Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Idę pisać do ciebie , bo mój podczytywać czasem może Seba :wink: . Ale wczoraj móiwe dawj mi numery do tych pierd.. elektryków i banku, będe dzwonić.No to pojechał niby do klienta , ja z zasmarkanymi dziciarami , sama ryczałm ze zlości. Wrocił i okazało się , że w końcu podzwonil i nagle cos tam sie ruszyło.On ma zawsze na wszystko czas. Myśli , że wszyscy czekają z kasa na telefon od pana sebastianka , ze strzeli palacmi i kafelkarze wejdą kiedy bedzie miał ochotę.

jakbym o swoim chłopie czytała :evil:

ale ludzie ogólnie wychodzą z założenia, ze panowie z wykończeniówki zawsze na nich czekają

wiem, jak odbieram telefony do taty - no niech on wejdzie od jutra, ja się śmieję, że moze wejść, ale za 1,5 roku, gdzie ma lukę w terminach :D

A no własnie . A na dokładkę sam prowadzi swój interes i wie jakie ma odległe terminy wolne.

chłopców coraz bardziej rozkłąda?

a ty jak się trzymasz?

dużo zdrówka życze

A wiesz , młodszemu po mojej terapi wstrząsowej pt vit c , wapno , miód , na noc nurofen , jakoś przeszło . Tzn nie cieknie nic z nosa , nie jest zatkany , mówi lekko jak zakatarzony. Gorzej ze starszakiem , bo zapchany coś i pokaszluje . dałm tez z rana im porcje wstrząsowa pomagaczy , zobaczymy. A ja taki wiesz jakby nie katar , z lekka wilgoć w nosie , gardło narazie w porządku . Ja zastosowalm fromę wstrząsowa w postaci dwóch kieliszków nalewki maloinowej :lol: Może jakoś się wybronimy.