delfina7 06.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzieciaki z babcią zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no i standardowo Delfinka stronkę mi zdobyła gratki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No ja już elita jestem , ale kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No ja już elita jestem , ale kiedy? no faktycznie to GRATULACJE WIELKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No ja już elita jestem , ale kiedy? nie wazne kiedy - wazne, że okazja :D do ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no to gdzie te fotki??? a kolorki jakie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.10.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 w komórce jednak nieciekawe zdjęcie a kolorki będą jaśniutkie garderoba jest taka cappucinowa na ściany są kolorki z odcieniu - żółtego, zielonego i niebieskiego będą ściany jaśniutkie na antresoli na ścianie będą oczywiście power rangers i spider many Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No ja już elita jestem , ale kiedy? nie wazne kiedy - wazne, że okazja :D do ... to GRATULACJE: http://www.fit.pl/g/str/dieta_dla_ciebie/ola/szampan3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 na antresoli na ścianie będą oczywiście power rangers i spider many no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.10.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 przepraszam dziewczyny, że dzisiaj nie dołączylam do Was ale miałam ciężki i zimny dzień. Palce mi skostniały z zimna.... i nie byłam w stanie nimi władać.... Zamarzam w tym moim lokalu - nieogrzewanym lokalu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.10.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 na antresoli na ścianie będą oczywiście power rangers i spider many no tak Jakby mogło być inaczej. Mój też tylko o tym a najlepiej by było jakby pająk go ugryzł. Ach ta ich wyobraźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 na antresoli na ścianie będą oczywiście power rangers i spider many no tak Jakby mogło być inaczej. Mój też tylko o tym a najlepiej by było jakby pająk go ugryzł. Ach ta ich wyobraźnia. u nas mają byc samochody: zygzak i złomek a u Alicji Piorun- pies z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 przepraszam dziewczyny, że dzisiaj nie dołączylam do Was ale miałam ciężki i zimny dzień. Palce mi skostniały z zimna.... i nie byłam w stanie nimi władać.... Zamarzam w tym moim lokalu - nieogrzewanym lokalu.... a dlczego nie grzeją ??? obyś tylko się nie rozchorowała już cieplej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 na antresoli na ścianie będą oczywiście power rangers i spider many no tak Jakby mogło być inaczej. Mój też tylko o tym a najlepiej by było jakby pająk go ugryzł. Ach ta ich wyobraźnia. no z tym pająkiem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 na antresoli na ścianie będą oczywiście power rangers i spider many no tak Jakby mogło być inaczej. Mój też tylko o tym a najlepiej by było jakby pająk go ugryzł. Ach ta ich wyobraźnia. u nas mają byc samochody: zygzak i złomek a u Alicji Piorun- pies z bajki inwestorek też lubi ciagle zygzaka a dzięki bajce Piorun jest na żywo u nas na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 prawdziwa jesień się zaczyna mężulek wczoraj przyjechał na jedną noc, zrobiłam pizzę, pyszna byłą, pogadaliśmy kurde stęskniłam się za nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts