delfina7 22.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ale już jest Se inspiracje ogląda zamiast kawe z nami pić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jeżeli fatycznie małż zalazł ci za skóre, to olej to na razie. samo przyszło samo przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzień dobry. A dlaczego tutaj taka cisza???? Jak nastrój dzisiaj??? Bo moje oko lepiej lepiej chociaż ogólnie zmęczona może nie tyle fizycznie, co psychicznie ale jak sie przeprowadzimy, to może będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzień doberek siostraaa cześć siostrzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ale już jest Se inspiracje ogląda zamiast kawe z nami pić. już nie będę straszyć a ja znowu nie dostałam przypomnień inspiracje sobie oglądałam, muszę sobie humor poprawić ale chyba rozmowa powinna większe cuda zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jeżeli fatycznie małż zalazł ci za skóre, to olej to na razie. samo przyszło samo przejdzie niby tak, ale jednak ... traci się nerwy na tym powinno się w łep mu strzelić, ale to i tak nie zrozumie najgorsze jest to, że 6 latek jest rozumniejszy i szybciej pojmuje, niż kuźna dorosły chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jeżeli fatycznie małż zalazł ci za skóre, to olej to na razie. samo przyszło samo przejdzie niby tak, ale jednak ... traci się nerwy na tym powinno się w łep mu strzelić, ale to i tak nie zrozumie najgorsze jest to, że 6 latek jest rozumniejszy i szybciej pojmuje, niż kuźna dorosły chłop a to czasem normalne jest. u mnie też. chociaż oststnio nie moge na męża narzekać (bo go nie mam koło siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 chyba też go muszę na stałe wyprowadzić ale ... znając jego, to on tam by już niewiele w ogóle robił :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.09.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ostatnio znalazłam takie zdanie: "facet mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ostatnio znalazłam takie zdanie: "facet mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny" prawda chociaż znam wiele mądrych, inteligentnych facetów za życia - mój tato na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 halo. jest tam kto? jak rozumiem jutro Cię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jestem jeszcze tak, jutro mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no to dobrze ze wiem bo już bym panikowała co jest z Tobą grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 fajnie, jak ktoś się tak martwi i zastanawia, co się z tobą dzieje miłe to uczucie, wiedząc, że ktoś właściwie obcy myśli o tobie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 fajnie, jak ktoś się tak martwi i zastanawia, co się z tobą dzieje miłe to uczucie, wiedząc, że ktoś właściwie obcy myśli o tobie dzięki no co ty nie dziękuj bo nie ma za co obcy nie obcy - ale jakoś mi tak z tobą i delfiną fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no bo te same charakterki i sposoby bycia może jakieś rzeczywiście siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no bo te same charakterki i sposoby bycia może jakieś rzeczywiście siostry no może jakieś wirualne - ale na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No , jak sie nie martwic o taką pipeczkę. Ja tam od niedzieli wieczór juz czekam na kawkę poniedzialkowa z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 czyli naprawdę na gotowe domki trza zrobic obsiedliny u każdej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 założę sobie net na działce, to też będę z wami ale wtedy nic na budowie nie będę robić więc ... dlatego netu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts