kawika 22.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 założę sobie net na działce, to też będę z wami ale wtedy nic na budowie nie będę robić więc ... dlatego netu nie mam a ja mam neta w domu ale jak przyjdę to już na nic nie mam czasu. wieczorem wstyd się przyznać ale padam na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.09.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no i nowa stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 założę sobie net na działce, to też będę z wami ale wtedy nic na budowie nie będę robić więc ... dlatego netu nie mam a ja mam neta w domu ale jak przyjdę to już na nic nie mam czasu. wieczorem wstyd się przyznać ale padam na pysk ja też padam, daltego już nawet zrezygnowałam, bo kompa nawet nie właczałam, więc po co miec net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.09.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no i nowa stronka nawet nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.09.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja mam narazie w mieszkanku i juz kombinuje co zrobic bo do konca miesiąca mam tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 22.09.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam pourlopowo Ale mi się nagromadziło zaległości w dziennikach. Od jutra z samego rana zaczynam nadrabiać te w Twoim a tymczasem uciekam spać toż to już prawie północ Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.09.2009 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja mam narazie w mieszkanku i juz kombinuje co zrobic bo do konca miesiąca mam tylko. my też szukamy. Teraz w bloku to nie ma problemu- jest kilka firm, które rozprowadzają net ale w domu to albo bezprzewodowy albo z "tepsy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja mam narazie w mieszkanku i juz kombinuje co zrobic bo do konca miesiąca mam tylko. my też szukamy. Teraz w bloku to nie ma problemu- jest kilka firm, które rozprowadzają net ale w domu to albo bezprzewodowy albo z "tepsy". My chyba weźmiemy mobilnego . Wiem , wiem może chodzić miernie , ale trudno lpiej rydz niż nic . A muszę już po niedzieli się zaopatrzyć , bo zostanę bez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja mam narazie w mieszkanku i juz kombinuje co zrobic bo do konca miesiąca mam tylko. my też szukamy. Teraz w bloku to nie ma problemu- jest kilka firm, które rozprowadzają net ale w domu to albo bezprzewodowy albo z "tepsy". My chyba weźmiemy mobilnego . Wiem , wiem może chodzić miernie , ale trudno lpiej rydz niż nic . A muszę już po niedzieli się zaopatrzyć , bo zostanę bez neta to działaj, działaj. Ja chociaz z pracy mogę poklikać. Ale dziś załozyłam sobie, że nigdzie nie wyjeżdżam, siedze w pracy 8 godzin (no, może nie całe ) i ostro pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Przyszłam się przywitać , chociaż wiem , że ni ma Cię. Trzymaj się kofana , głowa do góry. A wiesz , że mnie mój @$%#!^#$%& też wczoraj mega wkur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Przyszłam się przywitać , chociaż wiem , że ni ma Cię. Trzymaj się kofana , głowa do góry. A wiesz , że mnie mój @$%#!^#$%& też wczoraj mega wkur... kurde co wy macie jakieś okresy przejściowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Przyszłam się przywitać , chociaż wiem , że ni ma Cię. Trzymaj się kofana , głowa do góry. A wiesz , że mnie mój @$%#!^#$%& też wczoraj mega wkur... kurde co wy macie jakieś okresy przejściowe?? No, nie była to mega kłótnia , ale wkur... mnie. A ty cwaniara , stray na budowie więc o spięcia nie ma co się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Przyszłam się przywitać , chociaż wiem , że ni ma Cię. Trzymaj się kofana , głowa do góry. A wiesz , że mnie mój @$%#!^#$%& też wczoraj mega wkur... kurde co wy macie jakieś okresy przejściowe?? No, nie była to mega kłótnia , ale wkur... mnie. A ty cwaniara , stray na budowie więc o spięcia nie ma co się martwić :) no właśnie nie ma jak wysłać chłopa do roboty i mieć spokój:) ale tęskni mi się za nim, szcxzególnie w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 :) no właśnie nie ma jak wysłać chłopa do roboty i mieć spokój:) ale tęskni mi się za nim, szcxzególnie w nocy ale chyba już niedługo, co? U mnie luksus. Mój Ł. na budowie od świtu do nocy ale wraca do naszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Przyszłam się przywitać , chociaż wiem , że ni ma Cię. Trzymaj się kofana , głowa do góry. A wiesz , że mnie mój @$%#!^#$%& też wczoraj mega wkur... kurde co wy macie jakieś okresy przejściowe?? No, nie była to mega kłótnia , ale wkur... mnie. A ty cwaniara , stray na budowie więc o spięcia nie ma co się martwić :) no właśnie nie ma jak wysłać chłopa do roboty i mieć spokój:) ale tęskni mi się za nim, szcxzególnie w nocy Wcale nie dziwie się , że tęsknisz , bo ja wczoraj wkurzona kładę się , a i tak przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Przyszłam się przywitać , chociaż wiem , że ni ma Cię. Trzymaj się kofana , głowa do góry. A wiesz , że mnie mój @$%#!^#$%& też wczoraj mega wkur... kurde co wy macie jakieś okresy przejściowe?? No, nie była to mega kłótnia , ale wkur... mnie. A ty cwaniara , stray na budowie więc o spięcia nie ma co się martwić :) no właśnie nie ma jak wysłać chłopa do roboty i mieć spokój:) ale tęskni mi się za nim, szcxzególnie w nocy Wcale nie dziwie się , że tęsknisz , bo ja wczoraj wkurzona kładę się , a i tak przytulam no no właśnie ja tego nie rozumiem że my kobiety takie jesteśmy. mój jak się na mnie wkurzy czy obrazi to się dupą do mnie odwraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Przyszłam się przywitać , chociaż wiem , że ni ma Cię. Trzymaj się kofana , głowa do góry. A wiesz , że mnie mój @$%#!^#$%& też wczoraj mega wkur... kurde co wy macie jakieś okresy przejściowe?? No, nie była to mega kłótnia , ale wkur... mnie. A ty cwaniara , stray na budowie więc o spięcia nie ma co się martwić :) no właśnie nie ma jak wysłać chłopa do roboty i mieć spokój:) ale tęskni mi się za nim, szcxzególnie w nocy Wcale nie dziwie się , że tęsknisz , bo ja wczoraj wkurzona kładę się , a i tak przytulam no no właśnie ja tego nie rozumiem że my kobiety takie jesteśmy. mój jak się na mnie wkurzy czy obrazi to się dupą do mnie odwraca Na szczęście mój nie obraża się . Pokrzyczymy na siebie i zaraz gada normalnie , a ja????? Foch na poczekaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Przyszłam się przywitać , chociaż wiem , że ni ma Cię. Trzymaj się kofana , głowa do góry. A wiesz , że mnie mój @$%#!^#$%& też wczoraj mega wkur... kurde co wy macie jakieś okresy przejściowe?? No, nie była to mega kłótnia , ale wkur... mnie. A ty cwaniara , stray na budowie więc o spięcia nie ma co się martwić :) no właśnie nie ma jak wysłać chłopa do roboty i mieć spokój:) ale tęskni mi się za nim, szcxzególnie w nocy Wcale nie dziwie się , że tęsknisz , bo ja wczoraj wkurzona kładę się , a i tak przytulam no no właśnie ja tego nie rozumiem że my kobiety takie jesteśmy. mój jak się na mnie wkurzy czy obrazi to się dupą do mnie odwraca Na szczęście mój nie obraża się . Pokrzyczymy na siebie i zaraz gada normalnie , a ja????? Foch na poczekaniu. no u mnie ciche dni nadłużej trwały tydzień (domyśl się kiedy) to rekord - jak na razie na nasze wspólne prawie 15 lat a tak jak się posprzeczamy to po 15 minutach juz normalnie gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 23.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dziendoberek No to nadrobiłam zaległości. Zazdroszczę postępów na budowie. Wielkimi krokami zbliżasz się do przeprowadzki czyli ja najpóźniej z was się przeprowadzam, ale ja jedyna jestem częściowo spakowana ??????? No to ja planuję przeprowadzkę na Wielkanoc 2010 a juz od kwietnia tego roku jestem spakowana Cały 40 metrowy garaż teściowej jest w naszych dobrach My chyba weźmiemy mobilnego . Wiem , wiem może chodzić miernie , ale trudno lpiej rydz niż nic . A muszę już po niedzieli się zaopatrzyć , bo zostanę bez neta Delfina my od ponad roku korzystamy z mobilnego, bo cały czas nie wiedzieliśmy kiedy sprzedamy mieszkanie wiec nie przedłużaliśmy z tepsą. Wszystko zależy jak daleko jesteś od nadajnika. My nie narzekamy - śmiga lepiej niż ten z tepsy. Jak będziesz wybierała to nie sugeruj się ich mapkami zasięgu tylko dowiedz się gdzie są najbliższe nadajniki w twojej okolicy i tę firmę wybierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dziendoberek No to nadrobiłam zaległości. Zazdroszczę postępów na budowie. Wielkimi krokami zbliżasz się do przeprowadzki czyli ja najpóźniej z was się przeprowadzam, ale ja jedyna jestem częściowo spakowana ??????? No to ja planuję przeprowadzkę na Wielkanoc 2010 a juz od kwietnia tego roku jestem spakowana Cały 40 metrowy garaż teściowej jest w naszych dobrach My chyba weźmiemy mobilnego . Wiem , wiem może chodzić miernie , ale trudno lpiej rydz niż nic . A muszę już po niedzieli się zaopatrzyć , bo zostanę bez neta Delfina my od ponad roku korzystamy z mobilnego, bo cały czas nie wiedzieliśmy kiedy sprzedamy mieszkanie wiec nie przedłużaliśmy z tepsą. Wszystko zależy jak daleko jesteś od nadajnika. My nie narzekamy - śmiga lepiej niż ten z tepsy. Jak będziesz wybierała to nie sugeruj się ich mapkami zasięgu tylko dowiedz się gdzie są najbliższe nadajniki w twojej okolicy i tę firmę wybierz. No to pocieszyłaś mnie , bo myślalam , że to kiszka może być. Mieliśmy brać radiowy , ale net już mi potrzebny i potem za przenoszenie trzeba płacić i załatwiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts