienię zdanie :D no wiedziałam że leń ale do tego stopnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a prościej odkurzaczem po płytkach i panelach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a tam leń trza sobie roboty nie utrudniać i nie wymyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.09.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a prościej odkurzaczem po płytkach i panelach ??? miałam na myśli wykładzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.09.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Właśnie takie panele tylko , że ciemne mieliśmy zamówić do salonu. Juz prawie je zamówilam , ale stwierdziłam , że jak na salon , miejesce relaksu , za dużo będzie się dziać na tej podłodze. Ale wlaśnie chcę takie do chłopaków na górę .Barzdo mi się podobają i oczywiście dla nich wersja jasna co by śmieciuchy nie rzucałyu się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a prościej odkurzaczem po płytkach i panelach ??? miałam na myśli wykładzinę aaaaaaaaaaaaaaaa wykładzin nie chcemy jakoś mi to nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Właśnie takie panele tylko , że ciemne mieliśmy zamówić do salonu. Juz prawie je zamówilam , ale stwierdziłam , że jak na salon , miejesce relaksu , za dużo będzie się dziać na tej podłodze. Ale wlaśnie chcę takie do chłopaków na górę .Barzdo mi się podobają i oczywiście dla nich wersja jasna co by śmieciuchy nie rzucałyu się w oczy na salon byłyby świetne, ale ... ja chce tam płytki, bo wiadomo - taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 U mnie przy wejściu na taras zrobię podwjny pas płytek , nie powstrzyma to przed wnoszeniem piachu . Na szczęście panele nie są drogie i można je wymienić bezproblewmowo. Póki dzieci małe zostanie tak , a jak podrosną to może jakieś drewno położymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ja własnie myslałam o dębie - mamy go, ale pójdzie na schody i na parapetychciałam najpierw do salonu, ale jak patrzę, jak dzieciaki czy dorośli wnoszą ciągle piach, jak psy łażą - to jednak nie ma sensu z drewnem się bawić najprościej płytki po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Anetina - ale już dużo macie zrobione :) Kiedy chcecie się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Megana - na spokojnie do świąt BN nie wiem, jak wcześniej się uda nic już nie palnuję jestem zmęczona ... bardziej chyba psychicznie :( dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Megana - na spokojnie do świąt BN nie wiem, jak wcześniej się uda nic już nie palnuję jestem zmęczona ... bardziej chyba psychicznie :( dzień dobry dzień dobry, a co to za wisielczy humor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 w ciągu 2 tygodni mam 3 pogrzeb kuźwa wczoraj wieczorem przyjaciel zmarł [*] był jeszcze 2 godziny przed u mnie na kawie ja już wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 anetina http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif a dla przyjaciela http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/swieczka1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 w ciągu 2 tygodni mam 3 pogrzeb kuźwa wczoraj wieczorem przyjaciel zmarł [*] był jeszcze 2 godziny przed u mnie na kawie ja już wysiadam Przykro mi i współczuję Ci bardzo Jedyne pocieszenie, to takie, że są w lepszym świecie ( jak tak sobie to tłumaczę), bo inaczej tym którzy żyją byłoby chyba jeszcze ciężej znosić brak ludzi, którzy byli bliscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dzięki dziewczyny wiem, że tam lepiej, ale jednak ludzie ci tu zostawili swoich najbliższych, małżonków, dzieci, wnuki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts