aneta-we 30.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 taaa tylko że Ty wstajęsz chuba 5.30 a ja 6.30 to się nie dziwię że tylko 3 st prawie trafiłaś: wstaję o 5:10 i jestem mocno na wschodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry .Słyszałam w radio , że niektórzy dziś skrobali szyby . U nas chyba nie tak zimno , no ale ja wstałam po 7 A teraz niebo się przeciera i widać nawet kawalki błękitu. I tak sobie myśle , że mimo glutów pójdziemy do sklepiku , kupimy jabłuszka , mąkę i margarynkę , bo znalazlam fajny przepis na ciasteczka. Może dziś lub jutro poczyniłabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry .Słyszałam w radio , że niektórzy dziś skrobali szyby . U nas chyba nie tak zimno , no ale ja wstałam po 7 A teraz niebo się przeciera i widać nawet kawalki błękitu. I tak sobie myśle , że mimo glutów pójdziemy do sklepiku , kupimy jabłuszka , mąkę i margarynkę , bo znalazlam fajny przepis na ciasteczka. Może dziś lub jutro poczyniłabym. delfina - zlituj się , od rana smaka robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 30.09.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witam pourlopowo jak było na urlopie ? Dobry dzień Na urlopie było super. Zero obowiązków i ciągłego załatwiania czegoś tam W związku z depresja pourlopową ostatni weekend spędziliśmy u znajomych w Borach Tucholskich Jakoś nie mogę wdrożyć się do pracy, a tu trzeba tyle jeszcze zrobić .... Pozdrawiam i życzę miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Zapraszam na kawkę i coś na ołlodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 kurtyna, a dlaczego ja znowu powiadomień nie dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzień dobry. u nas za oknem pochmurno i cholernie zimno tylko 7 st. w totolotka nie wyygrałam - sory u mnie nad ranem nawet nawet było w totka też nie wygrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzień dobry .Słyszałam w radio , że niektórzy dziś skrobali szyby . U nas chyba nie tak zimno , no ale ja wstałam po 7 A teraz niebo się przeciera i widać nawet kawalki błękitu. I tak sobie myśle , że mimo glutów pójdziemy do sklepiku , kupimy jabłuszka , mąkę i margarynkę , bo znalazlam fajny przepis na ciasteczka. Może dziś lub jutro poczyniłabym. widziałam dziewczyno smaka robisz i ... chyba bym w domu posiedziała jako kura domowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witam pourlopowo jak było na urlopie ? Dobry dzień Na urlopie było super. Zero obowiązków i ciągłego załatwiania czegoś tam W związku z depresja pourlopową ostatni weekend spędziliśmy u znajomych w Borach Tucholskich Jakoś nie mogę wdrożyć się do pracy, a tu trzeba tyle jeszcze zrobić .... Pozdrawiam i życzę miłego dzionka czyli co nieco udało się odpocząć, to super a do pracy wiadomo nie chce się chodzić :( i ja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 O widzisz , bardzo fajne rozwiazanie w twoim przypadku. Blat roboczy cię się zwiększy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 O widzisz , bardzo fajne rozwiazanie w twoim przypadku. Blat roboczy cię się zwiększy. tez tak myślę i zagospodaruję róg między spiżarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a wiecie że ja mimo tego że mam zamówioną kuchnię to jakoś tego wszystkiego "nie widzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a wiecie że teraz budowa bolkiem mi wychodzi, nie chce mi się nic i ogólnie to zmęczona tym wszystkim jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A nie miałaś takie wizualizacji? Ja sobie na podlodze rysowałam i widzę ile szafki pozajmuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A nie miałaś takie wizualizacji? Ja sobie na podlodze rysowałam i widzę ile szafki pozajmuja. nie robiłam nic takiego bo ogólnie to rzygam budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a wiecie że ja mimo tego że mam zamówioną kuchnię to jakoś tego wszystkiego "nie widzę" ja nie mam zamówionej i właśnie chyba dlatego to będzie ostatni mebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A nie miałaś takie wizualizacji? Ja sobie na podlodze rysowałam i widzę ile szafki pozajmuja. nie robiłam nic takiego bo ogólnie to rzygam budową O to tak jak ja rzygasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A nie miałaś takie wizualizacji? Ja sobie na podlodze rysowałam i widzę ile szafki pozajmuja. nie robiłam nic takiego bo ogólnie to rzygam budową ja niby coś kombinuję, ale tak bez uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 a wiecie że teraz budowa bolkiem mi wychodzi, nie chce mi się nic i ogólnie to zmęczona tym wszystkim jestem przytulam i się dołączam do tych zmęczonych i rzygajacych budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no widzę, że znowu nasz trójca ma identyczne uczucia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts