delfina7 17.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 w ciągu 2 tygodni mam 3 pogrzeb kuźwa wczoraj wieczorem przyjaciel zmarł [*] był jeszcze 2 godziny przed u mnie na kawie ja już wysiadam O jaaa Cięęęęęęę . A co sie stało , wypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no własnie nie wiadomo wracał z pracy gdzieś na drodze musiał źle się poczuć, bo jedną nogą był na zewnątrz w aucie :( około 14 był u mnie na kawce póxniej totolotto jeszcze wysłał i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no własnie nie wiadomo wracał z pracy gdzieś na drodze musiał źle się poczuć, bo jedną nogą był na zewnątrz w aucie :( około 14 był u mnie na kawce póxniej totolotto jeszcze wysłał i ... Oooooo , boziu . Właśnie ja zawsze myślę o tych , którzy pozostali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 no właśnie ... ci, co zostali ... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 anetinko bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.09.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zdjecia troszke niewyraźne ale da sie coś zobaczyc ,widze że parapet jest drewniany jak dobrze zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A ta wnęka oznacza , że zrezygnowaliście z lazienki czy ma wejście z innei strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Parapet mi się podoba, czy to gotowe rozwiązanie, czy na zamówienie? A drzwi wejściowe, z jakiej firmy masz ? Bo coś podobnego kształtem okienka zamówiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zdjecia troszke niewyraźne ale da sie coś zobaczyc ,widze że parapet jest drewniany jak dobrze zobaczyłam tak, drewniany jako0ść kiepska, bo z telefonu ale postaram się nadrobić póxzniej innymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A ta wnęka oznacza , że zrezygnowaliście z lazienki czy ma wejście z innei strony? łazienka jest pod schodami - czyli na wprost głównego wejścia a ta wnęka po prawej idąc do tej nowej łazienki kotłownia miała być łączona z łazienką, stad to przejście kotłownia w ten sposób większa i wnęka pod schodami wykorzystana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Parapet mi się podoba, czy to gotowe rozwiązanie, czy na zamówienie? A drzwi wejściowe, z jakiej firmy masz ? Bo coś podobnego kształtem okienka zamówiliśmy parapet gotowy był skąd, z czego - nie wiem, bo od taty ale mamy taki jeszcze do pokoju na dole i na korytarz a drzwi wejściowe z firmy MIKEA http://www.mikea.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 parapet gotowy był skąd, z czego - nie wiem, bo od taty ale mamy taki jeszcze do pokoju na dole i na korytarz Z parapetami mam trochę ból, bo chciałabym drewniane, ale nasza kocica, jak wskakuje na okno, to boję się, że zaraz porysuje je ibędą wyglądać fatalnie Ale wszystko jeszcze do przemyślenia a drzwi wejściowe z firmy MIKEA http://www.mikea.pl/ Zamówiliśmy z KMT, ale bardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja parapety mam różne u inwestorka drewniane, z czego ? nie pamietam, ale gdzieś w dzienniku pisałam na pewno w malutkim pokoiku mam z płytek jak i podłoga ale mam jeszcze paraper taki nie wiem z czego - platiku jakby ale nie wiem, gdzie go wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja parapety mam różne u inwestorka drewniane, z czego ? nie pamietam, ale gdzieś w dzienniku pisałam na pewno w malutkim pokoiku mam z płytek jak i podłoga ale mam jeszcze paraper taki nie wiem z czego - platiku jakby ale nie wiem, gdzie go wsadzić Zawsze gdzieś się miejsce w domku znajdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A jak tam choróbsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A jak tam choróbsko? a czyje? Megan? jak tam zdrówko? jest już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A jak tam choróbsko? Delfinko, mnie pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.09.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hihihihi, jeśli o mnie chodzi, to A jak tam choróbsko? Nie dobrze, mam zapalenie zatok szczękowych ( ostatnio pół roku temu miałam pierwszy raz), ale bolały mnie wszystkie zęby, a teraz niby to samo, ale boli mnie czoło i nos. Jutro idę do laryngologa, to zobaczymy co powie. Antybiotyki oczywiście biorę, więc mam nadzieję, że się polepszy i nie będzie tak mnie głowa nap......... ierdzielać delikatnie mówiąc Dzięki za zainteresowanie A Ty Anetina masz nie chorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.09.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 oj to dużo zdrówka i siły życzę a ja się będę trzymać zdrowia jak długo się da nie planuję chorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts