anetina 01.10.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 pewnie się wybronicie czego wam oczywiście życzę a jak mąż ? nie łapie go nic od was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No to mam narazie farta. Tylko jak długo? ma nadzieję, ze miesiac jak coś - pisz sms A co ty . Jak tylko odłączą to lecę po mobila , więc to kwestia dnia , a nawet nie całej doby. Żebym miała net w pracy to też w zasadzie olałabym narazie tą kwestię , a tak ...Eh uzależnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 mało powiedziane uzaleźnienie choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 mało powiedziane uzaleźnienie choroba Jak ludzie kiedyś żyli bez netu????????? A w zasadzei ja na mieszkaniu jakoś żyłam . Wtedy pociskalam w jakieś gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 bo to jest tak, dopóki nie wleziesz na jakliegoś foruma ps. dawno nie zaglądałam na mamuśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 bo to jest tak, dopóki nie wleziesz na jakliegoś foruma ps. dawno nie zaglądałam na mamuśkę Ja wchodze codzinnie , ale tam cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Zastanawiam się czy nie isć chociaz na godzinkę pospacerować , bo mnie zajadą tymi wrzaskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jest kasa na koncie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 bo to jest tak, dopóki nie wleziesz na jakliegoś foruma ps. dawno nie zaglądałam na mamuśkę Ja wchodze codzinnie , ale tam cisza :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Zastanawiam się czy nie isć chociaz na godzinkę pospacerować , bo mnie zajadą tymi wrzaskami. a jaka u was pogoda? bo u nas smętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jest kasa na koncie:D gratki wielkie i trzeba się z tej okazji napic http://comps.fotosearch.com/comp/ICN/ICN222/francja-szampan-okolica_~F0015628.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Nie pada , z lekka zawiewa , okno mam otwarte w sypialni , ale ni czuje żeby było zimno strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 u nas zimno nie maale wiatr wiejemomentami padataka prawdziwa jesienna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 u nas zimno nie ma ale wiatr wieje momentami pada taka prawdziwa jesienna pogoda to tak jak u nas. Witajcie. Ja dziś wyjatkowo nie w pracy i wyjatkowo dzieci nie obudziły się o 6-tej Po 7-mej chodziłam sprawdzic czy zyją A niedawno wrócilismy z miasta. Buty na jesień kupione, zakupy zrobione i jeszcze w mcDonalds bylismy na frytkach. A zaraz ruszam impregnowac fugi. Gratuluje kaski Mi ostatnio tylko uwywa, wczoraj płaciliśmy za barierke do schodów a dwa dni temu za sprzęt do kuchni. Kurcze, jakie to wszystko drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 u nas zimno nie ma ale wiatr wieje momentami pada taka prawdziwa jesienna pogoda to tak jak u nas. Witajcie. Ja dziś wyjatkowo nie w pracy i wyjatkowo dzieci nie obudziły się o 6-tej Po 7-mej chodziłam sprawdzic czy zyją A niedawno wrócilismy z miasta. Buty na jesień kupione, zakupy zrobione i jeszcze w mcDonalds bylismy na frytkach. A zaraz ruszam impregnowac fugi. Gratuluje kaski Mi ostatnio tylko uwywa, wczoraj płaciliśmy za barierke do schodów a dwa dni temu za sprzęt do kuchni. Kurcze, jakie to wszystko drogie... No właśnie ja muszę chyba dziś jechać po budty dla starszaka. Wstępnie się rozejrzeliśmy , ale nic nam nie wpadło w oko . Może w Wałbrzychu coś kupimy .aneta-we , a jakie macie schody? na betonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 .aneta-we , a jakie macie schody? na betonie? tak, stopnie drewniane, a podstopnie z blachy kwasowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A teraz póki dzieci śpia jade, bo mnie noc zastanie na budowie.Całuski pzresyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A teraz póki dzieci śpia jade, bo mnie noc zastanie na budowie. Całuski pzresyłam! A z dziećmi kto zostaje? U mnie też cisza , bo mały usnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolita78 01.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witaj Piekny domek nam powstaje Gratuluje zapału i cierpliwości. Jeżeli moge skromnie słówko wtracic, mam podbny uklad w kuchni i za nic sie nie sprawdza Chodzi mi o to że masz małe blaty kuchenne, tzn nie masz cigląsci np dwóch blatow tylko podzilone zlewem i kuchenka, powstaje w ten sposob mały blat roboczy, co jest koszmarem!!! Jak projektowałam u siebie tez patzryłam, żeby fajne wygladało, ale za nic nie jest praktyczne. Nie wiem na jakim jestes etapie kuchennym bo nie wyłapałam, ale pomysl jezeli sie jeszcze da coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzięki już wiem, że w rogu będzie kuchnia, po prawej kawałeczek blatu, by postawić jakiś garnek czy coś w tym stulu po lewej będzie ciągłość, na końcu stanie zlew coś w tym stylu chyba w ostateczności wyjdzie wydaje mi się, że jak dla mnie będzie wystarcza\jące, wypróbowane dotychczas a kwestia małych blatów - duże szybciej się zapełnia, o małe się dba i częściej sprzata i nie leżą duperele pozdrawiam i zapraszam do częstszych wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts