GLAMOURMUM 05.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jutro ma być 16 stopnia a we wtorek 21...... ale superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jutro ma być 16 stopnia a we wtorek 21...... ale superowo takie wiadomości to ja lubię . A jak będzie w połowie miesiąca? Szykuje mi się przeprowadzka, mam nadzieję, ze nie będzie padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jutro ma być 16 stopnia a we wtorek 21...... ale superowo hmmm... jutro jest wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dzień obry... ale dzisiaj słoneczny dzień a przepraszam gdzie to słońce?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dzień obry... ale dzisiaj słoneczny dzień a przepraszam gdzie to słońce?????? w Poznaniu i Grodzisku Wielkopolskim.... zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jutro ma być 16 stopnia a we wtorek 21...... ale superowo hmmm... jutro jest wtorek to z wrażenia przez te temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dzień obry... ale dzisiaj słoneczny dzień a przepraszam gdzie to słońce?????? w Poznaniu i Grodzisku Wielkopolskim.... zapraszam no to jadę palcem po mapie ale zawsze cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dzień obry... ale dzisiaj słoneczny dzień a przepraszam gdzie to słońce?????? u nas też przebija się przez chmury, ale chłodno jest- przed chwilka byłam zapalić (tzn. ja nie palę, pali kolega ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dzień obry... ale dzisiaj słoneczny dzień a przepraszam gdzie to słońce?????? u nas też przebija się przez chmury, ale chłodno jest- przed chwilka byłam zapalić (tzn. ja nie palę, pali kolega ) a Ty tak dla towarzystwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dzień obry... ale dzisiaj słoneczny dzień a przepraszam gdzie to słońce?????? w Poznaniu i Grodzisku Wielkopolskim.... zapraszam no to jadę palcem po mapie ale zawsze cos z małopolaski to rzut beretem.....moherowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 siostrzyczki idę sobie pooglądać Wasze domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dzień obry... ale dzisiaj słoneczny dzień a przepraszam gdzie to słońce?????? w Poznaniu i Grodzisku Wielkopolskim.... zapraszam no to jadę palcem po mapie ale zawsze cos z małopolaski to rzut beretem.....moherowym hihihiihihi dobrze że ja nie z tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dzień obry... ale dzisiaj słoneczny dzień a przepraszam gdzie to słońce?????? u nas też przebija się przez chmury, ale chłodno jest- przed chwilka byłam zapalić (tzn. ja nie palę, pali kolega ) a Ty tak dla towarzystwa?? no tak, zdawał mi relację z mistrzostw regionalnych w piłce nożnej. Nasza firma miała takie w sobotę a ja nie mogłam być i ich dopingowałam z domu Ale chłopcy sie postarali i mają puchar- trzecie miejsce w regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 kawika - wielki ten twój domek.... i bardzo podoba mi si e łazienka anetko...a Twój dziennik gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 kawika - wielki ten twój domek.... i bardzo podoba mi si e łazienka anetko...a Twój dziennik gdzie? tak jakoś wyszło, że go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.10.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 kawika - wielki ten twój domek.... i bardzo podoba mi si e łazienka anetko...a Twój dziennik gdzie? tak jakoś wyszło, że go nie ma hmmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 kawika - wielki ten twój domek.... i bardzo podoba mi si e łazienka anetko...a Twój dziennik gdzie? dzięki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 anetina - a ty gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 05.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 W końcu nadrobiłam zaległości. Kuchnia ciekawie rozwiązana. Ja jednak bym troszkę zmieniła. Zlewozmywak dała na wprost okna a kuchenkę na ścianie po prawej stronie. Wychodzę z założenia, że i tak człowiek dużo się, ochodzi więc, po co jeszcze spacery robić po kuchni. Z lodówki wyciągam produkty, które należy umyć następnie posuwam się dalej na blacie roboczym przyrządzam produkty i ostatni etap wrzucam do garnka i gotuje. Dlatego ja tak bym to ustawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No , normalnie jak net mi nie nawali i Cie tu jutro nie zobaczę to wysylam esemesaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts