GLAMOURMUM 02.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale się rozmarzyłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale się rozmarzyłam.... rozumiem, ze na temat przeprowadzki gratki za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ale się rozmarzyłam.... rozumiem, ze na temat przeprowadzki gratki za stronkę no i na temat, że juz macie swój domek.... i że będzie superowo i że tak bezproblemowo przeszła Wam ta budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no odpukać bez większych zgrzytów - nie licząc przeciętego przyłącza prądu przez murarzy, kilka takich awantur, gdzie o mało nie doszło do rozwodu hmmmmmmmmm żyjemy i mam nadzieję, ze jeszcze w tym roku tam będziemy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 żeby nie było, że u nas na budowie się nic nie dzieje antresola się robi prysznic w dolnej łazience się robi - zabudowujemy jedną ściankę no i kończy się gładź to zdjecia poprosimy jako dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 będą zdjęcia wczoraj wlazłam tam na szybko inwestorek nie chciał z góry zejść - widać, że to dla niego największa atrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 to będę zaglądać U nas zostało zamontować gniazka i włączniki, baterie i armaturę w łazienkach (na razie sa tylko kibelki), dokończyć fugowanie na dole. I czekamy na montaz kuchni 10,10,2009 Wtedy będzie można mieszkać Nie będzie pewnie listew przypodłogowych, nie będzie drzwii wewnętrznych i żadnych lamp- nie mam głowy i czasu na szukanie a nie chcę tego robić na chybił-trafił. Aha, jeszcze ogrodzenie nie zamówione- nie mogę sie zdecydowac. Ogólnie to same takie pierdółki zostały, ale ile czasu one zajmuja. No i jeszcze posprzątać dokłądnie trezba. Kto mi umyje okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja mogę umyć okienka siostrzyczko a później ty u mnie ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 to ja tutaj tylko taki niedobitek....wszystkie juz kończą swoje domki...a ja mam przymusową przerwę... i nie wiadomo już kiedy skończymy..może za rok...może za dwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja mogę umyć okienka siostrzyczko a później ty u mnie ok ? fajnie A dokąd będę miała "później" tą wycieczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 to ja tutaj tylko taki niedobitek.... wszystkie juz kończą swoje domki...a ja mam przymusową przerwę... i nie wiadomo już kiedy skończymy..może za rok...może za dwa.... ja nie mogłam czekać, trafił sie kupiec na mieszkanie Czasem warto poczekać i zrobić tak jak nam sie podoba, bez nerwówki, bez błyskawicznych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 to ja tutaj tylko taki niedobitek.... wszystkie juz kończą swoje domki...a ja mam przymusową przerwę... i nie wiadomo już kiedy skończymy..może za rok...może za dwa.... chyba dawno nie byłam u Ciebie coś się dzieje? my musimy na siłę się przeprowadzić nie ma wyjścia i tak samo nie ma kasy :( w gołych murach co nieco pomieszkamy dla dziecka wielka frajda podobno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja mogę umyć okienka siostrzyczko a później ty u mnie ok ? fajnie A dokąd będę miała "później" tą wycieczkę? do mnie kawałeczek drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 to ja tutaj tylko taki niedobitek.... wszystkie juz kończą swoje domki...a ja mam przymusową przerwę... i nie wiadomo już kiedy skończymy..może za rok...może za dwa.... ja nie mogłam czekać, trafił sie kupiec na mieszkanie Czasem warto poczekać i zrobić tak jak nam sie podoba, bez nerwówki, bez błyskawicznych wyborów no nam też się kupiec trafił i dlatego mus z wyprowadzką aneta- my też bez lamp, drzwi wewnętrznych będziemy czworaczki jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 to ja tutaj tylko taki niedobitek.... wszystkie juz kończą swoje domki...a ja mam przymusową przerwę... i nie wiadomo już kiedy skończymy..może za rok...może za dwa.... chyba dawno nie byłam u Ciebie coś się dzieje? my musimy na siłę się przeprowadzić nie ma wyjścia i tak samo nie ma kasy :( w gołych murach co nieco pomieszkamy dla dziecka wielka frajda podobno będzie nas okradli...bardzo powaznie. Zginęło nam bardzo dużo towaru... wszytsko jest w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 no czworaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 nas okradli...bardzo powaznie. Zginęło nam bardzo dużo towaru... wszytsko jest w dzienniku... http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/54_przytul.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 to ja tutaj tylko taki niedobitek.... wszystkie juz kończą swoje domki...a ja mam przymusową przerwę... i nie wiadomo już kiedy skończymy..może za rok...może za dwa.... chyba dawno nie byłam u Ciebie coś się dzieje? my musimy na siłę się przeprowadzić nie ma wyjścia i tak samo nie ma kasy :( w gołych murach co nieco pomieszkamy dla dziecka wielka frajda podobno będzie nas okradli...bardzo powaznie. Zginęło nam bardzo dużo towaru... wszytsko jest w dzienniku... o kurwa przytulam mocno widzę, ze się domyślasz, kto to niech mu ktoś nogi z tyłka powyrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.10.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Domyślam się, ale nie mam mu jak tego udowodnić.... było - przepadło..trzeba żyć dalej . Zakasac rękawy i zarabiac na wykończenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mam nadzieję, ze kiedyś da radę udowodnićja wierzę, że los jest sprawiedliwy, ze tego kogoś los wynagrodzi za waszą krzywdę, ze wtedy na kolanach będzie się czołgał prosząc o wybaczenie tylko czas i będzie tak przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts