aneta-we 01.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A teraz póki dzieci śpia jade, bo mnie noc zastanie na budowie. Całuski pzresyłam! A z dziećmi kto zostaje? U mnie też cisza , bo mały usnął. Do dzieci przychodzi niania i od poniedziałku do piątku jest babcia na posterunku W nowym domu i tak mnie noc zastała- jak wczesnie robi się ciemno . Zaimpregnowałam fugi w górnej łazience i pomyłam wszystkie podłogi w domu. Piec chodzi, jest cieplutko. Od razu zmienia mi się nastawienie i myślę, że mimo wszystko może bedzie ok po przeprowadzce. Jeśli juz przezyję przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A teraz póki dzieci śpia jade, bo mnie noc zastanie na budowie. Całuski pzresyłam! A z dziećmi kto zostaje? U mnie też cisza , bo mały usnął. Do dzieci przychodzi niania i od poniedziałku do piątku jest babcia na posterunku W nowym domu i tak mnie noc zastała- jak wczesnie robi się ciemno . Zaimpregnowałam fugi w górnej łazience i pomyłam wszystkie podłogi w domu. Piec chodzi, jest cieplutko. Od razu zmienia mi się nastawienie i myślę, że mimo wszystko może bedzie ok po przeprowadzce. Jeśli juz przezyję przeprowadzkę Przeżyjesz i na pewno będzie Ci tam cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A teraz póki dzieci śpia jade, bo mnie noc zastanie na budowie. Całuski pzresyłam! A z dziećmi kto zostaje? U mnie też cisza , bo mały usnął. Do dzieci przychodzi niania i od poniedziałku do piątku jest babcia na posterunku W nowym domu i tak mnie noc zastała- jak wczesnie robi się ciemno . Zaimpregnowałam fugi w górnej łazience i pomyłam wszystkie podłogi w domu. Piec chodzi, jest cieplutko. Od razu zmienia mi się nastawienie i myślę, że mimo wszystko może bedzie ok po przeprowadzce. Jeśli juz przezyję przeprowadzkę Przeżyjesz i na pewno będzie Ci tam cudownie dziękuję za ten optymizm. Prawie wszyscy mi współczuja bo zostaje sama zaraz po przeprowadzce. Jedynie z dochodząca niania. No i oczywiście z dzieciarnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Anetko-we, nie myśl jak to ciężko, tylko jk to fajnie od nowa sobie wszystko poukładać i że tyle miejsca i będzie gdzie poukładać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Miejsca powinno wystarczyc, ale ile juz jest szpargałów w piwnicy Skąd to się bierze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Miejsca powinno wystarczyc, ale ile juz jest szpargałów w piwnicy Skąd to się bierze??? To może czas na przebranie rzeczy i oddanie miejsce, gdzie potrzebują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 01.10.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 anetina kuchnia w rogu to bardzo dobry pomysł. Poruszam się w podobnym układzie już ponad 20 lat i uważam że nie ma lepszego. I to miejsce na blacie - za kuchnią - trójkąt. w praktyce bardzo się przydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 01.10.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dodam jeszcze, że aby uzyskać jedno większe miejsce do pracy, blat przy oknie - u mnie - położony jest jako całość aż do okna na parapecie. Pozornie niby nic, ale w praktyce bardzo dużo i estetyka lepsza bo trudno połączyć dobrze blat z parapetem ale to tyle z mojej praktyki - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witaj anetinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Sniadanko!!!http://blog.e-tata.eu/wp-content/uploads/2009/07/myszki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dzień dobry. jestem. już. Przyszłam na śniadanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A teraz póki dzieci śpia jade, bo mnie noc zastanie na budowie. Całuski pzresyłam! A z dziećmi kto zostaje? U mnie też cisza , bo mały usnął. Do dzieci przychodzi niania i od poniedziałku do piątku jest babcia na posterunku W nowym domu i tak mnie noc zastała- jak wczesnie robi się ciemno . Zaimpregnowałam fugi w górnej łazience i pomyłam wszystkie podłogi w domu. Piec chodzi, jest cieplutko. Od razu zmienia mi się nastawienie i myślę, że mimo wszystko może bedzie ok po przeprowadzce. Jeśli juz przezyję przeprowadzkę No własnie , ja czekam na te ciepełko i wtedy zaczne może myśleć o sprzątaniu i zwożeniu gratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kobito , a ty co śpisz??????? :lol:Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No właśnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Halllllooooooo sioooooossttttrrrrraaa daj głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Chyba ciężko pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no "chyba' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A teraz póki dzieci śpia jade, bo mnie noc zastanie na budowie. Całuski pzresyłam! A z dziećmi kto zostaje? U mnie też cisza , bo mały usnął. Do dzieci przychodzi niania i od poniedziałku do piątku jest babcia na posterunku W nowym domu i tak mnie noc zastała- jak wczesnie robi się ciemno . Zaimpregnowałam fugi w górnej łazience i pomyłam wszystkie podłogi w domu. Piec chodzi, jest cieplutko. Od razu zmienia mi się nastawienie i myślę, że mimo wszystko może bedzie ok po przeprowadzce. Jeśli juz przezyję przeprowadzkę to sporo się narobiłaś a przeprowadzkę ... przezyjesz i będziesz miec fajne wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Miejsca powinno wystarczyc, ale ile juz jest szpargałów w piwnicy Skąd to się bierze??? nie mam pojęcia ale u mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witaj anetinko witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts