Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszego domku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o :o :o :o No to mam narazie farta. :D Tylko jak długo?:)

ma nadzieję, ze miesiac :D

jak coś - pisz sms :D

A co ty . Jak tylko odłączą to lecę po mobila , więc to kwestia dnia , a nawet nie całej doby. :lol: Żebym miała net w pracy to też w zasadzie olałabym narazie tą kwestię , a tak ...Eh uzależnienie.

u nas zimno nie ma

ale wiatr wieje

momentami pada

taka prawdziwa jesienna pogoda

to tak jak u nas.

Witajcie.

Ja dziś wyjatkowo nie w pracy i wyjatkowo dzieci nie obudziły się o 6-tej :o

Po 7-mej chodziłam sprawdzic czy zyją :wink:

A niedawno wrócilismy z miasta. Buty na jesień kupione, zakupy zrobione i jeszcze w mcDonalds bylismy na frytkach. A zaraz ruszam impregnowac fugi.

Gratuluje kaski :D

Mi ostatnio tylko uwywa, wczoraj płaciliśmy za barierke do schodów a dwa dni temu za sprzęt do kuchni. Kurcze, jakie to wszystko drogie...

u nas zimno nie ma

ale wiatr wieje

momentami pada

taka prawdziwa jesienna pogoda

to tak jak u nas.

Witajcie.

Ja dziś wyjatkowo nie w pracy i wyjatkowo dzieci nie obudziły się o 6-tej :o

Po 7-mej chodziłam sprawdzic czy zyją :wink:

A niedawno wrócilismy z miasta. Buty na jesień kupione, zakupy zrobione i jeszcze w mcDonalds bylismy na frytkach. A zaraz ruszam impregnowac fugi.

Gratuluje kaski :D

Mi ostatnio tylko uwywa, wczoraj płaciliśmy za barierke do schodów a dwa dni temu za sprzęt do kuchni. Kurcze, jakie to wszystko drogie...

No właśnie ja muszę chyba dziś jechać po budty dla starszaka. Wstępnie się rozejrzeliśmy , ale nic nam nie wpadło w oko . Może w Wałbrzychu coś kupimy

.aneta-we , a jakie macie schody? na betonie?

Witaj :)

Piekny domek nam powstaje :) Gratuluje zapału i cierpliwości.

Jeżeli moge skromnie słówko wtracic, mam podbny uklad w kuchni i za nic sie nie sprawdza :( Chodzi mi o to że masz małe blaty kuchenne, tzn nie masz cigląsci np dwóch blatow tylko podzilone zlewem i kuchenka, powstaje w ten sposob mały blat roboczy, co jest koszmarem!!! Jak projektowałam u siebie tez patzryłam, żeby fajne wygladało, ale za nic nie jest praktyczne. Nie wiem na jakim jestes etapie kuchennym bo nie wyłapałam, ale pomysl jezeli sie jeszcze da coś zrobić.

dzięki :)

już wiem, że w rogu będzie kuchnia, po prawej kawałeczek blatu, by postawić jakiś garnek czy coś w tym stulu

po lewej będzie ciągłość, na końcu stanie zlew

coś w tym stylu chyba w ostateczności wyjdzie

wydaje mi się, że jak dla mnie będzie wystarcza\jące, wypróbowane dotychczas :)

a kwestia małych blatów - duże szybciej się zapełnia, o małe się dba i częściej sprzata :D i nie leżą duperele :)

pozdrawiam i zapraszam do częstszych wpisów