anetina 02.10.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Sniadanko!!! http://blog.e-tata.eu/wp-content/uploads/2009/07/myszki1.jpg no za zapachem przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dzień dobry. jestem. już. Przyszłam na śniadanko. i ja przyszłam na śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kobito , a ty co śpisz??????? :lol:Dzień dobry. nie śpię udawałam, że mam ochotę pracować ale ... na niewiele mi to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Halllllooooooo sioooooossttttrrrrraaa daj głos hau hau hau :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Halllllooooooo sioooooossttttrrrrraaa daj głos hau hau hau :D no nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no "chyba' ja wam dam chyba chyba powinnam się obrazić ? hmmmmmmmm ??? a może lepiej nie chociaż ? może jednak focha powinnam strzelić ? hmmmmmmmmm ?? jednak chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 anetina kuchnia w rogu to bardzo dobry pomysł. Poruszam się w podobnym układzie już ponad 20 lat i uważam że nie ma lepszego. I to miejsce na blacie - za kuchnią - trójkąt. w praktyce bardzo się przydaje... czyli jednak zostaję przy takim projekcie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no "chyba' ja wam dam chyba chyba powinnam się obrazić ? hmmmmmmmm ??? a może lepiej nie chociaż ? może jednak focha powinnam strzelić ? hmmmmmmmmm ?? jednak chyba nie no ja ci się obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dodam jeszcze, że aby uzyskać jedno większe miejsce do pracy, blat przy oknie - u mnie - położony jest jako całość aż do okna na parapecie. Pozornie niby nic, ale w praktyce bardzo dużo i estetyka lepsza bo trudno połączyć dobrze blat z parapetem ale to tyle z mojej praktyki - no własnie nie wiem, co zrobić pod oknami na razie mebli nie będę miała, może w praktyce czas pokaże, jaki układ byłby dla nas najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no "chyba' ja wam dam chyba chyba powinnam się obrazić ? hmmmmmmmm ??? a może lepiej nie chociaż ? może jednak focha powinnam strzelić ? hmmmmmmmmm ?? jednak chyba nie no ja ci się obrażę czyli nie będę strzelać focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Halllllooooooo sioooooossttttrrrrraaa daj głos hau hau hau :D no nareszcie czyli ... mam szczekać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Halllllooooooo sioooooossttttrrrrraaa daj głos hau hau hau :D no nareszcie czyli ... mam szczekać ??? jeśli dzięki temu ci ulży to czemu nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau http://img.nokaut.pl/p/57/af/57af7be4c5aa798421ee00ae8d1a83d5130x130.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau hau http://img.nokaut.pl/p/57/af/57af7be4c5aa798421ee00ae8d1a83d5130x130.jpg hihihihiihihihihihihiihihihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dzień dobry.... czuję nosem, że już nie długo wsprowadzasz się do nowego domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dobrze twój nosek kombinuje jak tylko będzie oczyszczalnia, wprowadzmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dobrze twój nosek kombinuje jak tylko będzie oczyszczalnia, wprowadzmy się a na kiedy planujecie zmontować oczyszczalnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no właśnie nie wiem brak srodków na to moze się uda jakoś w listopadzie ??? przed przymrozkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no właśnie nie wiem brak srodków na to moze się uda jakoś w listopadzie ??? przed przymrozkami a domek już macie cały skończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no praktycznie można powiedzieć, ze zostały do zrobienia podłogi, pamalować ściany, zrobić łazienkę i kotłownię umeblować i można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts