delfina7 24.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Też widziałam tę inspirację i może kiedyś machnę laweczke na takich nogach pod naszym dębem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no, podoba mi się i wiem, że u mnie by pasowała tym bardziej, że pieńki już by się znalazły tylko, że ja bym ją pomalowała może na jakiś brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A to na pewno malować trzeba , tylko czy ta firana nie bedzie kruszyć się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 może jak będzie ładnie ułożona, czyli jakoś podwójnie, czy jakoś tak, to może będzie można spokojnie na niej usiąść hmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.09.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja myślę dechę postawić na dwóch i zrobić ławkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kurde nie wiedziałam o czym gadacie ale już wiem no pracuję tylko czasem sobie małe przerwy robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja myślę dechę postawić na dwóch i zrobić ławkę. tylko jak by to wyglądało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kurde nie wiedziałam o czym gadacie ale już wiem no pracuję tylko czasem sobie małe przerwy robię ja też małe przerwy robię ... na pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 czeeee siostra kurde nie wiedziałam o czym gadacie ale już wiem no pracuję tylko czasem sobie małe przerwy robię ja też małe przerwy robię ... na pracę :) bosze jak mi się nic nie chce. chyba depresja jesienna mnie dopada a o leniu to już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam siostunie w sloneczny piateczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 czeeee siostra kurde nie wiedziałam o czym gadacie ale już wiem no pracuję tylko czasem sobie małe przerwy robię ja też małe przerwy robię ... na pracę :) bosze jak mi się nic nie chce. chyba depresja jesienna mnie dopada a o leniu to już nie wspomnę Depresję mam w połowie dnia jak dzieciaki dokazuja na maxa , a ja nie mam siły drzeć się juz na nie Dziś od ranka na szczęście współpracują i mogłam odkazić kibelek i łazienkę tak lepiej , poczynłlam pierożki ze srem białym na obiad dla dzieciarni , muszę jeszcze orzechy obrać na ciacho jutrzejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 czeeee siostra kurde nie wiedziałam o czym gadacie ale już wiem no pracuję tylko czasem sobie małe przerwy robię ja też małe przerwy robię ... na pracę :) bosze jak mi się nic nie chce. chyba depresja jesienna mnie dopada a o leniu to już nie wspomnę Depresję mam w połowie dnia jak dzieciaki dokazuja na maxa , a ja nie mam siły drzeć się juz na nie Dziś od ranka na szczęście współpracują i mogłam odkazić kibelek i łazienkę tak lepiej , poczynłlam pierożki ze srem białym na obiad dla dzieciarni , muszę jeszcze orzechy obrać na ciacho jutrzejsze. nie no ja zaz Tobą nie nadążam kurde chciałabym tak wszystko zrobić i jeszcze mieć czas na kawę i forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 czeeee siostra :) bosze jak mi się nic nie chce. chyba depresja jesienna mnie dopada a o leniu to już nie wspomnę witam w podobnym nastroju :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 czeeee siostra :) bosze jak mi się nic nie chce. chyba depresja jesienna mnie dopada a o leniu to już nie wspomnę witam w podobnym nastroju :D no jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam siostunie w sloneczny piateczek. i ja witam u nas też słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Siedzę w domku , więc da się wsio zrobić. A wiesz co jest plusem jeszcze? Dwoje dzieci z małą różnicą wieku. Bawią się razem , starszy np teraz robi namioty z koców , rano bawili się w kościół . Fakt , jest więcej hałasu , wojny czeste i krzyki , ale mam z głowy wymyślanie zajęć dla nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Siedzę w domku , więc da się wsio zrobić. A wiesz co jest plusem jeszcze? Dwoje dzieci z małą różnicą wieku. Bawią się razem , starszy np teraz robi namioty z koców , rano bawili się w kościół . Fakt , jest więcej hałasu , wojny czeste i krzyki , ale mam z głowy wymyślanie zajęć dla nich no u mnie duza roznica wieku i jeszcze c hłopak i dziewczyna chociaz Sandra to mogłaby za chodora robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam siostunie w sloneczny piateczek. i ja witam u nas też słoneczko O przylazła w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Depresję mam w połowie dnia jak dzieciaki dokazuja na maxa , a ja nie mam siły drzeć się juz na nie Dziś od ranka na szczęście współpracują i mogłam odkazić kibelek i łazienkę tak lepiej , poczynłlam pierożki ze srem białym na obiad dla dzieciarni , muszę jeszcze orzechy obrać na ciacho jutrzejsze. no z ciebie gospodyni na całego :D mogę się na pierożka załapać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no jesteś no jestem ale coś mi się komp i net zawiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts