aneta-we 29.09.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a zostało coś do porannej kawusi ??? a pomocników masz słodziutkich aż chciałoby się ich schrupać fajnie tak mieć bliźniaki ? zostało, zostało. Wczoraj było gorące i tylko mały kawałeczek studziłam maluchom za oknem Mieć bliźniaki? Cóż, to jak z lotem w kosmos- nie dla każdego Fajnie jest, fajnie. Mam pomoc w domku więc nie ma tragedi. Czasami jak z każdym rodzeństwem: zęby odbite na policzku albo podrapane buzie. Za to jak sie przytulaja albo rozmawiaja ze sobą przed snem to serducho rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dzięki dziewczyny- siostrzyczki za te pyszności. ja wróciłam z dzieciarnia ze spaceru i z nowego domu i lece robic ciasto z bananów- własnie zerkałam na forum, żeby spisac przepis. a jakie to ciasto ? może zdradzisz przepis ? jasne, że zdradzę. Trafiłam na przepis na forum: http://forum.muratordom.pl/post3531685.htm?highlight=bananami#3531685 Trochę modyfikuję, żeby moi Panowie mogli jeść. Nie daję orzechów i wrzucam bezmleczną margaryne. Ciasto wychodzi takie mocno wilgotne. Ja nie przepadam za takim ale piekę bo moje dzieci zwykłych pyszności nie mogą a to im smakuje. I najważniejsze: ciasto jest baaaardzo łatwe i szybciutko się robi dzięki na pewno zrobię a chłopcy sa na jakiejś diecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dobry.A Wy już od rana o ciastach??? aneta-we - ale świetni chłopcy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 a zostało coś do porannej kawusi ??? a pomocników masz słodziutkich aż chciałoby się ich schrupać fajnie tak mieć bliźniaki ? zostało, zostało. Wczoraj było gorące i tylko mały kawałeczek studziłam maluchom za oknem Mieć bliźniaki? Cóż, to jak z lotem w kosmos- nie dla każdego Fajnie jest, fajnie. Mam pomoc w domku więc nie ma tragedi. Czasami jak z każdym rodzeństwem: zęby odbite na policzku albo podrapane buzie. Za to jak sie przytulaja albo rozmawiaja ze sobą przed snem to serducho rośnie. oj tak, serducho rośnie w niedzielę inwestorek siostrze do snu bajkę opowiadał opowiadał godzinę, w końcu musiałam zainterweniować i uśpić, bo by chyba tak do rana gadali, a inwestorek rano musiał do przedszkola jechać ale wczoraj już nie dałam się ubłagać do bajek opowiadanych przez niego uspione grzecznie, wtulone w siebie usnęły już o 19 fajnie miec taką gromadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dobry. A Wy już od rana o ciastach??? aneta-we - ale świetni chłopcy!!!!! a my to smakoszki prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dzięki na pewno zrobię a chłopcy sa na jakiejś diecie? tak, na bezmlecznej, antyalergicznej. Krzysztof to jeszcze nie tak źle. Ma tylko (?) nietolerancję więc troche próbuje a Bartosz nie je: mleka i przetworów+ rzeczy gdzie sa dodatki białek mleka krowiego cytrusów orzechów miodu selera truskawek, poziomek i innych drobnopestkowych wołowiny i cieleciny oczywiście tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.09.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dobry. A Wy już od rana o ciastach??? aneta-we - ale świetni chłopcy!!!!! dzień dobry Dzięki kawika, to moje dwa serduszka. A najstarsze już w szkole: dziś wycieczka do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Aneta, no to nieciekawie masz z dietamimusisz chyba co nieco wymyslać, przemieniać? to jakieś rodzinne alergie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dobry. A Wy już od rana o ciastach??? aneta-we - ale świetni chłopcy!!!!! dzień dobry Dzięki kawika, to moje dwa serduszka. A najstarsze już w szkole: dziś wycieczka do kina Przefajni są. Mój Wiktor w domu bo pół nocy płakał że go głowa boli, nie wiem co znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 może coś przeżywa?a może gardło go chce łapać? zdrówka dużo życze już na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.09.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no to nieciekawie masz z dietami musisz chyba co nieco wymyslać, przemieniać? to jakieś rodzinne alergie? wiesz, to co najgorsze to po tatusiu Wymyślać troszkę trezba, inaczej trochę wygląda nasza kuchnia. Często chleb pieczemy w domu, zeby był "bezpieczny". Szukam tez dla dzieciaczków dobrych słodkości bo nie moga cukierków, mlecznej czekolady, lodów. Długo ich ulubionym "deserkiem" były suszone śliwki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 może coś przeżywa? a może gardło go chce łapać? zdrówka dużo życze już na zapas już nie wiem co nie w iem czy nie od żołądka. Zobaczymy jak dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 może coś przeżywa? a może gardło go chce łapać? zdrówka dużo życze już na zapas już nie wiem co nie w iem czy nie od żołądka. Zobaczymy jak dzisiaj a może to ucho a nie głowa ? Albo zatoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no to nieciekawie masz z dietami musisz chyba co nieco wymyslać, przemieniać? to jakieś rodzinne alergie? wiesz, to co najgorsze to po tatusiu Wymyślać troszkę trezba, inaczej trochę wygląda nasza kuchnia. Często chleb pieczemy w domu, zeby był "bezpieczny". Szukam tez dla dzieciaczków dobrych słodkości bo nie moga cukierków, mlecznej czekolady, lodów. Długo ich ulubionym "deserkiem" były suszone śliwki. no tak, najgorsze po tatusiu no mój odpukać na nic nie uczulony, ale ja i bio też nie mieliśmy żadnych alergii a kwestia kuchni - po prostu masz więcej na głowie do myślenia, pilnowania a chłopców nie ciągnie do słodkiego? co prawda patrze na swojego i dla niego słodycze w ogóle mogą nie istnieć ale za to matka wcina je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 może coś przeżywa? a może gardło go chce łapać? zdrówka dużo życze już na zapas już nie wiem co nie w iem czy nie od żołądka. Zobaczymy jak dzisiaj a może to ucho a nie głowa ? Albo zatoki? no właśnie mam nadzieję że nie zatoki, bo wtedy to masakra z nim jest. (jest zatokowcem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 może coś przeżywa? a może gardło go chce łapać? zdrówka dużo życze już na zapas już nie wiem co nie w iem czy nie od żołądka. Zobaczymy jak dzisiaj główka by bolała od żołądka ? nie znam się, ale i tak duzo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam siostrzyczki z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 może coś przeżywa? a może gardło go chce łapać? zdrówka dużo życze już na zapas już nie wiem co nie w iem czy nie od żołądka. Zobaczymy jak dzisiaj a może to ucho a nie głowa ? Albo zatoki? no właśnie mam nadzieję że nie zatoki, bo wtedy to masakra z nim jest. (jest zatokowcem) tak często go łapią zatoki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 może coś przeżywa? a może gardło go chce łapać? zdrówka dużo życze już na zapas już nie wiem co nie w iem czy nie od żołądka. Zobaczymy jak dzisiaj główka by bolała od żołądka ? nie znam się, ale i tak duzo zdrówka życzę tak bywa od żołądka może boleć głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam siostrzyczki z rana witamy witamy witamy i do rozmów zapraszamy do kawy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts