aniamar 17.09.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Kto chory ma siedzieć w domu i nie zarażać innych. Dzięki temu nadrobi zaległości na FM. Ten, kto zdrów niech się wzmacnia by nie zachorował i pracował na budowie by później mieć, co opisywać tym, którzy nie mogą budowy podgonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kto chory ma siedzieć w domu i nie zarażać innych. Dzięki temu nadrobi zaległości na FM. Ten, kto zdrów niech się wzmacnia by nie zachorował i pracował na budowie by później mieć, co opisywać tym, którzy nie mogą budowy podgonić. święta racja dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dzień dobry. Jak tam dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 słoneczko piękne ale coś mnie łepetyna pęka wczoraj panele na podłogę przyszły nie przyszły na sufit i jest materiał na antresolę poza tym ... chyba nic ciekawego a co tam u Was ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 słoneczko piękne ale coś mnie łepetyna pęka wczoraj panele na podłogę przyszły nie przyszły na sufit i jest materiał na antresolę poza tym ... chyba nic ciekawego a co tam u Was ??? No rzeczywiście nic ciekawego jak się tyle dzieje. Ja też musze się za panelami rozejrzeć, tylko nie mam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 słoneczko piękne u nas nie świc - jeszcze . Wiktor pojechał na wycieczkę, oby tylko nie padałao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 po kolei będę pokoje urzadzać, może tak będzie szybciej a Wiktor na jednodniową wycieczke pojechał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dziń dybry. U na ssłonko piękne i ma być tak cały weekend. Wysprzątałam mieszkanko i muszę zabrac sie za pakowanie , a potem na plac z maluchami wyskoczyć . Jedziemy tak ok 16 , a znając Sebe to ok 18 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pakowanie ???do rodziców ??? czy już na nowy dom ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzien dobry to u was słoneczko u nas dzis pochmurna ale narazie nie zapowiada się zeby miało padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pakowanie ??? do rodziców ??? czy już na nowy dom ??? Nie , no do tesciów jadę na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzien dobry to u was słoneczko u nas dzis pochmurna ale narazie nie zapowiada się zeby miało padać u nas też słoneczko niby chłodno, ale jednak ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pakowanie ??? do rodziców ??? czy już na nowy dom ??? Nie , no do tesciów jadę na weekend. a juz myślałam, że przygotowujesz się i do przeprowadzki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pakowanie ??? do rodziców ??? czy już na nowy dom ??? Nie , no do tesciów jadę na weekend. a juz myślałam, że przygotowujesz się i do przeprowadzki :D to kiedy ta przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pakowanie ??? do rodziców ??? czy już na nowy dom ??? Nie , no do tesciów jadę na weekend. a juz myślałam, że przygotowujesz się i do przeprowadzki :D to kiedy ta przeprowadzka U mnie końcem października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pakowanie ??? do rodziców ??? czy już na nowy dom ??? Nie , no do tesciów jadę na weekend. a juz myślałam, że przygotowujesz się i do przeprowadzki :D to kiedy ta przeprowadzka U mnie końcem października. delfina - razem będziemy się przprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pakowanie ??? do rodziców ??? czy już na nowy dom ??? Nie , no do tesciów jadę na weekend. a juz myślałam, że przygotowujesz się i do przeprowadzki :D to kiedy ta przeprowadzka U mnie końcem października. delfina - razem będziemy się przprowadzać a ja ze dwa tyg. wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 żebyście dziewczyny tylko trafiły do swych domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a ja ze dwa tyg. wczesniej no to ja dla równowagi - 2 tygodnie ... później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pakowanie ??? do rodziców ??? czy już na nowy dom ??? Nie , no do tesciów jadę na weekend. a juz myślałam, że przygotowujesz się i do przeprowadzki :D to kiedy ta przeprowadzka U mnie końcem października. delfina - razem będziemy się przprowadzać a ja ze dwa tyg. wczesniej Eeeeeee , no to ty już chyab pomału się pakujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts