anetina 01.10.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dziewczynki jutro mnienie ma więc buziaki dla Was i ciebie nie ma i Delfinki, bo neta nie ma samą mnie zostawiły siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jadę do nowej szkoły Wiktora dopytać co i jak daj znać, jak wrócicie jak wasze reakcje odnośnie szkoły, a szczególnie Wiktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 a siostrula to sie nawet nie pozegnała tylko do domu poszła no niekulturalna byłam więc za wczoraj dowidzenia i za dzisiaj dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dziewczynki jutro mnienie ma więc buziaki dla Was i ciebie nie ma i Delfinki, bo neta nie ma samą mnie zostawiły siostry JESTEMMMMMMMMM :lol:Narazie neci dzaiła. Chyba Seba mial rację , że będzie do momentu odlączenia modemu , a mamy go oddać 5 października najpóźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 taaaaaaaaaaa, a mi od razu odłączyli 1 sierpnia ale wam dobrze gdzie masz teraz net ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 taaaaaaaaaaa, a mi od razu odłączyli 1 sierpnia ale wam dobrze gdzie masz teraz net ? Muliti media . Kurczę narazie jest , ale jakbym znikneła nagle ...Jak co dziś polecę po mobilny. A ty gdzie miałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 też w osiedlówce w toyi bodajze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 I modem też mieliście w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 I modem też mieliście w domku? tak zdałam go jakoś 2-3 tygodnie póxniej ale 1 sierpnia, gdy zerwałam umowę, która była do końca lipca, już netu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No to mam narazie farta. Tylko jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No to mam narazie farta. Tylko jak długo? ma nadzieję, ze miesiac jak coś - pisz sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Hmmmmmmm , a właśnie dryngnij do mnie , bo ja mam inny telefon . Stary uległ zniszczeniu w niewyjaśnionych okolicznosciach i nie skopiowłam kontaktów na kartę. Dryngnij sygnalak to sobie zapisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 bardzo śmieszne ja rozwaliłam telefon hmmmmmmmmmmmm ... i przeniosłam kartę bez wszystkich numerów :D twój został w starym telefonie puszczam ci nr na PW ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Idę pisać do ciebie , bo mój podczytywać czasem może Seba . Ale wczoraj móiwe dawj mi numery do tych pierd.. elektryków i banku, będe dzwonić.No to pojechał niby do klienta , ja z zasmarkanymi dziciarami , sama ryczałm ze zlości. Wrocił i okazało się , że w końcu podzwonil i nagle cos tam sie ruszyło.On ma zawsze na wszystko czas. Myśli , że wszyscy czekają z kasa na telefon od pana sebastianka , ze strzeli palacmi i kafelkarze wejdą kiedy bedzie miał ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jakbym o swoim chłopie czytała ale ludzie ogólnie wychodzą z założenia, ze panowie z wykończeniówki zawsze na nich czekają wiem, jak odbieram telefony do taty - no niech on wejdzie od jutra, ja się śmieję, że moze wejść, ale za 1,5 roku, gdzie ma lukę w terminach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 chłopców coraz bardziej rozkłąda?a ty jak się trzymasz? dużo zdrówka życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A to mój dryngnąl do Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jakbym o swoim chłopie czytała ale ludzie ogólnie wychodzą z założenia, ze panowie z wykończeniówki zawsze na nich czekają wiem, jak odbieram telefony do taty - no niech on wejdzie od jutra, ja się śmieję, że moze wejść, ale za 1,5 roku, gdzie ma lukę w terminach A no własnie . A na dokładkę sam prowadzi swój interes i wie jakie ma odległe terminy wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A to mój dryngnąl do Ciebie:D ok zapisuję dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 chłopców coraz bardziej rozkłąda? a ty jak się trzymasz? dużo zdrówka życze A wiesz , młodszemu po mojej terapi wstrząsowej pt vit c , wapno , miód , na noc nurofen , jakoś przeszło . Tzn nie cieknie nic z nosa , nie jest zatkany , mówi lekko jak zakatarzony. Gorzej ze starszakiem , bo zapchany coś i pokaszluje . dałm tez z rana im porcje wstrząsowa pomagaczy , zobaczymy. A ja taki wiesz jakby nie katar , z lekka wilgoć w nosie , gardło narazie w porządku . Ja zastosowalm fromę wstrząsowa w postaci dwóch kieliszków nalewki maloinowej Może jakoś się wybronimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts