aniamar 07.10.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 na antresoli na ścianie będą oczywiście power rangers i spider many no tak Jakby mogło być inaczej. Mój też tylko o tym a najlepiej by było jakby pająk go ugryzł. Ach ta ich wyobraźnia. u nas mają byc samochody: zygzak i złomek a u Alicji Piorun- pies z bajki inwestorek też lubi ciagle zygzaka a dzięki bajce Piorun jest na żywo u nas na działce Te nasze dzieci to tylko tymi bajkami żyją. Mój tak samo z tym zygzakiem i w dodatku zbiera kolekcję metalowych samochodzików tej bajki. Tylko kłopot bo nie można wszystkich dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Te nasze dzieci to tylko tymi bajkami żyją. Mój tak samo z tym zygzakiem i w dodatku zbiera kolekcję metalowych samochodzików tej bajki. Tylko kłopot bo nie można wszystkich dostać. u nas najgorzej ze złomkiem, nigdzie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 prawdziwa jesień się zaczyna mężulek wczoraj przyjechał na jedną noc, zrobiłam pizzę, pyszna byłą, pogadaliśmy kurde stęskniłam się za nim tylko pogadaliście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Te nasze dzieci to tylko tymi bajkami żyją. Mój tak samo z tym zygzakiem i w dodatku zbiera kolekcję metalowych samochodzików tej bajki. Tylko kłopot bo nie można wszystkich dostać. z drugiej strony to tylko dzieci niech mają czym żyć dobrze, że mój nie zbiera bo jednak tanie one nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 prawdziwa jesień się zaczyna mężulek wczoraj przyjechał na jedną noc, zrobiłam pizzę, pyszna byłą, pogadaliśmy kurde stęskniłam się za nim tylko pogadaliście ??? no tylko, zasnął przed Sandrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Te nasze dzieci to tylko tymi bajkami żyją. Mój tak samo z tym zygzakiem i w dodatku zbiera kolekcję metalowych samochodzików tej bajki. Tylko kłopot bo nie można wszystkich dostać. u nas najgorzej ze złomkiem, nigdzie nie ma a na alllegro ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 prawdziwa jesień się zaczyna mężulek wczoraj przyjechał na jedną noc, zrobiłam pizzę, pyszna byłą, pogadaliśmy kurde stęskniłam się za nim tylko pogadaliście ??? no tylko, zasnął przed Sandrą a o której Sandra ??? a nie budziłaś mężulka przypadkiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 prawdziwa jesień się zaczyna mężulek wczoraj przyjechał na jedną noc, zrobiłam pizzę, pyszna byłą, pogadaliśmy kurde stęskniłam się za nim tylko pogadaliście ??? no tylko, zasnął przed Sandrą a o której Sandra ??? a nie budziłaś mężulka przypadkiem ??? Sandra zasnęła 21.10 budziłam budziłam ale nie dobudziłam jak zmeczony to spi jak kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Te nasze dzieci to tylko tymi bajkami żyją. Mój tak samo z tym zygzakiem i w dodatku zbiera kolekcję metalowych samochodzików tej bajki. Tylko kłopot bo nie można wszystkich dostać. u nas najgorzej ze złomkiem, nigdzie nie ma a na alllegro ??? Może i znajdziesz ale cena za resorka robi się kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Te nasze dzieci to tylko tymi bajkami żyją. Mój tak samo z tym zygzakiem i w dodatku zbiera kolekcję metalowych samochodzików tej bajki. Tylko kłopot bo nie można wszystkich dostać. z drugiej strony to tylko dzieci niech mają czym żyć dobrze, że mój nie zbiera bo jednak tanie one nie są A nie mogliby zbierać opakowań po czekoladach albo historyjki po gumach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Te nasze dzieci to tylko tymi bajkami żyją. Mój tak samo z tym zygzakiem i w dodatku zbiera kolekcję metalowych samochodzików tej bajki. Tylko kłopot bo nie można wszystkich dostać. u nas najgorzej ze złomkiem, nigdzie nie ma a na alllegro ??? Może i znajdziesz ale cena za resorka robi się kosmiczna. za zygzaka zapłaciłam w niedzielę ponad 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 prawdziwa jesień się zaczyna mężulek wczoraj przyjechał na jedną noc, zrobiłam pizzę, pyszna byłą, pogadaliśmy kurde stęskniłam się za nim tylko pogadaliście ??? no tylko, zasnął przed Sandrą a o której Sandra ??? a nie budziłaś mężulka przypadkiem ??? Sandra zasnęła 21.10 budziłam budziłam ale nie dobudziłam jak zmeczony to spi jak kamień :( czyli mogłabys robić wszystko, a on i tak by spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Te nasze dzieci to tylko tymi bajkami żyją. Mój tak samo z tym zygzakiem i w dodatku zbiera kolekcję metalowych samochodzików tej bajki. Tylko kłopot bo nie można wszystkich dostać. u nas najgorzej ze złomkiem, nigdzie nie ma a na alllegro ??? Może i znajdziesz ale cena za resorka robi się kosmiczna. pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Uciekam, bo muszę coś porobić. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 tak patrzę i patrzę, ze ja naprawdę mało zdjęć mam aktualnych chyba pora jechać na działkę z aparatem jedź i rób fotki. Ja Ci wiernie kibicuję . U mnie cały czas brak czasu na zakup lub naprawe ładowarki do aparatu wiec ze zdjeciami krucho- może dziś coś pstryknę "komórka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja zrobię jakies zdjęcia w sobotę albo niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja zrobię jakies zdjęcia w sobotę albo niedzielę poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja zrobię jakies zdjęcia w sobotę albo niedzielę poczekamy zatem do poniedziałku. no tak, może już kolorki bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja zrobię jakies zdjęcia w sobotę albo niedzielę poczekamy zatem do poniedziałku. no tak, może już kolorki bedą super, a wybrałaś juz konkretne farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts